niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koma w mixie

Co jest potrzebne aby wziasc kome w mixie?? Jakies zaswiadczenie o zarobkach??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koma w mixie

Paszport Polsatu i zaświadczenie o niekaralności

PODPISUJESZ ZOBOWIĄZANIE DOŁADOWANIA KONTA W ZALEŻNOŚCI NA ILE MASZ PODPISANA UMOWE 12 , 24 ,36 M-CY . + ZAŚWIADCZENIE O ZAROBKACH

w orange to wystarczy tylko rachunek jakis na twoje nazwisko :] i d.o.

mieczkoś997: Oferta Mix w każdej z sieci wiąże się z pewnym zobowiązaniem. W Erze i Orange jest to zobowiązanie na płaceniu co miesiąc (przez 2 lata) określonej sumy, którą potem wykorzystuje się w pełni na rozmowy i smsy. W Plusie natomiast, oferta Mix polega na zobowiązaniu co do ilości doładowań (np. 36 doładowań), przy minimum jednym doładowaniu miesięcznie... Jeśli chodzi o dokumenty to w Erze i Orange musisz mieć dowód osobisty, drugi dokument ze zdjęciem (nie wiem jak w Erze, ale w Orange wystarczy nowy dowód osobisty) i zaświadczenie o zatrudnieniu (najlepiej na czas nieokreślony lub minimum na czas trwania umowy w przypadku umowy o pracę na czas określony). W Plusie natomiast - dwa dokumenty ze zdjęciem i zaświadczenie o zatrudnieniu lub poświadczenie zameldowania z urzędu miasta. Z własnego doświadczenia wiem, że tylko osoby powyżej 24-go roku życia nie będą miały problemu z wzięciem telefonu na w/w poświadczenie o zameldowaniu.

Pozdrawiam

Można też wziąć w Erze (na abonament więc i pewnie mix) telefon na legitymację studencką. Wtedy nie trzeba poświadczenia o zarobkach…

Ok wielkie dzieki :)

nie prościej było by skorzystać z informacji zawartych o tych usługach na poszczególnych stronach internetowych sieci telefonicznych . . .

ee tam co wy wiecie. Karta szczepień jest potrzebna, zaświadczenie o możliwości oddawania moczu z Szaletu Miejskiego, skasowany bilet Miejskiego Przedsiębiorstwa Komunikacyjnego, paragon z 10 butelkami piwa "Żywiec" ze stokrotki i co najważniejsze zdjęcie Kwaśniewskiego w stroju kąpielowym.

MoJe ŻyCie To MentoR.

Mieczkos, rzucaj szkołę
http://wydarzenia.wp.pl/odtwarzacz.html?vid=4765692&fvid=&wid=8293553&kat=33326&podstrona=video2&WMPsrc=http%3A//av.wp.pl/a/av/wydarzenia/wmv/9531/policja_wakaty.asx&isPluginF7=true&advplayer=1

jak ja chciałem kupić to powiedzieli ,żebym przyniósł zaświadczenie ,że wykupiłem dekoder Polsatu i aktualne badania lekarskie wraz z testami na ADIS i Ptasią grype

Aha i jak już masz brać fona to tylko w Plusie . Oni najmiej oszukują i wysyłają smsów o promocjach itp.

Misiek-2Lo nie bądź taki madry!! Na mnie przyjdzie też pora we właściwym czasie :)

Ja bym powiedzial, ze najlepiej w Orange, pozniej plus, a na koniec ERA. Jednak to jest tylko moje zdanie, kazdy moze miec inne

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org