Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuje kontaktu do pieknej stomatolog z hipokratesa |
Witam poszukuje kontaktu lub chociaz imienia i nazwiska tej czarnej mlodej jak i pieknej Pani stomatolog z chipokratesa z szosy zambrowskiej z gory dziekuje bardzo PIlne!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuje kontaktu do pieknej stomatolog z hipokratesa |
to idź i się jej spytaj .. Wtedy będziesz mógł zaprosić ja do grona znajomych na fb
|
|
Nie sądzisz, że za wysokie progi...? Stać cię? Stomatolog pewnie coś tam w głowie musiała mieć, żeby studia skończyc - myślisz, że poleci na gościa który Hipokratesa nazywa Chipokratesem (a czyta pewnie "Czipokrejtes")?
|
|
Ojojoj, ale progi, pomoc albo sprząta w gabinecie, a nawet jeśli, wykształcenie dzisiaj jest tylko za kasę, a jak pójdziesz do P. lekarza jakiegokolwiek, to bierze książkę i szuka leku, a wszystkie choroby to są wg. 'lekarzy" : nerwobóle, alergie i bóle kręgosłupa. Więc co to za progi, poza tym to taka pani czy pan wykonuje te same czynności co każdy z was, a jak przyjdzie do sklepu to prosi o 10 "PLAJSTRÓW" wędliny, więc te plaJstry mówią same za siebie.
|
|
wyj*b se kilka zębów i będziesz miał okazję do spotykania pani stomatolog. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
bless: ;))))))))) konkretna rada
|
|
No bo tu robi z siebie sierotkę życiową :P "chipokrates" jeden _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Uderz lepiej do którejś z lekarek. Jest bardzo dużo samotnych lekarek w Łomży, a zarobki mają bardzo dobre. Będziesz żył jak pączek w maśle. Kore
|
|
FACE_UP hahaha dobrze napisałeś haha Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
kobiecyinstynkt, wykształcenie za kasę to Ty zdobyłeś / zdobyłaś podstawowe, to i myślisz, że każdy świniaki do szkoły zawozi by przejść do następnej klasy ;)
|
|
idź i się zapytaj. Ja z nią kilka razy rozmawiałem
|
|
Jak postępy w podrywaniu pięknej pani stomatolog? Kore
|
|
Haha kobiecyinstynkt, ale mnie rozbawiłaś. Dzięki!
|
|
gościyu jaj nie ma , idzie na łatwizne he
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |