Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Windows Media Center |
Witam. Czy ktoś z Was korzysta z systemu Windows Media Center? Jeśli tak, to napiszcie, czy warto to instalować... PS: Może ktoś posiada też instalkę? ;-) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Windows Media Center |
to jest Home Ediotion po liftingu ;-)
|
|
KiLeR: masz go? Pozdrawiam
|
|
mogę mieć znajomy ma tą wersję ;-))
|
|
No to załatw dzisiaj ;-) Pozdrawiam
|
|
ja uzywam już z miecha no i duża rużnica wcześniej miałem xp ciagle się mulił wieszał jakieś dziwne bzdety się działy a ten zasuwa i nic takiego się nie dzieje pozatym wydaje się być owiele szybszy :D jak dla mnie to jest lepszy od zwykłego xp Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Slash forever wild: masz może instalkę na cd? Czy ktokolwiek ma go na cd? ;-) Pozdrawiam
|
|
te no miałem tylko teraz jednego cd mi nie czyta :/ drógio moge porzyczyć śćiągnij se z neta :D tam tego pełno Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Istnieje już polska wersja tego systemu? Pozdrawiam
|
|
oczywiście że istnieje ;-)) jeżeli ma się wersje ANG wystarczy łatka ;-))
|
|
...a to ciekawe... wcześniej mocno krytykujący, teraz sami publicznie tego szukają... Jak to sytuacja może zmienić homo dyszyns. ________ Malachit
|
|
Podobno ma wyjsc jeszcze jakas nowa wersja systemu windows za rok chyba.... ? Ktoś cos słyszał?? Ma sie nazywac Windows Vista podobno.
|
|
Dokładnie. Windows Vista. Beta nazywała się "Longhorn". Poczekamy, zobaczymy... Pozdrawiam
|
|
Tia... 70% obecnie nowych komputerow nie podola temu systemowi operacyjnemu. R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
raver: w jaki sposób można się z Tobą skontaktować? Potrzebuję kilku wskazówek dotyczących Linuksa... Kupiłem nowy sprzęt i mam "małe" problemy. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |