Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Outlety |
Znacie może jakiś dobry outlet?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Outlety |
we wszystkich straszny syf!!!!!!!!!!
|
|
Heheh w Łomży nie ma outletów !!!! Jak można nazwać odzież używaną outletem ??? Jedyny pseudo outlet to wzorcownia natomiast za niektóre rzeczy trzeba zapłacić drożej jak w Zarze bo niestety większości orginalnych cen nie widać i ten co nie wie poprostu płaci więcej stąd ten system spadania cen.
|
|
jak nie ma :) Jest vabbi na polowej, jak narazie chyba jedyny outlet. Często mają na prawdę fajne promocje. Co do samej nazwy outlet, to fakt, używak to nie outlet..
|
|
No to się zgadza jest to outlet przeoczyłem go ponieważ rzadko tam zaglądam bo poprostu nie chodzę w dresach. Ponoć jakiś się otwiera na mickiewicza widziałem galerię na ich stronie natomiast nie było nic dla facetów. No cóż pożyjemy zobaczymy.
|
|
Outlety wszystkie z nazwy, ceny w jak normalny sklepie...
|
|
haha wujek masz poczucie humoru :) o dresy to tam ciężko, więcej jeansu czy konkretniejszych ubrań, na takie zakupy bym nie liczył
|
|
Dzięki Wam dowiedziałem się, co to jest ołtlet. Dziękuję. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |