Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
licówki w Łomży gdzie najlepiej i jakie są ceny ? |
Witam może ktoś mógłby mi polecić stomatologa który wykonałby licówki jak przedstawia się to cenowo, może ktoś sobie wykonał coś takiego i mógłby mi pomóc będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: licówki w Łomży gdzie najlepiej i jakie są ceny ? |
Co do cen- nie pomoge, ale polecam Pawla i Monike Marciniakow, Pani Monika specjalizuje sie wlasnie w kosmetyce zebow.
|
|
a gdzie ta pani ma swój gabinet ?
|
|
http://dentystamarciniak.pl/glowna.html
|
|
Już ten temat nie dawno był.Ale o jakie licówki ci chodzi o porcelanowe czy kompozytowe?Ja mam kompozytowe to płaciłam za jedno 150zł Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
No tak myślałam o kompozytowych boi na porcelanę mnie nie stać jak długo już swoje nosisz bo słyszałam że się przebarwiają i trzeba co jakiś czas zmieniać, i gdzie u kogo je robiłaś będę bardzo wdzięczna za informację
|
|
A czy dentysta Wam wyjaśniał, że przy każdej zmianie licówek trzeba odrobinę bardziej spiłować ząb, więc po 2-3 zmianach licówek pozostanie Wam tylko zrobić sobie na ząb koronkę, bo na licówkę będzie już za bardzo spiłowany? No raczej niefajnie mieć cały przód sztucznych zębów ;) Nie wspominając już o cenie. Ja rozważałam założenie licówek, ale dentysta mnie skutecznie zniechęcił. Jeśli już w ogóle bym się zastanawiała to tylko nad porcelanowymi - trzeba je zmieniać stanowczo rzadziej niż kompozytowe, więc w ostatecznym rozrachunku wyjdzie pewnie cenowo na to samo, jeśli nie taniej. No i nie chciałabym za kilkanaście lat mieć już z przodu nie własne zęby (choć nie są idealne, ale własne...), a sztuczne koronki.
|
|
Czy w Łomży którykolwiek gabinet zajmuje się nakładaniem licówek, stomatologią estetyczną? Gdy ja takowego szukałem, poradzono mi, abym udał się do http://www.pcs-rybicka.pl/ w Strumieniu. Zresztą, już po zdjęciach na stronie widać, że gabinet jest dobrze wyposażony. Mój uśmiech do najpiękniejszych nie należy, dlatego najprawdopodobniej na dniach umówię się a wizytę...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |