Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyjątkowy prezent ślubny-pomóżcie ;) |
Witam,jak w temacie , POTRZEBUJĘ POMYSŁU na wyjątkowy prezent ślubny dla siostry... Chciałabym żeby miała pamiątkę .Pomożecie ? Za zbędne komentarze dziękuję ;D :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyjątkowy prezent ślubny-pomóżcie ;) |
hmmm pomyśl nad wywołaniem zdjęcia na płótnie(ok 70x50cm), super wygląda i cenowo tragedii nie ma ;)
|
|
|
wycieczka, wspomnienia pozostają do końca zycia. Mogę polecic Ci sprawdzone biuro onaion
|
|
Popieram wycieczka zagranicę będziesz miała opowieści że aż sama powiesz dość . Sprawdzone nawet przez uczonych gości że nic tak nie uszczęśliwia o kasie się szybko zapomina natomiast w z wycieczką są jakieś fajne wspomnienia zdjęcia .
|
|
Tez moge polecic sprawdzone biuro podróży, wszytsko mozesz zalatwic przez internet...obejzec zdjecia, poczytac opinie, kupic bilet...jeśli masz wiekszą sumę przeznaczoną na prezent to wycieczki do ciepłych krajów z opcją All inclusive są juz od 3700zł za pare. Ja z takiego prezentu byłam bardzo zadowolona! Dostałam również od siostry. Dobry odpoczynek po wyczerpujących przygotowaniach do ślubu i wesela:) Nie boję się jutra...bo było dobrze wczoraj i podoba mi się dziś !
|
|
Dobry pomysł . Zrobić im miesiąc miodowy który bedą wpominać całe życie :)
|
|
a po co przez internet, jak można zlecić dla biura podróży, cena jest taka sama jak na necie, z tą różnicą, że dużo o kierunku, hotelu dowiesz sie z pierwszej ręki, no i dokumenty rezerwacji dostajesz od razu. onaion
|
|
Wycieczki to wiadomo drogi prezent. Ja swojej siostrze dałam w prezencie ślubnym ich karykaturę, jak młody wiezie młodą na rowerze w strojach ślubnych. Jest to prezent który od 6 lat wisi w ich mieszkaniu w honorowym miejscu. Zrobili nim furorę wśród gości :) Na allegro są aukcje dotyczące karykatur ślubnych, ludzie mają bardzo ciekawe pomysły, wystarczy tylko zanieść do szklarza i ramkę ładną wybrać :)
|
|
Sama wiesz najlepiej co lubi... My postawiliśmy na coś wyjątkowego, zobaczcie - http://prezentmarzen.com/jazda-gokartem-dla-dwojga-cala-polska-2/ Nie było drogie, a przynajmniej mieli zabawę. No i uważam, że żadne lepsze prezenty nie są tutaj do szczęścia nikomu potrzebne.
|
|
JESLI MA BYC WYJATKOWY TO POWIEDZ ZE SPAŁAS Z JEJ PRZYSZŁYM MEZEM HEHE-SORY ALE NIE MOGŁEM SIE POWSTRYMAC
|
|
czajnik kup i sztuce
|
|
Jak chcesz, żeby mieli pamiątkę, to wyślij ich w podróż poślubną. :D Mówię poważnie. :D Znajdź tanie loty https://www.fru.pl/tanie-loty/Klm-KL i kupuj bilet. Gwarantuję, że oszaleją z radości.
|
|
kubek
|
|
podróż w kosmos!!raczej nikt Cię nie przebije. Niech sobie polecą, zwiedzą, zapamiętają Cię z najlepszej strony...
|
|
Tak jak po....ne są niektóre pomysły prezentowe więc nie pozostaje mi nic innego jak zaproponować swój pomysł. Zaproś im na wesele pluton żołnierzy z dowódcą.Zrobią furorę,zobaczsz. Gdy dowódca krzyknie:W DWUSZEREGU ZBIÓRKA!PREZENTUJ BROŃ! A oni sobie wybiorą z tej prezentowanej.
|
|
Pomysł rewelacja:)
|
|
chyba najbezpieczniejsza jest kasa młodzi sami sobie coś kupią i na pewno trafi się w gust .
|
|
Prezent marzeń, np. jakiś weekend w spa. Nie sądzę, abyście znaleźli lepszy prezent w takim budżecie, ale oczywiście szukać jak najbardziej możecie. Niech zrobi wrażenie ;-)
|
|
Pieniądze są najlepszym prezentem :)
|
|
jest coś co Ty i Siostra pamiętacie z \"przeszłości\", podwoi może potroi i wtedy coś Ci wyjdzie. Karykatury to nie młodych tylko rodziców (Waszych rodziców - razem), żadnych wycieczek i gotówkowych prezentów. Bodaj kamień o który potykałyście się codziennie w drodze do szkoły, według mnie to jest niezapomniana pamiątka. Wiesz co siostra chciała, a to Ty miałaś - daj Jej to w ramce ....
|
|
My postanowiliśmy, że wysyłamy młodych w góry. Dobrze, że oboje je lubią. Będzie to Nowy Sącz , niech sobie pospacerują po szlakach, pozwiedzają i odpoczną po szaleństwie przedślubnym. Dam im też namiary na restaurację Mekong, którą bardzo sobie cenię. Powinni wrócić zadowoleni.
|
|
Prezent Marzeń, w zasadzie jedyne co mi przychodzi na myśl. Jakieś spa, wypoczynek, masaże, a może rejs, albo jakiś wyjazd we dwoje? W tym kierunku celujcie. Sądzę, że niczego lepszego nie znajdziecie.
|
|
Moi znajomi dostali od świadków piękny komplet kryształowych kieliszków do szampana, na których był grawer pierwszych liter ich imion. Piękne.
|
|
Wycieczka w wymarzone miejsce na pewno będzie niezapomnianym przeżyciem i młodzi bedą zachwyceni. Ale do tego fajnie by było też im dać coś na pamiątkę, na przykład fajnie zrobiony album ze zdjęciami czy kolaż ich wspólnych zdjeć, czy razem z ich pupilami, generalnie z tym co kochają najbardziej, żeby mogli to sobie powiesić na ścianie. Do tego jakaś oryginalna ramka, najlepiej zamówiona z neta bo tam jest większy wybór i zostanie bardzo fajna pamiątka.
|
|
dla tych co nie mają pomysłu, cena przyzwoita a i pamiątka będzie wzory posiadają różne, ewentualnie tort z ręczników. Kwiaty będą tylko kilka dni http://allegro.pl/prezent-slub-zyczenia-slubne-wesele-pamiatka-etui-i5004345000.html
|
|
Ja również czegoś takiego szukam ale dla koleżanki na cywilny. Co podarować?
|
|
Ja osobiscie jestem zdania,ze nia ma sensu koniecznie silić się na oryginalność. Najbardziej cieszą zazwyczaj praktyczne prezenty, które się w przyszłości przydadzą a nie te koniecznie oryginalne... Sama dostałam z okazji swojego ślubu głównie pieniędze ale równiez i kilka prezentów. Na szczęście wszystkie udane i żadne się nie powtórzyl ( podejrzewam,ze goście się zmówili). Najbezpieczniejszym prezentem moim zdaniem są sztućce. Są praktyczne, w kuchni nigdy ich za wiele oraz w sieci w sklepach można je zamówić w dobrej cenie. Na przykład w Black Red White: http://www.brw.com.pl/serwowanie/sztucce .
|
|
Dobry przykład - https://prezentmarzen.com/jazda-off-road-4x4/ Po prostu stawiajcie na prezenty, którymi innych pozytywnie zaskoczycie. Nie ma co robić prezentu, który będzie słaby, nudny. Niech on po prostu zrobi różnicę i wtedy będzie ok.
|
|
|
Ewentualnie jeszcze taki kierunek - http://www.dekoprint.pl A ogólnie aby tylko prezent nie był nudny i byle jaki. Stawiajcie na takie rozwiązania, które robią naprawdę dużą różnicę. Bez byle czego!
|
|
My z mężem jesteśmy zaproszeni na ślub mojej siostry. I też zastanawialiśmy się czy dać pieniądze czy też kupić jakiś prezent. Początkowo myśleliśmy o naczyniach które z pewnością by się im przydały w nowym domu. Widziałam fajne coś w takim stylu http://exitopolska.com/index.php/naczynia/ . Jak Wam się podobają ? Myślicie że spodoba im się ?
|
|
Na PrezentMarzeń mają genialne pomysły - może idźcie w takim kierunku? Tam można naprawdę dopasować coś ciekawego - w zależności od budżetu. Może np. jakieś wypad do SPA? Ewentualnie jakiś inny pomysł w takich klimatach? Bo moim zdaniem taki właśnie kierunek jest zdecydowanie najlepszy. Po prostu spróbujcie mocno zaskoczyć ;-)
|
|
Moim zdaniem, to fajne są prezenty, które można jeszcze po latach oglądać z uśmiechem. Podróże, oczywiście są ok, ale bilet dla pary w egzotyczne miejsce, to już raczej prezent od najbliższych. A bardzo urocze i niestandardowe są np coraz modniejsze ostatnio live action video - czyli animacja \"na żywo\", która pozwala wstawić np zdjęcie zakochanych, albo nawet kilka zdjęć, w naturalną scenerię. Można to zobaczyć i zamówić na tej stronie https://short-films.eu/kategoria-produktu/live-action/# Fajnie pokazać np serię fotografii przyjaciół w galerii, czy na wernisażu, albo na bilbordzie ;) Tam wprawdzie pokazuje się napis \"Your logo\", bo oczywiście logo też można wstawić, ale generalnie w wielu miejscach można wstawiać po prostu fotki. Lepiej to widać tutaj albo właśnie w tej krótkiej animacji \"na żywo\" --- Nie ma nic przyjemniejszego, niż czytanie ulubionego Bloga :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |