Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chory system |
Pisałem kilka moich tematów wstecz, o tym że można obalić system. Postawiłem na szli życie moje i życia mi podobnych, wiedziałem, że stracę ludzi, którzy są mi "bliscy" spędziłem 2 miesiące wegetując w szpitalu, nauczyło mnie to jednego, że jeżeli nie masz solidnych ludzi obok siebie to nie obalisz systemu, dzisiaj już wiem, że aby obalić ten chory system panujący w NFZ-cie trzeba naprawdę dużo krwi, potu i determinacji. Chylę czoła dysydentom, wiedzcie, że jest ktoś taki o kim będzie głośno za parę lat, nieważne czy będzie działał tutaj czy za granicami kraju. Wiedzcie, że podniosłem rękawicę i będę walczył z tym chorym systemem NFZ.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chory system |
Masakra ...
|
|
dzięki temu tematowi szanse na obalenie systemu NFZ wzrosły o 25 %, gratulacje !!! ---------------------------------------------
|
|
Edek widzę, że znów porypało Ci się pod czachą, ogarnij się chłopak bo zamkną Cię na dłużej niż 2 miesiące.
|
|
Trzym Sie Cieplo,Zacisnij Zeby I Walcz By Wygrywac, Droga Wojownika Nie Jest Uslana Rozami. http://www.youtube.com/watch?v=u62kF9XJ6Jc ..................
|
|
uczą nas jak nie myśleć, brat, w imię kontroli, nie robić nic, a świat poddaje się ich woli ..................
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=B2x8Ipl0fNE ..................
|
|
|
O WOLNOŚĆ i NIEZAWISŁOŚĆ od pokoleń u nas się walczyło, taka tradycja narodowa... a gdy wreszcie długo upragniona wolność po KANCIASTYM STOLE nastała, to trochę jakby marzenia sięgnęły bruku, bo Polaków wciąż się oszukuje. Gdzie szukać przyczyny? Miejsce narodowych ELIT zajęli POPy/* – wykształciuchy, salonowcy i politruki sterowani przez oficerów NKWD/SB, GRU/WSI. Nie da się zbudować DEMOKRACJI, nie da się zbudować WOLNOŚCI z „elitami” wyhodowanymi przez najeźdźców i wyselekcjowanymi przez bezpiekę. ______________________________ - POP – pełniący obowiązki Polaków – określenie dot. nasłanych z Moskwy organizatorów życia publicznego, używane w czasie pacyfikacji Polski (1944-56) przez NKWD/UB, GRU/IW i KBW. Przy okazji POZDRAWIAM polskich PATRIOTÓW. Jeszcze Polska nie zginęła... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Polska rządna i gospodarna, bogobojna i sprawiedliwa PROGRAMEM Polskiego Narodu! ........ JKK
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |