Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mechanik |
poszukuję fachowca, który naprawi stacyjkę w bmw, bądź w razie potrzeby wymieni. Możecie mi kogoś polecić? z góry dziękuję za przydatne odpowiedzi. Onufry Zagłoba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mechanik |
stary a w czym problem? toc to proste jest :-) lepiej już wymienić :-) (.) (.)
|
|
Chodzi o to, że nie mam czasu, a przede wszystkim cierpliwości do takich zajęć:) I po prostu nie znam się na tym:) Onufry Zagłoba
|
|
polecam ci mojego szwagra w Piątnicy za polmo odrazu w prawo :-) (.) (.)
|
|
za polmo.. możesz konkretniej? :) Ego pulchra et venustus
|
|
Podbijam pytanie od buziaczka=) Onufry Zagłoba
|
|
Włodek na Lipowej
|
|
jak jedziesz z łomży w stronę kolna jest polmo a za polmo jest zaraz bank i tam się w dol jedzie :-) (.) (.)
|
|
a kojarzę już, a jak u szwagra z cenami?:) Onufry Zagłoba
|
|
to ja szwagier. dajcie mi już spokój z tymi waszymi bemwochami. drogę tą w prawo już zaorałem i nikt nie przejedzie, a niechby i nawet, to na podwórku miejsca już nie ma. tylko kołami handluję i kołpak co lepszy się trafi, to sprzedam. zapraszam.
|
|
luksoo nie wiem musialbys sie dogadac ;] (.) (.)
|
|
jak chcesz mieć dobrze zrobione i fachowo to tylko do jarnut . Mechanik ten zna bmw jak żaden inny i robi tanio . Ja ze swoją e46 z falującymi obrotami biegałem poł roku po mechanikach i każdy jak zrobił to na tydzień i znowu to samo , pojechałem do niego i do teraz mam spokój od roku i skasował mnie o wiele mniej niż reszta ala fachowców .
|
|
Na tęczowej(Zawady) powinni zrobić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |