poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
serwis rowerowy BEMA

Uwaga na "przedsiębiorców" sprzedajacych cześci rowerowe z 300 procentową marżą. Montaż tychże części z wielką łaską, gdyz nie mają czasu !!! PROSZE OMIJAĆ Z DALEKA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: serwis rowerowy BEMA

Mam podobne doswiadczenie. Za przeglad i nasmarowanie roweru pan zazyczyl sobie ponad 100 ...no i oczywiscie brak mu czasu. Czlowiek na spokojnej zrobil mi to za 30 zl. Zgadzam sie - omijac z daleka !

tez nie polecam

a ten zakład na spokojnej jest otwarty ? byłem ostatnio to było zamknięte ...

zajedz do mnie za free ci nasmaruje he

ja tez nie polecam

ja myślałem że takie ceny teraz..mnie też tam skasowali jak wymieniałem łożyska w piaście i ośkę.. i też oczywiście nie miejscu tylko przyjść na drugi dzien kazali. Również nie polecam.. ostatni raz u nich byłem..

a ja poszedłem wymienić dentke w kole,zamiast nowej włożył starą która na drugi dzień przepuszczała powietrze,o reklamacji nie było nawet mowy,ostrzegam kupujących przed zakupem u tego gościa roweru bo to stare popsute graty,lepiej dozbierać pieniędzy i kupić nowy rower

aa

za załatanie opony zaśpiewali 30pln, wulkanizator na sikorskiego zrobił to za 10pln, potwierdzam ceny z kosmosu

u wulkanizatora za zmiane opon w samochodzie szt.4 zapłaciłem 40zł xD wiec załatanie opony on kasuje 30? xD hehe ostro

A gdzie ten zakład na spokojnej się mieści ? Mam do nasmarowania dwa rowery.

Pomiędzy blokami na spokojnej taki garaż jest pomalowany chyba na niebiesko to tam

Cenę usługi ustala się przed jej wykonaniem i jeśli się potem płaci to póżniej pretensje należy kierować do siebie. Zlecanie naprawy to nie flirt z dziewczyną, którego ceną wszyscy są zaskoczeni po 9 miesiącach...

rudy błazen z druhem

taa paplik pomądrzyj się..idź i spytaj na początek ile to wyniesie to dostaniesz widełki 50-150 w zależności od tego co będzie do zrobienia..z resztą nawet jak ustalisz cene to potem nagle może coś wyskoczyć a to że smaru dołożył dużo a to że coś jeszcze było zepsute i bądź mądry i się kłóć potem

części można kupić na skrzyżowaniu sikorskiego/wojska polskiego i samemu naprawić:)

Kiedyś dałem się tam parę razy naciąć, ale odkąd przypadkowo usłyszałem rozmowę właściciela ze znajomym, który powiedział, że robi tak, żeby ludzie po 4 razy do niego wracali to od tamtej pory przestałem korzystać z jego usług.

Również nie polecam.

Polecam serwis pana Tomka na Piłsudskiego ( w tym ciągu, co alkohole świata ).
Pełny profesjonalizm i J A K O Ś Ć . Od lat tylko jemu powierzam swój rower, który zresztą u niego kupiłem.

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Ja również nie polecam tego pana od rowerów przy Bema. Chamstwo i olewanie klienta! Ot co. O cenach się nie wypowiadam, bo zanim "łaskawie" zdążył mi rower naprawić to rower ten zabrałam, bo 3 razy zmieniał termin naprawy.

A czy ktoś ze skarżących się ma PARAGON FISKALNY lub FAKTURĘ względnie RACHUNEK potwierdzający wykonanie usługi?

Jest jeszcze jeden serwis na długiej na dole w bramie kamienicy . Cen nie znam i fachowca też .

kamil144 DZIĘKI

Kiedyś za przegląd po zimie czyli smarowanie naciąganie itp oraz wymianie paru drobnych części- 400 zł

Łomża leży na Mazowszu !

Ja zdecydowanie nie polecam serwisu na Bema za zdecydowanie nieuprzejme i cwaniakowate proby traktowania klienta!!!

Nie ma sensu dawac mu zarobic chociazby zlotowke.

Ham i prostak!

ja kiedyś zaniosłem koło do wycentrowania zażyczył 25 zł zakręciłem się na jednej nodze i do Tomka na ul. Piłsudskiego ten wycentrował za 15 zł jak najbardziej polecam Tomka pełen profesjonalizm bardzo dobre podejście do klienta ,od tej pory tylko u niego jestem.

naprawiam rowery sam ale czytając opinię na temat serwisu na bema szok ceny z kosmosu na piłsudskiego naprawdę dobrze robią na szczęście nie muszę nosić na serwis sam naprawiam

Michalski

no ja też zwykle sam się bawię w naprawy ale są takie części do których bez specjalnych narzędzi nie ma co się zabierać, proste i przyjemne rzeczy typu pęknięta linka czy zmiana klocków robi się samemu.

wymiana łożysk likwidację luzu na konusie wymiana zebatek itp. mogę złożyc rower od podstaw

Michalski

Wydaje mi sie ze reklamujecie "Pana Tomka" - na ''Pilsudskiego" ja tam nie chodze do tego "serwisu rowerowego" poniewaz ...

polecam siebie od podstaw zrobie kazdy rower kontakt na e-mail

oszaleć mozna

Nie idę do nieba...mam lęk wysokości

zgadzam sie i tez nie polecam zanioslam nowy rowerek kupiony na allegro i odmowil zlozenia powiedzial ze sie nie podejmie bo to zly rower i zaproponowal zebym kupila od niego niemiecki bardzo dobry a tak wygladal ze kozy bym na niego nie posadzila a co dopiero swoje dziecko bezczelny typ

Od lat uznaję tylko Korsa na Piłsudskiego.Szybko,tanio i solidnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org