środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
rimplak maruda niedotyczy - ciagle na tym forum?

oni non stop siedza na tym forum, co napisze to zaraz któryś w przeciągu 3 minut odpisuje!!!

czy to godzina 10 rano, czy 22 czy 3 w noy - oni ciagle na tym forum siedza. Nie pracują, nie uczą się (dlatego tacy głupi są) a może to jedna osoba? uzywa kilku ników raz pisze z telefonu od siostry, raz z laptopa mamy.

Moze oni na zasiłkach siedzą?

A może to pracownicy fundacji O...Lenie im Simona Mola, którzy skanuja internet całą dobę?

Ktoś może wyjaśnić ten fenomen?

Założę się, że w przeciągu 3 minut jakis gamoń z trójki wymienionych tu się wypowie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rimplak maruda niedotyczy - ciagle na tym forum?

Oj coś się obijają nasze bohatery. Jeszcze swaga trzeba dopisać.

Chyba pani **** Majtkowa (ta od Simona Mola) nie wypłaci dzis premii za hejtowanie na forum.

A tych ABCDe, JKK, adamoxx nie widzisz? A może to tajni współpracownicy KrK?

Trzeba by było nagłośnić to wszystko to chyba jedyny sposób, aby pozbyć się pasożytów! A teraz nie piszą bo to przecież pora zakupów:))))) I teraz pewnie stoją z pełnymi wózkami zakupów pod biedronką i czekają na taxi! Albo oblegają parki i place zabaw!!!!!

:) :)

FACE UP to,że piszesz takie bzdury o ochodzc ach czeczenskich to pikuś aczkolwiek jest zwyczajne przestepstwo dlatego ukrywasz swój nick sotując takie sztuczki psu na budę. Uchodzcy jakos sobie radę dadzą . Przezyli wojnę przezyją i ciebie. Problem jest w tym ,że to my mieszkańcy tego miasta będziemy musieli życ z takim społecznym potworem który dzisiaj usiłuje zjeść z butami czeczenów a jutro będzie prał na ulicy po gębach czy to myślacych niż on inaczej czy też ubierających się a na koniec kiedy nikt nie zareaguje aby cię uspokoić to ubierzesz pewnie brunatną koszulę.

Rimpik

Właśnie z MOPS-u wróciłem moją wypasioną A4 z 97r. Cały bagażnik makaronu wnosiłem na 4 piętro, dlatego tak długo mnie nie było.

a ja w Caritasie po zupke stałem :):)

No ale obiadzik się zjadło i juz jestem :):)

A ty **** jak sie czujesz?? Obiadku pewnie nie miał kto pod ryjek podstawic co??

Lol, maruda... czy ty z niedodyczy juz na telefon jestescie?:)
Gdzie on tam Ty i odwotnie;P

Masakra ...

Bo my jesdteśmy 2 pasożyty które na koszt FACKA żyja :)

Bidulek musi zapierniczać po lekcjach w gimnazjum żeby na nas zarobic :):)

rimpluku marudo niedotyczu - pisze do ciebie jak do jednej osoby bo na 90% jesteś jakims wymoczkiem od simona mola albo zwykłym synem czeczeńskim.

ty ty zioniesz jadem i obrażasz normalnych ludzi, którzy nie chcą pasożytów społecznych utrzymywać. Zajmij się swoim zasiłkiem a nie wyciągaj od nas kasy.

A po co pracować kiedy taki niedorób jak ty może na mnie pracować :):)

Ja tam wole siedzieć na necie :)

Maruda gdzie dziś można coś zjeść dobrego? Oczywiście na koszt pracującego Fejsapa ;)

Polecam Kuchnię MOPS :):)
Dzis dla odmiany po wczorajszej pomidorowej z Caritasu, Mops serwuje gołąbki z miesem baranim specjalnie dla nas:):)

specjalnie dla takich jak wy poustawiano w mieście zasobniki z posiłkami dla was. Takie biało-brązowe pieski. Otwórz klapke, włóż rączkę i wyciągnij darmowego hot-doga

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org