Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klub Barbados |
Zapraszam wszystkich do niedawno otwartego klubu Barbados (dawny Atlantik) Ostatnio tam poszedlem i naprawde bylem zszokowany...Kiedys to wygladalo jak niepowiem co i mialem co do tego miejsca bardzo negatywne skojarzenia...wchodze ostatnio a tam kulturka, ładne panie kelnerki roznosza napoje do stolikow, dj gra super muzyczke pod to wszystko efekty swietlne ktorych zaden klub by sie nie powstydzil normalnie klimat zmienil sie o 360 stopni...Co najabardziej mnie zaskoczylo to akwaria w scianach...tego w lomzy naszej jeszcze nie bylo i gratuluje pomysłu wlascicielowi...Pisze ten temat poniewaz ostatnio w lomzy brakuje takich miejsc albo dawne miejsca ponudzily sie...nie mam z tego zadnej korzysci finansowej wiec oszczedzcie sobie zbednych komentarzy...Naprawde gorąco zapraszam bo jak narazie niezawiele tam ludzi bywa ale jak sie zbierzemy to zorganizujemy sobie nowe miejsce do zabawy...A co najwazniejsze graja juz od tamtego piatku i codzien i podobno maja grac az do niedzieli wiec zapraszam ja dzisiaj bede :) Podobno tez maja wystapic tacy jak TEDE, WSZ... :] to mi sie podoba... Pozdrawiam .::Eric Dere::.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klub Barbados |
Co to ma być ? REKLAMA
|
|
Trzebaby się przejść i zobaczyć...
|
|
heheh 360 stopni :D:D no to na pewno wszystko sie zmieniło :P:P:P
|
|
bywam ostatnio i musze powiedziec ze jest naprawde spoko
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
tiaaaa ;]]]]]
|
|
hehhe. nie ma to jak kolejna kryptoreklama. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
a te panie kelnerki to nie przypadkiem "gorące dziewczyny na noc" ? :P
|
|
REKLAMA AUT
|
|
REKLAMA AUT ALE TU WIEŚ PANUJE GDZIE ADMI WIEM ŻE JEST DZIŚ WOLNE ALE BEZ PRZESADY.
|
|
aa ja tam wolę Yamę czy rzymiankę, tak panuje klimat :D Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
Ludzie co się burzycie??????? Narzekacie że w Łomży niema nic do roboty... a jak jakiś koleś napisze o czymś nowym w naszym miescie to wy od razu wyskakujecie (za przeproszeniem)z"mordą"(Ludzie.....więcej kultury. Niechce nikogo obrazić ale takie jest moje zdanie!
|
|
Był ktoś w 7Kier (tzn. w odmienionej Europie) ??
|
|
no no ciekawe skąd wiesz że ma być Tede WSZ i kiedy ;-)) ??
|
|
7 kier czyli odmieniona europa po zabiegach kosmetycznych prezentuje sie bardzo dobrze ;)
|
|
a ja zapraszam do "baru pod grusze" klimat zmienil sie tam wraz z nastaniem wiosny o 1000st. wlasciciel cos wspominal o wykopaniu stawu i zarybieniu kazdy chetny sam bedzie mogl sobie cos zlowic a nawet sie z rybkami popluskac wszyscy mozecie sie przekonac ze jest naprawde spoko oswietlenie jest tez na poziomie, co prawda brak jest dj,a ale szefowa ma swietne wyczucie i puszcza same hity. lokalizacja jest najlepsza tak wiec dawajta do nasz
|
|
huehueheee! to ja sie już ubieram i lece pod gruszę :)
|
|
"Pod Gruszą" jest zacnie, jednak to nie jest, aż tak snobistyczne jak przelecieć się do sadków koło Księcia Janusza i wypić jabcoka z boomami i Panią Szramą. wszystko w stylowym bunkrze, klimat jakiego nie ma w Łomży, ciekawi współbiesiadnicy, wszystko na świeżym powietrzu - można przyjść ze swoim grillem, zapraszamy również do palenia wspólnego ogniska najbardziej wytrwałym biesiadnikom proponujemy nocleg - całkowicie za free
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |