środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak uzywac tora?

wie ktos jak zainstalowac tora, zeby mozna bylo bezpiecznie na forum se pisac?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak uzywac tora?

http://www.wykop.pl/ramka/1086229/anonimowosc-w-sieci-tor-2012-poradnik-dla-zielonych/

stefannowak

kankan jeszcze kilka wpisów i matka z ojcem dojdzie do wniosku że utrzymuje kryminalistę i odetną ci dostemp do neta

Dziś mozesz być kryminalista za skrytykowanie MPCu, prezydenta czy narzekanie, ze czoczony się panoszą - dlatego lepiej załozyć se TORa.

kankan co ty tłumoku myślisz że założysz tora i cie nie namierza won do szkoły gimbusie niech cie tłumoku nauczą html i javy:))))

Po wypakowaniu tora i kliknięciu na ikonkę otwiera się przeglądarka. Przed obrażaniem kogoś, dla pewności, załóż nowe konto e-mail i nowe konto na forum (przez tora oczywiście)

nie`dotyczy masz małego skilla admin chamów wypociny musi trzymać najmniej 3 lata:))))) gufniaża nie ucz :))))

nie zamierzam nikogo obrażać. Zamierzam korzystać z wolności słowa, co dzisiaj bywa karalne. mam nadzieje ze az tak bardzo wolnosci słowa nie tępią jeszcze by szukac adresów IP w USA na serwerach TORA - jedynie w przypadku terroryzmu rozpracowuja TORA a jak wiadmo czeczeni i inni terroryści nie bawią się w tory tylko po prostu bomby podkładają - Boston, Biesłan, Moskwa, Madryt i wiele wiele innych

kankan masz przejebane a twoja chata będzie ***** męska wypatroszona chyba że dzieko masz 1000 tysia w rekawie to podjade i z pyska zabiorę pederasto:))))

kankan tobie to może pomoże modlitwa do Boga a hate speech możesz swej mamie i tacie zaśpiewać tłumoku:))))

swag - opowiedz nam o swoich problemach. co ci leży na duszy? Zasilek za niski? Tata goni na wieczorną modlitwę? Mama ciągle na obiad podaje cebulę z czosnkiem? A może immam cię obrzezał nieco "za bardzo"?

Powiedz nam synu czeczeński czemu tak jadem plujesz a my postaramy się pomóc Ci.

daniel jelonku poroże ci rośnie z każdą minutą:)))))))))))

o to się k..rwa na forum porobilo. a ja bez tora i mi i czeczeni i wladza moze naskoczyc

kankan licz słówka bo odpierdolisz kilka set godzin w mpwik Łomża a ja będę stał nad tobo tłuku żebyś swa karę odbębnił co do joty:)))))

BRAWO KANKAN - TRAFILES W CZULY PUNKT SWAGA.

TAKICH JAK ON PRAWDA BOLI NAJBARDZIJEJ.

A TORA SCIAGASZ, INSTALUJESZ, I TYLE. CHODZI TROCHE WOLNIEJ, ALE MOZESZ PISAĆ TO CO MYSLISZ, MOŻESZ KORZYSTAĆ Z WOLNOŚCI SŁOWA.

OCZYWIŚCIE NIE NALEZY NIKOGO OBRAŻAĆ, CHYBA, ZE JAKICHS GÓWNIARZY, KTÓRZY SAMI ZACZYNAJA OBRAŻAĆ, WTEDY MOŻNA TAKIEGO DUPKA ZMIESZAĆ Z BŁOTEM.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org