Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do rodziców przedszkolaków |
Witam! Mam pytanie do rodziców, których dzieci chodzą do przedszkoli. Mianowicie - czy puszczacie swoje dzieci na basen (chodzi mi tu o wyjścia dzieci na basen w ramach zajęć przedszkolnych) po ostatnich "akcjach" z gronkowcem? Czy obawiacie się posłać tam dzieci, czy też ostatnie badania Sanepidu Was uspokoiły i uważacie, że jest już ok? Będę wdzięczna za odpowiedzi :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do rodziców przedszkolaków |
Zawsze jest jakaś obawa, tym razem sprawa z gronkowcem była"na głoszona", innym nikt nic nie wie. Wszyscy zapewniają, że jest oki. Chociaż wczoraj na basenie byłem i mało ludzi było :P
|
|
puściłem to przyniósł 2 gronkowce i teraz trzyma w słoiku zamiast gupików
|
|
Gronkowcem można zarazić się wszędzie, w szpitalu, u fryzjera, w restauracji itd. Sanepid pływalnię sprawdził kilkakrotnie. Jest ok. Spokojnie.
|
|
Puszczanie dzieci na pływalnię może pozbawić rodziców kłopotu, bo gronkowce podobno są bardzo żarłoczne... rudy błazen z druhem
|
|
jasne jasne jest ok ale pewnie znowu do czasu, moja córka całe szczęście ostatnio nie chodziła na basen jakoś tak wychodziło, że chorowała jak inne przedszkolaki z jej grupy szły na basen i całe szczęście, więcej już chyba tutaj nie pójdzie, wole zabrać ja od czasu do czasu na jakiś inny basen niz mieć za każdym razem obawy czy a może przypadkiem nie przyniesie czegoś.
|
|
młody wykrztałcony i paplik - dzięki Wam za jakże yntelygentne wypowiedzi ;) Może jeszcze jakiś rodzic się wypowie w tej sprawie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |