Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rimplak maruda niedotyczy - ciagle na tym forum? |
oni non stop siedza na tym forum, co napisze to zaraz któryś w przeciągu 3 minut odpisuje!!! czy to godzina 10 rano, czy 22 czy 3 w noy - oni ciagle na tym forum siedza. Nie pracują, nie uczą się (dlatego tacy głupi są) a może to jedna osoba? uzywa kilku ników raz pisze z telefonu od siostry, raz z laptopa mamy. Moze oni na zasiłkach siedzą? A może to pracownicy fundacji O...Lenie im Simona Mola, którzy skanuja internet całą dobę? Ktoś może wyjaśnić ten fenomen? Założę się, że w przeciągu 3 minut jakis gamoń z trójki wymienionych tu się wypowie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rimplak maruda niedotyczy - ciagle na tym forum? |
Oj coś się obijają nasze bohatery. Jeszcze swaga trzeba dopisać. Chyba pani **** Majtkowa (ta od Simona Mola) nie wypłaci dzis premii za hejtowanie na forum.
|
|
A tych ABCDe, JKK, adamoxx nie widzisz? A może to tajni współpracownicy KrK?
|
|
Trzeba by było nagłośnić to wszystko to chyba jedyny sposób, aby pozbyć się pasożytów! A teraz nie piszą bo to przecież pora zakupów:))))) I teraz pewnie stoją z pełnymi wózkami zakupów pod biedronką i czekają na taxi! Albo oblegają parki i place zabaw!!!!! :) :)
|
|
FACE UP to,że piszesz takie bzdury o ochodzc ach czeczenskich to pikuś aczkolwiek jest zwyczajne przestepstwo dlatego ukrywasz swój nick sotując takie sztuczki psu na budę. Uchodzcy jakos sobie radę dadzą . Przezyli wojnę przezyją i ciebie. Problem jest w tym ,że to my mieszkańcy tego miasta będziemy musieli życ z takim społecznym potworem który dzisiaj usiłuje zjeść z butami czeczenów a jutro będzie prał na ulicy po gębach czy to myślacych niż on inaczej czy też ubierających się a na koniec kiedy nikt nie zareaguje aby cię uspokoić to ubierzesz pewnie brunatną koszulę. Rimpik
|
|
Właśnie z MOPS-u wróciłem moją wypasioną A4 z 97r. Cały bagażnik makaronu wnosiłem na 4 piętro, dlatego tak długo mnie nie było.
|
|
a ja w Caritasie po zupke stałem :):) No ale obiadzik się zjadło i juz jestem :):) A ty **** jak sie czujesz?? Obiadku pewnie nie miał kto pod ryjek podstawic co??
|
|
Lol, maruda... czy ty z niedodyczy juz na telefon jestescie?:) Gdzie on tam Ty i odwotnie;P
|
|
Masakra ...
|
|
Bo my jesdteśmy 2 pasożyty które na koszt FACKA żyja :) Bidulek musi zapierniczać po lekcjach w gimnazjum żeby na nas zarobic :):)
|
|
rimpluku marudo niedotyczu - pisze do ciebie jak do jednej osoby bo na 90% jesteś jakims wymoczkiem od simona mola albo zwykłym synem czeczeńskim. ty ty zioniesz jadem i obrażasz normalnych ludzi, którzy nie chcą pasożytów społecznych utrzymywać. Zajmij się swoim zasiłkiem a nie wyciągaj od nas kasy.
|
|
A po co pracować kiedy taki niedorób jak ty może na mnie pracować :):) Ja tam wole siedzieć na necie :)
|
|
Maruda gdzie dziś można coś zjeść dobrego? Oczywiście na koszt pracującego Fejsapa ;)
|
|
Polecam Kuchnię MOPS :):) Dzis dla odmiany po wczorajszej pomidorowej z Caritasu, Mops serwuje gołąbki z miesem baranim specjalnie dla nas:):)
|
|
specjalnie dla takich jak wy poustawiano w mieście zasobniki z posiłkami dla was. Takie biało-brązowe pieski. Otwórz klapke, włóż rączkę i wyciągnij darmowego hot-doga
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |