Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sonata jedwabnem |
Myślę o weselu w sonecie w Jedwabnem wie może ktoś ile kosztuje tam od osoby? wynajęcie sali ?i ta cała reszta? Jakie tam est jedzenie , obsługa? czy sala jest duża i czy jest klima ? nie chcem mi się tak jechać i dowiadywać tylko narazie ogólnie inf. zbieram dzi ęki za odp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sonata jedwabnem |
Ogólnie jest dosc tanio ale lepiej isc tam sale obok na wesele. Jedzenie o niebo lepsze. bylem tam na waselu rok temu i bylo poprostu zajebisci e
|
|
Najgorętsze imprezy w Jedwabnem to w klubie "Stodoła".
|
|
W Sonacie nie polecam jedzenie jest odgrzewane stare i obsługa nie przyjemna ,poszukaj lepiej innego lokalu
|
|
i ta ich podłoga... można zęby po wybijać
|
|
Mialam tam wesele rok temu. Sala po remoncie, obecny wystój jest jak najbardziej na plus. Chciałam zrobić w sali "Parkowa" obok, ale była już zajęta. Miło się zaskoczyłam naprawdę. Mimo, że opinie są różne ale nie miałam się do czego przyczepić. Cena naprawdę atrakcyjna jak na wiekszosc panujących w okolicy. Obsługa miła, jedzenie naprawdę dobre- wszyscy goście z daleka naprawdę chwalili jedzenie i byli zaskonczeni ilością. Było świeże i smaczne. (Byłam już na wielu weselach i szczerze nie odbiegało smakiem i świeżością od innych sal na których ceny są o wiele większe). Z właścicielami nie miałam problemu, byli mili, konkretni. Po weselu wszystko dostałam ładnie zapakowane. Podkreślam-wszystko co zostało ze stołów. Na poprawinach P. własciciel wzięła tylko tyle., zeby opłacić kelnerkę. Moim zdaniem warto było urządzić tam wesele, wszyscy byli bardzo zadowoleni.
|
|
Ja płaciłam 130 od osoby (nie wiem jak jest obecnie, ale pewnie drożej ze względu na wzrost cen) , jest klimatyzacja, sala nie jest zbyt duża, zależy na ile gości robisz wesele. Jeśli powyżej 150 gości to polecam salę obok, bo wtedy będzie troche za mało miejsca na parkiecie.
|
|
ja też tam byłem po remoncie tej sali i wesele było na ponad 150 osób i ludzie się pomieścili podoba mi się ta salka również polecam i cena faktycznie dobra jak pytałem sport to zdrowie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |