Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tv na kompie |
Nie zna ktoś jakiegoś programu, którym mógłbym oglądac Tv na kompie? Chodzi mi o jakiś dobry program np ze stacjami typu Polsat, TVN czy coś zbliżonego do tego. Chće se oglądać jakieś normalne (nie arabskie), polskie TV. Jeśli ktoś ma link niech poda albo odezwie się do mnie na gg... GG: 3125222 thx ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tv na kompie |
|
no chyba sienieda
|
|
kiedys miałem do tego linki ale niedawno sprawdzałem zaden niedziałał :( Ps. angel wszystkiego najlepszego :)
|
|
IST wprowadza telewizje w sieci, aktualnie sa dwa kanaly (TVP1 i TVN)
|
|
bedzie 6 lub 7 programow ale sa tez programy do ogladania na kompie na allegro mozna kupic sam kiedys mialem takie programy ale nie uzywalem.
|
|
Misiek, mozesz podac jakies namiary, albo chociaz rozszyfruj nazwe
|
|
bartek, te na allegro zazwycza sa nic nie warte
|
|
http://ist.elomza.pl/ IST - Sieć osiedlowa w Łomży :)
|
|
trocha ty masz neostrade a ja i misiek mamy w sieci osiedlowej ist i tam jest tv sieciowa :)
|
|
W IST niedługo bedzie mozna ogladąc 8 programów TV i to wszystko za friko. Wystarczy zainstalowac odpowiedni programik.
|
|
Polecam Media Library w Winampie, można tam za free oglądać filmy począwszy od Star Trek'a po przez Lost a skończywszy na Gumisiach i Mc Gywerze (:P) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
nigdy nie obejrzysz dobrych kanałów przez streaming video przez internet , jeżeli tak to arabskie uga buga ;-)) , radze zainwestować albo w tuner tv koszt 60 zł , lub lepszy ale droższy tuner sat 200 zł
|
|
Własnie sie nad tym zastanawialem, ale nigdy nie wiem, co jeszcze dodatkowo potrzeba oprocz tunera. Moze mi to ktos napisac??
|
|
Ponad kanałów radia i TV (głównie zagraniczne, ale też dużo polskich stacji radiowych, również tych niedostępnych w eterze). Ściągnij teraz program do oglądania TV www.telewizja.gourl.org
|
|
Tkx ptysiu ;) za życzenia :D ...
|
|
Taki tuner podlaczasz do zlacza pci i komputer staje sei tez telewizorem, na tych samych zasadach. Czyli sa tam wejscia antenowe i wszystkie inne potrzebne do odbierania telewizji (czesto tez i radia). Mozesz sobie np podlaczyc antene od kablowki, albo taka zwykla odbierajaca fale telewizyjne. Mozna sobie kupic taka koncowke rozdzielajaca, ktora rozdzieli ci antene na dwie i w ten sposob bedziesz mogl miec zarowno telewizje w telewizorze jak i komputerze. Co do telewizji w Ist to skad macie informacje ze ma byc 7 czy tam 8 kanalow? _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
tak jak wyżej ArChAs pisał podłączasz taką karte do PCI instalujesz sterowniki , do karty podłączasz kabel z sygnałem kablówki i oglądasz tv w komputerze ;-)) no a jak nie to spróbuj programu Wuup , może coś znajdziesz tam dla siebie
|
|
Na razie w IST jest tylko TVN i TVP1 na zasadach testu, a nastepnie ma być więcej stacji. Nie ma co. Przeżucam się na IST. A czy ktoś nie wie czy IST działa na granicach całego naszego miasta? ...
|
|
ANGEL NA JAKIEJ ULICY MIESZKASZ ?? BO IST MA OGRANICZONY TEREN DZIAŁANIA
|
|
KiLeR: Dobry program, thx. Ma ktoś może jakieś linki do tv, bo w tym programie mozna dodawać swoje linki, bo jakoś ten program swoimi propozycjami stacji na kolana mnie nie żucił... O_o ...
|
|
Kiler, to ze do PCI to normalne, ale jakbym mial kablowke to po co mi podlanczac ja do komputera jak mozna ogladac na wiekszym telewizorze. Myslalem ze karta TV pozwala na ogladanie prgramow bez kablowki. Moim zdaniem to jest bez sensu kupowac karte za 200zl tylko po to, zeby gladac telewizje na malym monitorze zamiast na duzym telewizorze
|
|
trocha a słyszałeś o przełączeniu kanału TV jak leci mecz(zwłaszcza facetowi) na serial ???Albo rodzicom przełączyć powiecmy z filmu na muzę oj oj wtedy się dzieję a tak idziesz sobie do swojego kompa i oglądasz, co chcesz (oczywiście jak masz kablówkę)i teraz wesz, po co karta za 200 zł Pozdrawiam
|
|
dla ludzi z naprawde szybki laczem polecam http://www.sopcast.org/ , nie ma tam co prawda polskich kanalow, ale mozna poogladac sobie mecze lig europejskich, nba, a czasami nawet lige polska, tylko naprawde ja mam 1mbps a czasami sie przytnie, takze lacze zalecane jeszcze szybsze
|
|
No dobra, może jestem ograniczona, ale niech mnie ktoś oświeci, jak w IST można się podłączyć pod TVP i TVN? Jestem w tej sieci, ale nic o tym nie słyszałam. Nie narzekałabym nawet na dwa programy, zawsze to jedna kłótnia o pilota mniej.
|
|
Ja mam MM i to jest g*wno... :/ Muszę się spytać jaki jest teren działana IST, bo się przenoszę i nie wiem czy jest tam IST, ale słyszałem, ze oni ciągle rozszeżają swoją działalność na terenie miasta. =P ...
|
|
Troha= ale np. w pracy w biurze nie masz telewizora nie??? pozatym pracując przy kompie możesz jednocześnie korzystać z tv.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |