Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
serwis rowerowy BEMA |
Uwaga na "przedsiębiorców" sprzedajacych cześci rowerowe z 300 procentową marżą. Montaż tychże części z wielką łaską, gdyz nie mają czasu !!! PROSZE OMIJAĆ Z DALEKA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: serwis rowerowy BEMA |
Mam podobne doswiadczenie. Za przeglad i nasmarowanie roweru pan zazyczyl sobie ponad 100 ...no i oczywiscie brak mu czasu. Czlowiek na spokojnej zrobil mi to za 30 zl. Zgadzam sie - omijac z daleka !
|
|
tez nie polecam
|
|
a ten zakład na spokojnej jest otwarty ? byłem ostatnio to było zamknięte ...
|
|
zajedz do mnie za free ci nasmaruje he
|
|
ja tez nie polecam
|
|
ja myślałem że takie ceny teraz..mnie też tam skasowali jak wymieniałem łożyska w piaście i ośkę.. i też oczywiście nie miejscu tylko przyjść na drugi dzien kazali. Również nie polecam.. ostatni raz u nich byłem..
|
|
a ja poszedłem wymienić dentke w kole,zamiast nowej włożył starą która na drugi dzień przepuszczała powietrze,o reklamacji nie było nawet mowy,ostrzegam kupujących przed zakupem u tego gościa roweru bo to stare popsute graty,lepiej dozbierać pieniędzy i kupić nowy rower aa
|
|
za załatanie opony zaśpiewali 30pln, wulkanizator na sikorskiego zrobił to za 10pln, potwierdzam ceny z kosmosu
|
|
u wulkanizatora za zmiane opon w samochodzie szt.4 zapłaciłem 40zł xD wiec załatanie opony on kasuje 30? xD hehe ostro
|
|
A gdzie ten zakład na spokojnej się mieści ? Mam do nasmarowania dwa rowery.
|
|
Pomiędzy blokami na spokojnej taki garaż jest pomalowany chyba na niebiesko to tam
|
|
Cenę usługi ustala się przed jej wykonaniem i jeśli się potem płaci to póżniej pretensje należy kierować do siebie. Zlecanie naprawy to nie flirt z dziewczyną, którego ceną wszyscy są zaskoczeni po 9 miesiącach... rudy błazen z druhem
|
|
taa paplik pomądrzyj się..idź i spytaj na początek ile to wyniesie to dostaniesz widełki 50-150 w zależności od tego co będzie do zrobienia..z resztą nawet jak ustalisz cene to potem nagle może coś wyskoczyć a to że smaru dołożył dużo a to że coś jeszcze było zepsute i bądź mądry i się kłóć potem
|
|
części można kupić na skrzyżowaniu sikorskiego/wojska polskiego i samemu naprawić:)
|
|
Kiedyś dałem się tam parę razy naciąć, ale odkąd przypadkowo usłyszałem rozmowę właściciela ze znajomym, który powiedział, że robi tak, żeby ludzie po 4 razy do niego wracali to od tamtej pory przestałem korzystać z jego usług. Również nie polecam.
|
|
Polecam serwis pana Tomka na Piłsudskiego ( w tym ciągu, co alkohole świata ). Pełny profesjonalizm i J A K O Ś Ć . Od lat tylko jemu powierzam swój rower, który zresztą u niego kupiłem. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Ja również nie polecam tego pana od rowerów przy Bema. Chamstwo i olewanie klienta! Ot co. O cenach się nie wypowiadam, bo zanim "łaskawie" zdążył mi rower naprawić to rower ten zabrałam, bo 3 razy zmieniał termin naprawy.
|
|
A czy ktoś ze skarżących się ma PARAGON FISKALNY lub FAKTURĘ względnie RACHUNEK potwierdzający wykonanie usługi?
|
|
Jest jeszcze jeden serwis na długiej na dole w bramie kamienicy . Cen nie znam i fachowca też . kamil144 DZIĘKI
|
|
Kiedyś za przegląd po zimie czyli smarowanie naciąganie itp oraz wymianie paru drobnych części- 400 zł Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Ja zdecydowanie nie polecam serwisu na Bema za zdecydowanie nieuprzejme i cwaniakowate proby traktowania klienta!!! Nie ma sensu dawac mu zarobic chociazby zlotowke. Ham i prostak!
|
|
ja kiedyś zaniosłem koło do wycentrowania zażyczył 25 zł zakręciłem się na jednej nodze i do Tomka na ul. Piłsudskiego ten wycentrował za 15 zł jak najbardziej polecam Tomka pełen profesjonalizm bardzo dobre podejście do klienta ,od tej pory tylko u niego jestem.
|
|
naprawiam rowery sam ale czytając opinię na temat serwisu na bema szok ceny z kosmosu na piłsudskiego naprawdę dobrze robią na szczęście nie muszę nosić na serwis sam naprawiam Michalski
|
|
no ja też zwykle sam się bawię w naprawy ale są takie części do których bez specjalnych narzędzi nie ma co się zabierać, proste i przyjemne rzeczy typu pęknięta linka czy zmiana klocków robi się samemu.
|
|
wymiana łożysk likwidację luzu na konusie wymiana zebatek itp. mogę złożyc rower od podstaw Michalski
|
|
Wydaje mi sie ze reklamujecie "Pana Tomka" - na ''Pilsudskiego" ja tam nie chodze do tego "serwisu rowerowego" poniewaz ...
|
|
polecam siebie od podstaw zrobie kazdy rower kontakt na e-mail
|
|
oszaleć mozna Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
zgadzam sie i tez nie polecam zanioslam nowy rowerek kupiony na allegro i odmowil zlozenia powiedzial ze sie nie podejmie bo to zly rower i zaproponowal zebym kupila od niego niemiecki bardzo dobry a tak wygladal ze kozy bym na niego nie posadzila a co dopiero swoje dziecko bezczelny typ
|
|
Od lat uznaję tylko Korsa na Piłsudskiego.Szybko,tanio i solidnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |