środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Outlety

Znacie może jakiś dobry outlet?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Outlety

we wszystkich straszny syf!!!!!!!!!!

Heheh w Łomży nie ma outletów !!!! Jak można nazwać odzież używaną outletem ??? Jedyny pseudo outlet to wzorcownia natomiast za niektóre rzeczy trzeba zapłacić drożej jak w Zarze bo niestety większości orginalnych cen nie widać i ten co nie wie poprostu płaci więcej stąd ten system spadania cen.

jak nie ma :) Jest vabbi na polowej, jak narazie chyba jedyny outlet. Często mają na prawdę fajne promocje.
Co do samej nazwy outlet, to fakt, używak to nie outlet..

No to się zgadza jest to outlet przeoczyłem go ponieważ rzadko tam zaglądam bo poprostu nie chodzę w dresach. Ponoć jakiś się otwiera na mickiewicza widziałem galerię na ich stronie natomiast nie było nic dla facetów. No cóż pożyjemy zobaczymy.

Outlety wszystkie z nazwy, ceny w jak normalny sklepie...

haha wujek masz poczucie humoru :) o dresy to tam ciężko, więcej jeansu czy konkretniejszych ubrań, na takie zakupy bym nie liczył

Dzięki Wam dowiedziałem się, co to jest ołtlet.
Dziękuję.

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org