środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jeb... czeczeny

k..wa byliśmy przed chwilą na spacerze a tu na każdym kroku czeczeny z gromadką dzieci i jeszcze stare zakocone. co się wyprawia w tym kraju. naszym rodzinom brakuje pieniędzy na wszystko a te nieroby dobrze się mają (za nasze pieniądze). normalnie wstyd i hańba!!!!!!!!!
czeczeny do czeczenii wonnnnnn!!!!!!!!

:) :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jeb... czeczeny

co racja to racja, moim zdaniem za bardzo się panoszą

będzie to samo co w Bostonie to dopiero mądra władza pójdzie po rozum do głowy... jaka władza taki kraj...

najdziwniejsze jest to że już dawno u nich wojna się skończyła a my z naszych podatków dalej musimy ich utrzymywać.... pewnie niedługo zaczną im meczety stawiać w mieście... i się zacznie.... to samo co w stanach...

Bez przesady..takie komentarze moim zdaniem są nie ludzkie...to tak samo można by powiedziec o polakach znajdujących sie w Niemczech czy gdzie koliwek indziej...kradną, "szlajają sie",...ale w tamtych krajach jest o wiele wieksza tolerancja..no ale polak zawsze bedzie narzekać, nie mam pojecia jakim trzeba byc człwiekiem, któremu przeszkadza drugi czlowiek chodzacy po ulicach...

ona1000 najbardziej przeszkadza to,że Nasze rodaczki u Nas na dziecko dostają chyba 80zł,a oni po 600zł na 1 swoje dziecko...

powiem wam tyle jestescie jeb... poza(ona) te 600 to minimalna przyjenta przez UE ! i nie bede tlumaczyl takim deb.. jak wy dlaczego tak jest!

ona 1000 masz racje troche racji,glupie komenty.Ale w Niemczech nie ma tez az takiej tolernacji tylko nikt Ci w twarz nie powie,czyli duzo sie nie roznimy:/ I troche prawdy ludzie maja w Niemczech przynajmniej kazdy dostanie na dziecko tyle samo a w Polsce niestety dla rodakow nie ma...Nie masz za co zyc na ulice a dzieci do domu dziecka i na dziecko w domu dziecka musza zaplacic za utrzymanie ponad 1000zl,ale zeby rodzinie dac i zeby sie z tego rodzina utrzymala nie ma....qrw....taka nasza Polska wlasnie,byle by politycy i kretacze mieli,juz nie mozna byc uczciwym w tym kraju...
Pozdrawiam.

mała77 to znajdź se frajera co będzie Cie utrzymywał przez całe życie!!!! Ja to pitole znam Kobiety co więcej zarabiają od mężów no że oni są wychuchani przez mame i śmierdzą męskim szowinizmem to już inna sprawa:))))))

Tak właśnie o to chodzi! Tylko nie po 80 tylko po 70! A oni na jednego dzieciaka 500 albo i lepiej! Idzie czeczenka (25,26lat) za nią 4 dzieci, 5-te w drodze! 2,5 tysia! Można sobie w łomży pożyć?? Po co im pracować? Ona1000 Polak jak jedzie za granicę to pracuje po te 8-10 godzin! Sam pracuje na siebie! A niestety czeczeny co robią siedzą na ***** i rozmnażają się jak grzyby po deszczu! Na obecne czasy przeciętny polak nie może sobie pozwolić na 3 dzieci, Z dwojgiem jest bardzo ciężko(utrzymanie i w ogóle) A oni się tu wpier... do polski 5 dzieci u nich to norma! Za miast rodakom pomóc! pomagają takim ! Naprawdę wstyd!

jak bedzie pracowal to nie dostanie tyle na dziecko! a jestes deb.. boss bo oblicz sobie ze przez takich jak ty ile lomza stracila
oni dostaja z UE bylo ich ok 10 000 lomzy i okolicy
10 000 x 600zl= 6 000 000- ok 3.000.000(na miesiac) zostawiali w lomzy! potem sie zdziwisz jak bedziesz bez pracy haha

bosss bredzisz ślimaku a twe brednie wychodzą z tego że legacie nie potrafisz zarobić na swe utrzymanie w Polsce jak byś zap..ierdalął na akord we franci czy niemczech . it[to byś miał pretensje ze ci mało płaco > NIE LICZ NA PAŃSTWO LICZ NA SIEBIE NO CHYBA ŻE MOTHER ŚLE CI DULARY I CIE STAĆ N A DYSKOMFORT ŻYCIA W POLSCE:))))))

kAMIL106 CHYBA JESTEŚ CZECZENEM ŻE TAK ICH BRONISZ! JEŻELI TE 600 TO NORMA TO O ILE DOBRZE PAMIĘTAM POLSKA NALEŻY DO UE! TYLKO TAK JAK JUŻ PISAŁEM NA POLSKIE DZIECI NORMA TO 70 ZŁ A NIE 600!!!!!!!!!!! DALEJ CI DEBILU TŁUMACZYĆ

Szczerze to sie nie dziwmy czeczenom ze tu są , ze maja tyle dzieci..przeciez gdyby polak tez miał taka korzysc w jakims innym kraju to tez kazdy chcialby tam wyjechac. Tu trzeba miec pretensje do rządzących a nie do ludzi którzy są przeciez tak samo normalnymi ludzmi..też chcą żyć, i miec coś z życia. Toche serca...kiedys byłam świadkiem gdy 3 łomżyniaków kopało i biło nastoletniego czeczena...czy to jest normalne? wlasnie do takiego typu ludzi chyba zalicza sie ten ktos kto zalozyl ten temat. aż taka nienawiść za to ze ktoś chce byc w naszym kraju. ze ktos dostaje wiecej pieniedzy?

Nie boję się jutra...bo było dobrze wczoraj i podoba mi się dziś !

Masakra ...

nigdy czeczen i polak nie będą żyć ze sobą w zgodzie na dłuższą metę...
to są odmienne kultury i religie.... nie da się... pogodzić muzułmanina z chrześcijaninem... to tak jak by wodę z ogniem próbować w jednej puszcze zamknąć... mogą żyć grzecznie obok nas... ale do czasu... aż tak się rozplemią
że zacznie się podkładanie bomb i próba rządzenia nami.... podobnie jak żydzi rządzili nami przed wojną... Polacy we własnym kraju nie mieli nic do gatki....

madano co tu bredzisz ślimaku histeryku z nop/u czy ligi polskich rodzin :))) Kto jaki Król Polski sprowadził na ziemie Polskie Żydów ? wiesz gówno wiesz:)))) A jakie nacje od wieków zamieszkują Polskie wschodnią?????:)))))
Cwel biały murzyn będzie miał pretensje do wszystkich nie u dacznik życiowy będzie miał pretensje do wszystkich tylko nie do siebie i tak dzięki meczeniom odradza się faszyzm nacjonalizm katolickiego pisu:)))))))

k u r w a m a ć zobaczcie jakimi furami się wożą te brudasy. audice, beemki. ludzie czy nasz p o j e b a n y kraj jest ślepy?
gdyby nam podnieśli dodatki na dzieci to każda polska rodzina byłaby wielodzietna, a tak to każdy ma 1 max 2 dzieci, a ile rodzin wogóle nie ma dzieci????? ktoś kto kupi dom lub mieszkanie na kredyt już o dzieciach zapomina. h u j o w y kraj i rząd. wstyd jak cholera

Ja tam do czeczenów nic nie mam, nawet im współczuję ze i nich w kraju taka sytuacja...no ale zasiłka, zapomogi itp dla polskich rodzin mogłyby byc wyższe, faktycznie - skoro takie poje*ane czasy są...

nie jestem z PiSu ale swoje wiem.... swag to dzieci z przedszkola wiedzą że Kazimierz Wielki.... sprowadził paru a rozplemili się tak w parę wieków że w Łomży było ich 50% przed wojną a w takim Zambrowie 70% i polak to mógł jedynie co... to za miskę zupy u nich pracować.... bo wszystko było w rękach żydowskich... banki...(teraz też są), urzędy, sklepy, rzemiosło, przemysł... a wiesz swag kto cieszył się we wrześniu 39r z wkroczenia do Łomży wojsk radzieckich i witał ich przed miastem kwiatami?? tylko żydzi... bo wiedzieli że razem z ruskimi zrobią wreszcie z polską inteligencją porządek... i zrobili....
większość inteligencji z łomży i nie tylko pojechało w jedną stronę... na Sybir

tak se myślę że ci wszyscy co tak za nimi obstają i im współczują powinni się zrzucić na ich utrzymanie lub na bilet w jedną stronę-Grozny i niech zabiorą ze sobą pana kamilka 106 wielkiego obrońcę terrorystów

a kto umarł ten nie żyje

madano ja wiem ilu Polaków zostało wywiezionych na Syberia a ilu z Armio Andersa Łomżyniaków walczyło o naszą wolność i wahało się powrócić do niby Polski a po powrocie odsiedzieli kilka lat przesłuchiwani przez niby Polaków wiec sram na marudę i zezowatego za to że cwele jesteś z BLM BKL?

byłem kiedyś w sklepie sportowym na bernatowicza a tam????? zgraja czeczenów kupuje krótkie wiatrówki i na niemcy jadą ograbiać taksówkarzy i innych ludzi uczciwie pracujących. więc poza khalidowem nie uważam żadnych czeczenów za uczciwych ludzi, bo to są brudasy i darmozjady.

jestem od dziecka BL swag.... ale historię znam z dziada pradziada łomżyniaka a nie z książek do historii z podstawówki, gimnazjum, czy liceum... w nich się prawdy nie dowiesz.... a co do żydów czy czeczenów... to niech każdy mieszka w swoim kraju.... u nich już wojny nie ma... i wtedy wszyscy będą szczęśliwi....
przez ponad 10 lat ich sponsorowaliśmy i byli na naszym utrzymaniu... wystarczy!!!!

madano mi czeczen czy nigeryjczyk nie odebrał miejsca pracy . A musiałem zrezygnować z dobrze płatnej pracy przez Polaczkowatość ślimaków marudy i jego pojebanego towarzystwa a dla czego jeśli jego koleżanki akceptują jego szowinizm w takim razie są takimi samymi zakompleksionymi Kobietami z którymi nie chce nie mieć nic wspólnego:))))

ona1000 chyba cie jakis czeczeniec r****ł ze tak ich bronisz, przez pierwsze 9miesiecy od przyjazdu maja po 900zl na jednego czlonka rodziny powyzej 15roku zycia, potem stawka sie zmiejsza do 200zl, a na dzieci dodatkowo maja kasa, nie po 600zl ale cos kolo 120zl na jedne dziecko, wiem jak to dziala , a zreszta nie rozumiem tych polskich dziewczyn co sie tak za tymi czeczenami uganiaja i sie ich sluchaja, a oni i tak je rzucaja, a te cale mlode czeczenki to sie z polek smieja ze bez szmaty na glowie chodza, nie lubie ich i nie mam dla nich szacunku, strarsi i dzieci mi nie przeszkadzaja , tylko mlode czeczeny i ich zonki...

to ,że czeczeni tak masowo sa w naszym kraju to nie ich wina. Żaden z nich tu nie przyjechał do Polski z myślą pozostania w naszym kraju. Wiekszość i to zdecydowana traktuje ten kraj jako miejsce przejściowe w drodze do państw europy zachodniej. Pobyt w naszym kraju jest dla nich pobytem wymuszonym przez konwencje prawne które nasz rząd podpisał w momencie wejścia do uni. Uchodzcy ci czekaja latami na decyzje zwiazane z otrzymaniem azylu czy zezwolenia na stały pobyt . Nieliczni tylko tylko takowy otrzymują , reszta żyje w zawieszeniu. Nie mając uregulowanej sytuacji prawnej praktycznie przebywają na terenie naszego kraju bezprawnie. Wielu z nich w tej sytuacji podejmuje próbe nielegalnego przedostania się na zachód , jednak każdy z nich po zatrzymaniu zostaje ponownie deportowany do Polski czyli do kraju jako pierwszego gdzie taki uchodźca zwrócił się o azyl. W sumie to nie oni tu chcą byc w tym kraju to durne przepisy spowodowały taka sytuacje bez wyjścia dla tych uchodzców.

Rimpik

Niech oni wynoszą się z powrotem do Czeczeni! Utrzymujemy tych pasożytów po obstawianych gromadami dzieci! Chyba dosyć już tego! W naszym kraju żyją lepiej jak my! Wszędzie ich pełno! Niedługo tak będzie że tak się rozmnożą że będzie ich więcej jak nas bo to na to się zanosi!

Przegnać tych pasożytów i dzieciorobów do Czeczeni. Polacy we własnym kraju za marne grosze muszą pracować aby zarobić na potrzeby swych dzieci.Natomiast te przybłędy nic nie robią tylko łażą stadami, mnożą się jak króliki i żyją lepiej na nasz koszt niż co niektóre rodziny polskie, które wiążą ledwo koniec z końcem. Z biedy niektóre matki zabijają swoje dzieci. Wielu ludzi wyjeżdża za granicę aby zarobić na utrzymanie rodziny.Dziś koło Biedronki widziałem jak kilku młodych czeczenów wsiadało do nie byle jakiego samochodu koloru czerwonego. I my mamy litować się nad biednymi czeczeńcami. Skoro potrafią klepać dzieci niech te zarośnięte dziecioroby zarobią na ich utrzymanie, a nie wyciągają łapy po nieswoje pieniądze.

s.w.a.g waż słowa...ja nie napisałam,że biorę te 80zł,bo sram na nie,ale znam kobiety co właśnie tyle dostają i mają biedę,a oni dostają grubą kasę,bo uchodźcami są...żałosna ta Nasza Polska...i czy ja coś w ogóle matole napisałam,żeby mnie ktoś utrzymywał...a frajerem to jesteś Ty i wypraszam sobie takich komentarzy,bo ja dzieckiem nie jestem,tylko żoną i matką!!!!!!!!!

I w ogóle nie wiem jak się ma Twój komentarz do mojej wypowiedzi...

mała77 jesteś tempo kobieto i tępy facet Cie wziął:)))) Zero finezji emancypacji:)))))) Nie obraz się ale jest taka prawda nieroby:)))))

mała77 Twoje rodaczki zapitalaj na swe utrzymanie i dziecka a z mężami są z litości lub pierdołek zobowiązań złożonych w kościele:))))))))

wysłać czeczenów do Niemiec czy Francji, zmienić przepisy. Oni tam na zachodzie tolerancyjni przecież są.

---------------------------------------------

Nietolerancyjna, ostatnia we wszystkim polska B

czeczeni pobytem w naszym kraju wcale nie są zainteresowani to my na siłe ich tu trzymamy nie mając żadnego pomysłu na rozwiązanie tego problemu . Takie fundacje Ocalenie to pic na wodę fotomontaż bo to co robią to sztuka dla sztuki a nic z tego dla poprawy zycia tych czeczenskich uchodzców nie wynika. To nasz kraj trzyma tu ich na siłe nie mając pomysłu na to co z tym zrobic. Podpisując umowy z unia sami doprowadizlismy do tego ,ze to u nas oni przebywaja i sa do nas z innych krajów odsyłani. Ludzie ci latami czekaja na dokumenty zezwalające im na pobyt których i tak nie dostają. To rodzi w nich agresję bo jak można przez tyle lat żyć w takiej prózni i niepewności. To co sie dzieje to tylko i wyłacznie wina naszych władz.

Rimpik

trzeba by było jakoś to nagłośnić! Gdzie się zwracać i starać, by ich odesłano tam z kont przyszli? Pozbyć się pasożytów z naszego kraju! Oni już mieszkają na każdej ulicy! Niech się wynoszą! Kiedyś przecież też była jakaś grubsza afera, kiedy mieszkali w tym bloku na wesołej!?

trzeba by było jakoś to nagłośnić! Gdzie się zwracać i starać, by ich odesłano tam z kont przyszli? Pozbyć się pasożytów z naszego kraju! Oni już mieszkają na każdej ulicy! Niech się wynoszą! Kiedyś przecież też była jakaś grubsza afera, kiedy mieszkali w tym bloku na wesołej!?

S.w.a.g. Z twoich wypowiedzi wynika że nie jesteś polskiej narodowości! Nie nazywaj nas polaków nierobami, bo wy czeczeni z naszej kieszeni żyjecie, i to bardzo dobrze! My was tutaj nie chcemy! Mała77 ma racje na polskie dziecko dostaje się dokładnie 68 zł!

bosss idź dziecko puknij zdrowaśkę w kościele i czarnym batmanom rzuć parę groszy na tacę bo oni są w potrzebie:))))) Komuna dawno się skończyła baranie ,jesteś murzynem w białym kraju tylko ci się wstyd przyznać przed samym sobą:)))))) czemu Polaku prawy nie akcentujesz swej Polskości przez duże P tylko piszesz z małej Polaczku:)))))

A ty czeczenie wyp...... do swojego kraju!!!!!!!!!!! tylko patrzeć i nam ładunki wybuchowe zaczniecie podkładać! Tak ta tolerancja się skończy! Mówicie na nas nieroby?! Baranie! Ilu was pracuje? Szwędacie się gromadami po tej łomży i rozmnażacie jak grzyby po deszczu! Chcesz się bronić to wracaj do czeczeni! Za dużo was się tu zrobiło! Nierobie!!!!!!!!!!!!!!!

Byłem kiedyś za granicą! Tam też do pracy przyjechali czeczeni dokładnie 4! Dwoje z nich pracowało nie powiem ale połowę kasy z tego co zarobili oddawali pozostałym dwóm! A ci dwaj zamiast wziąć się za robotę to albo w maszyny ciapali, albo ludzi straszyli, a na koniec zaczęło już im kasy brakować to ci dwaj z nożem wtargneli do biura szefa i zaj... kasetkę z pieniędzmi i trochę sprzętu! Taki to naród złodziei z tej czeczeni!!!!

Polska jest pojeb**** krajem taka prawda uważam, że przyszłości tu nie ma z niczym dlatego kto ma okazje wyjeżdżać z stąd.
Jakie to pieniądze 77zł na dziecko miesięczne, żadne.Powinni się wstydzić matkom takie pieniądze przyznawać bo to wstyd.
Za granicą jest wogle inaczej, zarobki lepsze, pieniądze bez porównania na dzieci itd
Jeśli chodzi o Czeczenów to też uważam, że mają za dobrze u nas w kraju lepiej od polaków a to chyba przesada.
Ale co tu gadać sprawiedliwości nigdy nie było i nie będzie.
Brakuję modrych ludzi do rządzenia bo każdy garnie do siebie więc zwykły,szary człowiek nigdy dobrze nie będzie miał tylko całe życie pod górkę.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

bosss jęcz i stękaj na forum Twój los jest przesądzony ułomny intelektualisto podzielisz los tłumoka łomżyńskiego pronto ogorasa stękał ziół nienawiścią na tym forum a jak weszła Policja do domu to menda zwalał winę na Ojca że to on wypisywał bzdury NO i co siedzi:))))) został pogranicznik ukarany:))))))

TY TUMANIE ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ BO UNIA WPROWADZA NOWY SYSTEM DO WYCHWYTANIA TAKICH UŁOMKÓW JAK TY:))))))

Powyższy tytuł nie ma na celu insynuować czegokolwiek odnośnie do orientacji seksualnej Jarosława Kaczyńskiego, bo nietaktownym i nierzetelnym byłoby dawać posłuch niemającym potwierdzenia plotkom dotyczącym zamierzchłych lat 80, zwłaszcza, że autor zna je z trzeciej ręki, jako że nie było go jeszcze wtedy na świecie.

Nie zmienia to faktu, że Prezes PiS oraz wszyscy Ci, którym nie pasuje - cokolwiek to znaczy - „obnoszenie się z homoseksualnością” powinni z całego serca poprzeć wprowadzenie małżeństw jednopłciowych. Oto dlaczego.

Istnieje w Polsce pewien modelowy wzorzec dla heteroseksualnej osoby: trwały związek, własny dom/mieszkanie, dzieci, itp. Która babcia nie wyczekuje na poznanie Twojej wybranki, a potem nie pyta o to kiedy zamieszkacie razem, weźmiecie ślub czy doczekacie się potomstwa? Wiem, wiem... stereotyp. Jednak wczoraj na imprezie z okazji 20-lecia mojego liceum wielokrotnie słyszałem te właśnie pytania o obrączki, brzuchy, itp.

Oczywiście nie wszyscy podążają w tym kierunku. Niektórzy uważają, że jeszcze mają na to czas, a teraz pora się wyszumieć. Inni mając takie, a nie inne życzeniowe doświadczenia są samotnymi matkami, rodzicami po rozwodzie, czy wiecznymi singlami. Rzadko jednak nawet oni kontestują przytoczony wyżej model, wskazując raczej, że „to nie dla nich”, albo „im nie wyszło”. Aby taki „konserwatywny wzorzec” się wykształcił potrzebne były setki lat, a także wsparcie ze strony państwa i kościoła.

Przejdźmy teraz do gejów i lesbijek. Taki model dla osób homoseksualnych praktycznie nie istnieje. Dlatego rodzina ani znajomi, raczej nie będą sugerować gejowi jaką ścieżkę życią powinien obrać, bo nie ma w tym zakresie żadnych utartych wzorów, które miałby w głowach nasze babcie. Wynika to z tego, że przez większą część XX wieku homoseksualność była czymś nie akceptowanym społecznie, stąd ludzie, którzy wybierali życie zgodne z tą orientacją nie mieli żadnych zasad postępowania, do których mogliby się odnieść. Odrzuceni przez większość wytworzyli, w opozycji swoją własny model, w którym hedonizm oraz szokowanie konserwatywnej części społeczeństwa były na porządku dziennym. Mówi się wręcz o pewnej specyficznej kulturze queer, która wyewoluowała w tych okolicznościach.

I to właśnie ta kultura jest przedmiotem największych zmartwień prawej strony sceny politycznej. Dziś już praktycznie nikt nie mówi, żeby dla gejów ponownie otworzyć Auschwitz (co słyszałem osobiście jeszcze kilka lat temu), mówi się tylko o tej nieszczęsnej „promocji homoseksualizmu”, której uosobieniem jest kultura queer. Ponieważ jest to jedyny wyrazisty wzorzec postępowania dla osób homoseksualnych wiele osób podąża nim niejako automatycznie wobec braku innych wyraźnych alternatyw.

Jednak w momencie, w którym pojawiłaby się jasna i czytelna alternatywa w postaci małżeństw jednopłciowych w pełni odpowiadających swoim charakterem małżeństwom heteroseksualnym, to jestem przekonany, że szybko heteroseksualny wzorzec zostałby rozciągnięty również na gejów i lesbijki. Niejedna babcia przekonywałaby swojego homoseksualnego wnuczka, żeby już się ustatkował i myślę, że babcie i mamy osiągałby na tym polu całkiem przyzwoite rezultaty. Oczywiście wymagałoby to nie tylko uchwalenia odpowiedniego prawa, ale też pewnej rewolucji w myśleniu liderów konserwatywnej części społeczeństwa. Rewolucji polegającej na tym, że wszystko to z czym walczą to nie homoseksualność jako taka, tylko pewien jej przejaw, który wytworzył się pod wpływem odrzucenia i potępienia z jakim spotykali się i często nadal spotykają się osoby homoseksualne.

Mamy tu więc do czynienia z pewnym paradoksem. Nie chcąc gejowskich marszy i parad Prezes PiS i jemu podobni torpedują powstanie konkurencyjnego systemu wartości opartego w znacznej mierze na czymś w co sami wierzą. Tym samym wywołują jeszcze więcej parad i marszy, które jeszcze bardziej ich frustrują.

Zagadnienie to w Polsce może wydawać się marginalne, bo chociażby 100 blogerów pisało o tym 10 postów dziennie, a na Na Temat i inne portale umieszczali je wszystkie na stronie głównej, to i tak nie podejrzewam, żeby nastąpiła jakaś zmiana na tzw. prawicy. Jednakże za oceanem, gdzie zrównanie małżeństw jednopłciowych na poziomie federalnym niebawem znajdzie swój finał w Sądzie Najwyższym sprawa ta jest gorąco dyskutowana. I co ciekawe do grona przeciwników małżeństw jednopłciowych należy sporo prominentnych gejów (np. Travis Mathews), którzy uważają, że takie prawo doprowadzi do zaniku kultury queer, którą uważają za cenną formę artystycznego wyrazu.

Paradoksalnie więc, tak jak konserwatyści zwalczając ideę pełnej akceptacji dla gejów i lesbijek, utrudniają asymilację i wspierają rozwój kultury queer, czyli tak naprawdę to, co jest solą w ich oku, tak aktywiści LGBT walcząc o jak najpełniejszą akceptację osób homoseksualnych ryzykują, że w razie zwycięstwa zmarginalizowany zostanie tak ceniony przez nich system wartości, a geje i lesbijki rozpłynął się w morzu heterowiększości.

bosss męski zwisie co ty na to:))))))

każdy ma prawo do swego zdania,więc dlaczego nie do jego wypowiadania, nienawołującego do rasizmu,nienawiści itp...?kto miał układ w Czeczenii to i załapał się na azyl,a kto miał przejeba..ne ale nie był synem sołtysa itd.dalej tam kwitnie.tu niż demograficzny,na emerytury nie ma komu robić,a oni nie martwią się przyszłością swoich dzieci,bo zawsze se poradzą,nie hańbiąc swoich rąk uczciwą pracą.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

Reasumując : dajcie polskim rodzinom większe zasiłki skoro zostało doprowadzone do takiej biedy, bezrobocia itp ( ten apel nie do was forumowicze tylko do rządzacych :D )

s.w.a.g ty kutasie koński możemy się spotakać na mieście.. pało zmechacona i wytłuku społeczny. podaj gdzie i kiedy.

bosss ty zbieraj kasę na adwokata POlaczku a macać to ty możesz swoja matkę siostrę lub ojca:)))))))

s.w.a.g gdyby pies mnie nie wyprzedził na schodach to bym był twoim starym

odczepcie się od tych uchodzców i dajcie im święty spokój oni sami mają masę problemów i nie sa ani z własnej woli ani nie są szczęsliwi. Swoich złości nie przelewajcie na innych bo oni w żaden sposób nie są winni waszym niepowodzeniom. I na koniec to trochę taktu i kultury i szacunku dla innych ludzi innej narodowości.

Rimpik

a ja czekam na wyzwanie --tylko islam i jakis czeczen sie wysadzi.! dajmy na to w urzedzie jakims-------i bedziemy na pierwszych stronach gazet jak w Bostonie.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

nie jesteśmy krajem docelowym tych ludzi,ale jakoś tu gniją.a swoich problemów to i owszem mają dużo:np.gdzie parkować swoje fury,w którym kasynie kasę inwestować.mają w Polsce lepiej niż Polacy i to nie przez to,że Polacy to nieudacznicy,człowiek zapierd... wraz z żoną(o ile mają pracę) i jakoś nie dysponuje taką kasą,a jakby nie pracował.......gdzie nam dadzą taki azyl?toć my w naszym kraju mamy dopiero przejeba...ne.

bosss a ja myślę że zdechniesz pod celo i będziesz obrabiał druta grypsującym::)))) Do czerwonego boru nie trafisz bo tam jest zakład pól otwarty no ale możesz trafić na zamek i twa matka będzie musiała wraz ze siostro pościć się żebyś ty cwelu dostał minimalny wyrok:)))))

Ostatnio przezylam zaskoczenie zadko bywam w centrum poniewaz wszystko przenosi sie na poludnie ale musialam cos tam zalatwic i dostrzeglam ze w centrum kreci sie wiecej czeczenow niz rodowitych łomzynian.

bo my musimy pracować i nie mamy czasu "się kręcić"

I znowu prokurator będzie musiał przejść się do Speedu po adresy IP :)

tak bo w we własnym kraju już prawdy i tego co się myśli pisać i mówić już dawno zakazano.... prawda?? nie dotyczy....

Mnie to wisi.

s.w.a.g frajerze idź się lecz...i nie obrażaj łajzo nie znając mnie,bo swoim IQ przewyższam Cię 10-krotnie...Ty pewnie jesteś jak Ferdek Kiepski i właśnie Ciebie żona utrzymuje...nara debilu!!!

mała77! Swag musi być jednym z tych co bierze kasę za nic dlatego tak broni swoich kompanów! Swag to forum jest po to, aby każdy mógł wyrazić to co mu nie pasuje (mamy wolność słowa), A poza tym mam prawo pisać o takich. Płacę podatki i tak samo na was CZECZENÓW z mojej kieszeni idzie! Czy ktoś widział kiedykolwiek w łomży, żeby czeczen pracował??? Bo ja nigdy! Dobrze jest żyć na nie swój koszt!

mała77 za dużo żresz przetworzonych rzeczy Kobieto a kto Ci powiedział że masz wyższy iloraz inteligencji ode mnie PICZONIE No fakt moje Panie zarabia więcej niż ty 5 krotnie no ale one się uczyły żeby katolicki łysy pan nie traktował je jako kury domowe:)))))

bosss jesteś namierzony chyba cie wzięła miesięcznica smoleńska co ty ślimaku zrobisz w pierdlu Polaczku:))))) Jak ci na prycze nie dadzą wejść bez zezwolenia:))))

bosss jakbyś miał w nazwisku chociaż łł jak Jagiełło to durniu mógłbym cię uznać za Polaka Polska świnio Ty się staraj o azyl polityczny w Izraelu bo Polska nie podpisała umowy ekstradycyjnej a do nie raichu nie masz co spieprzać bo tam do tej pory obowiązuje ustawa norymberka :))))) Jakim penisem byłeś robiony to nie chcę wiedzieć parchu:)))) Jaki z ciebie jest fagas ułomek że Kobietę prosisz o pomoc:)) matole:))))

kankan no i poseł Kołakowski poprosi o twe i ip i będziesz maił mokre majty a mama z tatą renomę se wyrobią i nie będziesz miał z czego żyć:)))

czemu Kołakowski ma o moje ip prosić?

On też nie lubi tałatajstwa.

Z reszta zamierzam zainstalować sobie tora - i wam też radzę.

Przestań czeczenie wyzywać tych, którzy na ciebie pracują! A jak ci tak strasznie "Polaczki" przeszkadzają to wracaj do czeczeni! Jednego będzie mniej do pobierania naszych pieniędzy! Po co tu siedzisz? Honoru nie masz! żebyś miał honor i trochę godności to byś nie ubliżał żadnemu polakowi, Uważam że nasz kraj i tak już wystarczająco dla was zrobił! A do pierdla za wolność słowa nie wrzucają (tak na marginesie)!

http://niepokornizdaleka.blog.onet.pl/2011/04/01/raport-z-pobytu-czeczenow-w-polsce/ tutaj pare slow prawdy

http://www.mmlomza.pl/artykul/refleksje-o-czeczenach

http://www.demoty.pl/kazdy-bezrobotny-czeczen-dostaje-od-polski-od-600-do-1200-zlotych-miesiecznie-21364/4

bosss z kankan no będziecie mieli jeden proces razem tylko nie wymieniajcie się jęzorami na pożegnanie:)))))

straszyc ludzi procesami za pisanie prawdy?

a moze to nie ty z tą beemka?

moze ty to ten czeczeński amancik:

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=27836

dobre - obronca czoczonuf uważa, że nazwanie go czeczenem to zniewaga. hahahhahaahhaha to mówisz, że "czeczen" to słowo obraźliwe? I dobrze!

kankan jak ci przepirdolo kompa matka ze łzami w oczach zobaczy ze jej syn fetysz-oskie pornole zasysa ze sieci i wtedy się ogarnie że koniobijce wychowała no może ci stary za sponsoruje wypad na 18 do jakiegoś burdelu:))))

tak swagu - tak to ma wyglądać. dla takich jak ty "zodyn ni wi ze sem psem"

a pomysl co bedzie jak twoja matka się dowie, żeh ty Czeczen:

Swag: - Mamo ja sem Czeczen
Matka swaga: - Ło Jezusicku kochany!
swag: - Matko od dziś uznajemy tylko Mohameda
Matka: - Ło Mohamedzie ...

...
Matka swaga: - Swagu syny mój musze ci cos wyznać
Swag: - cóż takiego matko?
Matka Swaga: - Twoim ojcem jest ... Cygan!!!! Pijana wtedy byłam, była taka impra .... w ogóle to ciesz się ze nie szczekasz

Swag: - To by wyjaśniało, dlaczego jestem Czeczenem.

Ale jazda.Dobre,dobre.

kankan twej matce i siostrze cwelu mokro w majtach się zrobi cwelu ma moj :))) Zauważ potomku ubecki że jak szanuje kobietę to pisze do niej przez duże K koniobijco:)))))

kankan twej matce i siostrze cwelu mokro w majtach się zrobi cwelu ma moj :)) WTF??????

Do swojej matki piszesz przez duże K ?

To ja się nie dziwię, że tak ja nazywasz - Cygan, Czeczen i jeszcze pies. W sumie współczuję ci i nie bedę ci już dogryzał. Twoja matka cię wystarczająco skrzywdziła. Pozdrawiam Salom Malejkum

kankan cioto męska hajterzysz i to słabo ujadasz jak pies bezzębny mój pies to by ci jaja wyrys na twój widok a każdy pies wyczuje ścierwo takie jak ty na kilometr:)))))

Dobra spadam bo jutro musze utrzymać i zarabiać na takich ty ułomków:))))

Barany zakompleksione którzy poza Łomżą i stawiskami świata nie widzieli. Co wy ***** myślicie że polusy nie biorą ???? Jedż idioto do anglii zatrudnij się w urzędzie i też ci płacić będą. ***** **** mnie strzela przez takich baranów ilu polusów wyemigrowało po wojnie ???? w samej ameryce jest już ponad 10 mln. o reszcie nie wspomnę to co idąc waszym tokiem powinni nas wypierdalać z każdego kraju a my byśmy się sami wyrzywili jak ***** korea pólnocna barany. Za robotę się wziąść a nie zazdrościć starych mercedesów i audii nie warte 10 tys. zł czego tu zazdrościć przy takim otaczającym ich społeczeństwie należy im współczuć nacjonaliści pierdoleni

rasiści do gazu !!!

admin czy ty jesteś rasistą?
Jak można utrzymywać taki temat, do prokuratury powinien być zgłoszony ten portal, wy też odpowiadacie, były już takie procesy.
Przed chwilą usunąłeś temat jak gościu obrażał laski, a taki temat utrzymujesz?

wujku ..nie krzycz
Jechali do Anglii z jedną myślą – walczyć z Niemcami. Nikt im nie wierzył, że potrafią. Mimo wszystko polscy lotnicy odegrali szczególną rolę w powietrznej Bitwie o Anglię. Zdecydowali o losach Wielkiej Brytanii i całej koalicji. Teraz, w 70 lat od wybuchu II wojny światowej polscy lotnicy z Dywizjonu 303-tak calkowicie na marginesie-lapiesz trochę?

czy możecie skończyć ten temat?

Rimpik

bierzemy?biorą to i tak nie porównywalnie mniej niż nasi goście,należy zaznaczyć również że Polacy chętnie integrowali się w danym kraju i czasami (trochę to śmieszne lecz prawdziwe)stawali się bardziej np.w przyp.anglików -angielscy niż Anglicy.A jak integrują się nasi goście?
jeszcze jedno -dziwisz się ludziom?ja ani trochę bo sam zapierd..jak niewolnik we własnym kraju i niema tyle ile nasi goście ,rzecz jasna ich za to nie winię bo to nie do nich powinny być skierowane pretensje ,winie i czuje się obrażony przez własne państwo 'widząc"polskie dzieci głodne "żebrające"....
My Polacy "stety" bardzo dużo "wnieślismy" dobrego w rozwój zachodniej cywilizacji ..broniliśmy ich wolności ..nie oczekujemy zapłaty ..i w większości emigrujemy żeby pracować !!!
ps..Polak bedzie zły gdy będzie widzial niesprawiedliwość a rzecz nie dotyczy tylko naszych gości i wierz mi że mamy naprawdę dobrych ludzi w tym kraju sam osobiście podziele sie ostatnią kromka chleba z potrzebujacym ale razi mnie niesprawiedliwosc ..butnośc tych ,którzy Nam jednak cos zawdzięczaja ..rozumiecie???

Rimpik a może pedały jak maruda zezowaty wreszcie wezmą się za siebie i zbadają swą prostatę:))))) Sam się dziwie że Kobiety spotyka się z marudą w pracy mają jaki kolwiek szacunek do siebie normalna Kobieta to marudzie by wryj dała bez zdania racji:)))) no naszczeście koleżanka ostrzela mnie przed cwelostwem i od tego momentu nie musze zabawiać się kosztem ułomnych mężów:)))))

http://www.youtube.com/watch?v=bBqGxzHGT6c

oto właśnie chodzi.nasze niezadowolenie nie powinno być skierowane do żadnych uchodźców(w tym przypadku z Czeczenii),bo to nasze państwo powoduje i na to pozwala byśmy byli zazdrośni o jakieś dziadoskie auta itd.a w takich sprawach powinny samorządy referendum robić,w końcu oni żyją obok NAS.a te organizacje zamiast szukać winnych,powinny przyjąć do wiadomości,że my nie chcemy tu żadnych uchodźców i znaleźć im jakieś miejsce gdzie nikt nie będzie widział jak im z nieba(?)spada.

wujek_poludnie
sam żeś baran,ale nikt tego głośno nie mówi,żeby baranów nie obrazić

ZAMIAST PIER..IĆ NA FORUM RÓBCIE IM ZDJĘCIA - JAK SIĘ SZLAJAJA NOCAMI, JAK SPAŚLAKI W CHUSTACH ROBIĄ ZAKUPY U JUBILERÓW, JAK BRUDASY WSIADAJĄ DO DROGICH (JAK NA LOMZE) AUT.

WYSYLAJCIE JE NA fazap@bk.ru

FACE_UP - PARAMILITARNA ORGANIZACJA SPOŁECZNA

PISZCIE MAILA TO DOSTANIECIE LINKI Z FOTKAMI DO ROZPRZESTRZENIANIA. PODAWANIE LINKÓW DO ZDJEC NIE JEST KARALNE, WIĘC ŚMIAŁO

JUZ KILKA FOTEK TU SIĘ ZNALAZŁO. TAK TRZYMAĆ. GONIC LEWACKIE SZAMBO DO CZECZENII I JESZCZE DALEJ!!!!

wolny niewolnik co ci Czeczen przeszkadza czy jest jakaś różnica pomiędzy człowiekiem a człowiekiem baranie. Niemcy, anglicy, francuzi, holendrzy patrzeć na nas nie mogą bo gdzie polus nie pojedzie tam na odpierdala w 90 % tak niestety jest. Po twoich wypowiedziach wnioskuję że prócz Łomży i Stawisk świat jest ci mało znany ponieważ myślał byś inaczej. Nie chcesz na nich patrzeć ??? Czym Ty się różnisz baranie, kolorem włośów, nie masz brody i co z tego co ci to ***** jeden z drugim przeszkadza skąd mają i za co żyją to jest ich sprawa a nie wasza.
NACJONALIŚCI PIERDOLENI !!! Gdyby w Polsce byli prawdziwi nacjonaliści tego rządu i wiele innych bandyckich zagrywek wobec nas polaków by nie było a wy kozacy, silni w gębach czepiacie się najsłabszej nacji bo was strach ogarnia przed liczniejszymi grupami. Na euro Ruskie przyjechali wpierdol polusom spuścili i pojechali ot nasze kozaki!!! Romów, Czeczenów będziem napierdalać bo ich mało to mamy szanse !!! ZA ROBOTE SIĘ WZIĄŚĆ BARANY BO CIĄGLE PISZCZECIE JAKIE TO BIDA I ŻLE W TEJ POLSCE, MOŻE ZA BEZROBOCIE SIĘ WEŻCIE, PRACE LOUDZIOM ZAŁATWCIE NO NACJONALISTY JESTEŚCIE WIĘC POMÓŻTA POLAKOM.

http://www.youtube.com/watch?v=DC_0V_nRxtM -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- JAK NA LUDZI ZYJACYCH Z ZASILKOW MAJA CALKIEM DOBRE SAMOCHODY. BIORAC POD UWAGE ZE NIGDY NIE PRACOWAI WRECZ SUPER. POD MOIM BLOKIEM STOJA GORSZE AUTA A WSZYSTKIE NALEZA DO LUDZI KTORZY CALE ZYCIE UCZCIWIE PRACOWALI.

JEST MIN DZIADEK, KTORY CALE ZYCIE PRACOWAL JAKO KIEROWCA CIEZAROWKI W MLECZARNI I DZIS JEZDZI STARYM TIKO. JEDYNA JEGO ROZRYWKA NA EMERYTURZE TO WYJAZD NA RYBY

JAK CHCESZ PRACOWAC NA BRUDASÓW TO SAM PRACUJ I ODDAWAJ IM CALA SWOJA PENSJE.

CZEMU IM SWOJEJ PENSJI NIE ODDASZ?

POLACY ZA GRANICA TO PRACUJA A NIE ZYJA NA ZASILKACH - ZEBY TAM DOSTAC ZASILEK TO NAJPIERW TRZEBA POPRACOWAC.

I CO ZAZDROSCISZ TYM KTORZY ZA GRANICA DOPRACOWALI SIE DO ZASILKU?
TO JEDZ ZA GRANICE I TEZ ZAPRACUJ NA ZASILEKI I NIE PLUJ JADEM.

*****************************************************************************************************************************************************************

WUJEK - JESTES NAJGORSZYM BARACHŁEM - ZNIEWAZASZ POLAKÓW - WŁASNYCH RODAKÓW. ROZSTRZELAC TAKICH JAK TY.

POLUSEM TO MOŻE JEST TWOJA MATKA, KTÓRA SIĘ Z CZECZENEM PUSICIŁA I URODZILA TAKA POKRAKĘ UMYSŁOWA JAK TY - CZECZENUSO-POLUSA.

NAUCZ SIĘ BYDLAKU - POLAK. W POLSCE MIESZKAJA POLACY,

OD POLUSÓW TO SWOJĄ RODZINĘ WYZYWAJ.

A LUDZIE SIE RÓŻNIA - CZECZENI ROBIA ZAMACH NP W BOSTONIE - POLACY NIE ROBIĄ.

CZECZENI TO NAJSLABSZA NACJA? TO CZEMU TYLE PRZESTEPSTW POPELNIAJA?

NAJSLABSZA NACJA KTORA DZIECI W SZKOLE SPALIŁA? KTÓRA ZAMACH W METRZE W MOSKWIE ZROBIŁA?

A CZEMU NIE POGONISZ DO ROBOTY CZECZENÓW, TYLKO NAM KAŻESZ PRACOWAĆ NA ZASIŁKI DLA NICH?

FACE UP TY JESTES PRZYKŁDEM NAJGORSZEGO FASZYTOWSKIEGO NACJONALISTYCZNEGO TRUCHŁA. JESTES CŻŁOWIEKIEM NIEBEZPIECZNYM DLA INNYCH LUDZI. DZISIAJ WSIADASZ NA CZECZNSKICH UCHODZCÓW PREZENTUJAC SMIESZNE ARGUMNETY. JUTRO BEDZIESZ NISZCZYŁ SWOJEGO SASIADA BO CI SIĘ NIE BEDZIE PODOBAŁA JEGO INNA WIARA. TAKICH LUDZI JAK TY WINNO SIĘ JAK NAJKSZYBCIEJ IZOLOWAC OD ZDROWEGO SPOŁECZEŃSTWA BO CZYMISZ WOKÓL SIEBIE TYLKO ZŁO.

Rimpik

rimpliku a to ze gwalcisz male dzieci to uwazasz, ze jest nieszkodliwa odmiennoscia? robisz krzywde tym niewinnym dzieciakom i jeszcze probujesz to usprawiedliwiac jakimis smesznymi argumentami

wujek
przeczytaj wyżej,napisałem gdzie szukam problemu.nie w uchodźcach,ale w ich obecności tutaj i rządzie,który zapewnia pracującym Polakom tylko wegetację,a naszym"gościom"...no cóż,nie będę powielać.
a ty BARANIE dasz ludziom pracę?patriota z ciebie to pomóż rodakom(tak to odwrócę).
napisałem,że mi jakiś tam czeczen przeszkadza?piszę o uchodźcach(w tym przypadku z Czeczenii),jakby tu fryce wystąpili o azyl,też bym ich tu nie chciał.

tolerancja?jak mnie meszka wpadnie w oko i powoduje w nim pieczenie,to jak mam tolerować insekta?jakby nie raziła mnie w oczy ich obecność to bym ich może i tolerował

wolny niewolnik masakruje lewusa.
Tak to możnaby napisac.
Tyle że lewusy nie przejmuja sie faktami, nie przejmuja się prawdą.

Oni i tak umieja ludzi wyzywać od rasistów i nie dostrzegaja realnego problemu.

Czeczen ukradł, Czeczen zabił, Czeczen wysadził w powietrze, Czeczen nie pracuje, Czeczen zgwałcił, Czeczen pobił - oni i tak znajda argument

"a bo ja mam wujka w Ameryce i ten wujek tez kradnie, tak jak Czeczeni. Skoro mój wujek kradnie w USA to i Czeczeni mogą kraśc i mordować w Europie"

Wot lewacka logika.

ja pier****e..forum totalnie spadlo na psy..non stop ten sam ****...

wujek poludnie zdecydowanie zgadzam sie z toba.polaczki za granica siedza na zasilkach..a do roboty tylko ida po to ze by dostac zasilek.oczywiscie nie wszyscy.na 100% to tylko 15% uczciwie pracuje cale zycie nie chcac nic od nikogo..w anglii w islandii itp pelno polaczkow siedzacych na zasilkach i stac ich rowniez na wszystko..zapewne wiekszosc tych krajow chcialaby sie ich pozbyc ale nie daja rady.. JEBN**Y FACE UP CZY FAZAP WCZESNIEJ TLUK to najgorsza menda na tym forum..lub jedna z najgorszych..
to wsio co mialam do powiedzenia..a teraz mowcie co chcecie

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

a co mnie kur..a obchodzą Polacy za granicą?niech im zasadzą kopa w dupę jak se nie radzą.najpierw pracują i płacą podatki,potem korzystają z praw podatnika.proste?nikt ci na start nie da socjalu.proste.

Nikomu by oni nie przeszkadzali, gdyby pracowali sami na siebie! Polak jedzie za granicę to ciężko pracuje! , a nie siedzi i nie szwęda się po ulicach! Nikt nie jest rasistą(Przynajmniej ja) Po prostu nie na widzę pasożytów nie ważne czy to polak, czeczen, czy chińczyk!

ciekawe kiedy ten faszystowski kmiot oskarży mnie o zoofilie tylko czekam na to hahahah

Rimpik

WUJEK POŁUDNIE-a czym się różni Polskie dziecko od Czeczeńskiego dziecka?brzuszki mają takie same a może się mylę???
(i nie "gderaj tutaj jakimi to nierobami są Polacy za granicą ,bo ja pracowałem w wielu krajach w Europie i raczej widziałem ciężko pracujących rodaków...wykształconych i wykwalifikowanych ludzi ,którzy wyjechali za chlebem wie oszczędź Nam tych pierdół człowieku ..skąd ta nienawiść u Ciebie do rodaków???chyba że mierzysz Nas własna miara to mogę tylko współczuć/

Co dziesiąte dziecko 
w Polsce je ciepły posiłek tylko w szkole. – Skala zjawiska szokuje – mówi ekspert

Najbardziej niedożywione są dzieci między 6. a 12. rokiem życia. To może oznaczać, że w całym kraju głoduje aż 800 tys. dzieci – wynika z raportu „Głód i niedożywienie dzieci w Polsce” opracowanego przez Dom Badawczy Maison. Badanie zleciła Polska Fundacja Pomocy Dzieciom „Maciuś”. Zdaniem ekspertów nieletni głodują, bo w rodzinach pogłębia się bieda, wynika to również z nieporadności rodziców i braku programów pomocowych w wielu gminach.
http://www.rp.pl/artykul/984441.html

Od zapewnienia ciepłych posiłków dla dziecka to nie jest szkoła tylko ojciec i matka!!!!!!

A któ nie potrafi tego dziecku zapewnic to powinien się wykastrowac :):)

Przeczytałeś sam siebie ?kretynie!bo skoro tak to zaprzeczasz wszystkiemu temu co powyżej napisałeś ..żenada ..nie piszę tu więcej//

TO JEST OCZYWISTE - KURWISZONKI TAKIE JAK MARTUCHNA MARUDA-SWAG-NIEDOTYCZY-HÓJEK_Z_POLUDNIA (TO JEDNA OSOBA) ZYJA NA ZASIŁKACH I MYŚLĄ, ŻE WSZYSCY ZYJA Z ZASIŁKÓW TAK JAK ONI.

TYMCZASEM ŻADEN KRAJ NIE DAJE POLAKOM ZASIŁKÓW - OT TAK - JAK POLSKA CZECZENOM.

ZATEM TO NIEMOZLIWE ZEBY GDZIEKOLWIEK POLACY ZYLI CALE ZYCIE NA ZASILKACH.

ZEBY TAM DOSTAC ZASILEK TRZEBA ZAPRACOWAC.

A I TAK WIEKSZOSC POLAKOW - OGROMNA WIEKSZOSC - PRACUJE TAM ZA POLOWE STAWKI CO EUROPEJCZYCY.

CZECZENI W POLSCE NIE PRACUJ Ą. W OGOLE.

.

.

BRAWO MARUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LEWAK, KTÓRY ODZYSKAŁ ROZUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BRAWO PANIE MARUDA. SYN MARNOTRAWNY POWRÓCIŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZGADZA SIĘ - CZECZENI POWINNI SWOIM MŁODYM ZAPEWNIĆ WYŻYWIENIE I NIE WYCIĄGAĆ RĘKI PO ZASIŁKI. A JAK NIE POTRAFIĄ TO POWINNI SIĘ WYKASTROWAĆ.

Ja akurat Polaków miałem na mysli :):)

A przede wszystkim takie gnidy jak ty :)

Bo widać że jak dorośniesz, to też nie będziesz potrafił zarobic, nawet sam na siebie :)

Widać, że niektórzy nie maja pojęcia o czym piszą. Wylewaja po prostu swoja nienawiść posługując się bredniami zamiast argumentami.

Zanim napiszesz bzdury zastanów się, bo pokazujesz jak mało wiesz o świecie.

Ja akurat pracowałam wiele razy za granica i to w różnych krajach i na różnych kontynentach.

Nigdzie nie jest tak, że Polak dostaje za nic pieniądze, czy chociażby mieszkanie socjalne.

Nigdzie Polacy nie dostaja pieniędzy na tworzenie jakichś smiesznych fundacji.

Nigdzie nie jest tak, że Polak dostaje zasiłek wyższy niz średnia krajowa.

Nic do Czeczenów nie mam. Kiedyś nawet ich szanowałam. Jednak nie mam zamiaru pracować na zasiłki dla nich.

Oni maja po dziesięcioro dzieci i nic nie robią - ciągle spacerują a faceci rozbijają się samochodami po Łomży.

Na szczęście już ich coraz mniej w naszym mieście.

Niech wracają do siebie.

Jeszcze to wstrętne babsko z tej fundacji Kaminskiego. Widać po twarzy jak fałszywa i chytra to jest baba. Oczywiście to moje zdanie - żeby mnie zaraz do sądu nie zaciągnęła.

dziś jadę aleją legionów a tu szooookkkkkk!!!!!!!
banda dzieciorobów pod 4+. czyżby coś dawali za free?

Masakra ...

nowoczesne autokary warszawa

dziecioroby mają po 14 lat i już się plenią na potęgę... tak np jest u mnie w bloku na Rycerskiej...

klimat

do roboty ich pognać, a nie siedzą na naszym garnuszku!

kawa to co piszesz dziś nazywa się "mową nienawiści"

ciekawe kiedy ten faszystowski kmiot oskarży mnie o zoofilie tylko czekam na to hahahah

sprawdzony pulmonolog piła

dziś widziałem jaw cyrku skakali przez obręcze...... wiecie kto :)
haha warto było wydać 120 zeta:)

http://www.aleklipy.pl/view/10563/jak-czeczeni-zyja-w-polsce.html

ta cała fundacja OCALENIE to se chyba jaja robi. broni tych nierobów i dzieciorobów piep.....ch. dobrą kaskę z nich ma. przekręt jak cholera.

Ktoś wie ile zarabiają w tej fundacji? Pracuje tam cała zgraja czeczenów

może źle się wyraziłem - oni tam nie pracują oni tam kombinują jak wyciągnąć więcej kasy od podatników i sprowadzić więcej brudasów

Nawoływanie do nienawiści na tle rasowym, narodowościowym, religijnym a i zawiera to treści naruszające obowiązujące prawo , zasady współżycia społecznego i dobre obyczaje , treści naruszające prawa i dobra osobiste osób trzecich , treści nawołujące do przemocy .

https://vimeo.com/65433114 zamiast gadać na forum z upośledzonym egzorcystą lepiej spędzić czas na świeżym powietrzu

Kolego no_nie zgadzam się z tobą że w Polsce wystepuje problem niedożywionych dzieci i masa innych rzeczy które nam się nie podobają ale nie pierdolmy głupot że jest to wina Czeczenów !!! Uważam że jesteście zajebistymi hipokrytami wstyd mi za was że w Łomży naprawdę normalnych ludzi można tylko ze świecą znależć. Mówicie niech się za robotę wezmą. Jakby im robotę dali to znając wasze zryte mózgi gadali byście - o ***** czeczen robi a mi się kuroń skończył i nie mam roboty !!!! To huje pracę nam zabierają. To są ludzie którzy przeżyli wojnę widzieli wszystko czego wy nie zobaczycie przez całe swoje życie. Jak przy takim popierdolonym łomżyńskim zawistnym, zazdrosnym społeczeństwie oni mają się odnależć człowieku !!! Mówi tu któryś że był za granicą i Polacy tacy pracowici. Tak 30 % jest rzeczywiście pracowitych reszta to menele wiem bo byłem za granicą 10 lat i widziałem, poznałem nie jednego. Co do pracy w Łomży heheh śmiech na sali. Praca jest ale dla fachowców a nie dla nie udaczników którzy prócz masurbacji przy red tube i papierku z jakiejś tam szkoły nie potrafią nic robić a chcą zarabiać nie wiadomo ile. Nie wiem ile masz lat jeden z drugim ale ja jak chciałem zarobić mając lat 17 a było to 16 lat temu myłem szyby na cpn-ach rowerem do chojn dojeżdzałem żeby na buty zarobić. Dziś 16 lat po tym mam własną firmę zatrudniam ludzi i w piatek przyjmuję kolejnych i szczcerze mówiąc ogólna masakra fachowców brak lub poprostu robić się nie chce. To tyle bo i tak łbów nie zmienię oby było takich jak najmniej.

Aha jeszcze jedno pisze tu któryś że oni jakieś zamachy przeprowadzają śmiech na sali. Wiesz jeden z drugim że każdy z nas mógłby zostać terrorystą jak to media takich ludzi nazywają.
Niech wjadą ruskie i zajebią ci ojca, matkę, zgwałcą twoją dziewczynę i na twoich oczach poderżną jej gardło a twoją 3 letnią siostrę wyrzucą jak lalkę z 8 piętra.
Co ci pozostanie ? Powrót do normalnego życia ? Koledzy imprezki czy zemsta a na końcu śmierć bo dla kogo żyć jak wszystko co kochałeś ci zabrali baranie jeden z drugim trochę poczytać trzeba a nie tylko telewizję i red tube oglądać.

Zgadzam się z momi przedmówcami powyżej jednak należy pamiętać ,zę walki narodowowyzwoleńcze czecznów obecnie przybrały całkiem inny charakter i mają w tej chwili na celu utworzenie Emiratu Kaukazkiego opartego na prawie szariatu. Tak więc wpływu islamu są tu bardzo duże. Dawni czeczeńscy bojownicy a obecnie rebelianci jako jedną z głównych metod walki uznają teroryzm i go stosują.

Jak pokazuje przykład Bostonu młodzi ludzie kiedyś przez jakiś czas mieszkający w czeczeni i tamtym rejonie pomimo faktu ,że przyjęci zostali przez demokratyczne społeczeństwo gotowi są sie przeciw temu społeczeństwu obrócić stosując wobec niego siłę i przemoc , siejąc smierc w imię islamu. I z tego należy jednak jakąś lekcję wyciągnąc aby się nie obudzić z ręką w nocniku. Bo na tym przykładzie widac wyraznie ,że odległości tysiąca kilometrów nie są w stanie zapobiec radykalizacji poglądów tych ludzi.

JKK Picic

dodam więcej postepujący brak integracji tych uchodzców z lokalnymi społecznościami krajów do których przybyli , trudności w znalezieniu pracy , niechęć miejscowych wobec nich będą te nastroje tylko radykalizować.

JKK Picic

wujek ci co przeżyli wojnę zachowują się przyzwoicie. rozrabiają ci urodzeni w Europie. Myślisz, że ci z bostonu jakąś wojnę przeżyli? Myślisz że ten morderca z Gdańska przeżył wojnę? I dlatego ich usprawiedliwiasz? Myślisz, że jak przeżyli wojnę to mogą mordować?

a teraz pomyśl - ci z Bostonu mieli po 20 parę lat. Morderca z Gdańska miał chyba koło 30stki. Wojna skończyła się w Czeczenii 20 lat temu. Obecnie ludzie żyją tam normalnie, Putnin gania po lsach jakieś bandy fanatyków religijnych. Zwykli ludzie prowadzą zwykłe życie. Ci z Bostonu od lat mieszkali w USA. Morderca z Gdańska od 20 lat mieszkał w Polsce.
oni nie przeżyli żadnej wojny

jakoś podobnie o tym wspominałem...

Nie sprowadzajmy wszystkich przypadków do jednego wora. Ja łomżyniak coś narozwala w Szczecinie to co oni mają powiedzieć że łomżyniaki do niczego się nie nadają i tylko burdy wszczynają tak powinni myśleć idąc twoim waszym tokiem myślenia. To w co oni wierzą to jest indywidualna sprawa każdego z nich dla mnie to i w kamień mogą wierzyć co mnie to obchodzi widać jakieś lęki macie przed islamem choć wogóle islamistów nie znacie bo z góry są skreślani przez nakręcanie spirali nienawiści przez media. Był u mnie mój przyjaciel z Maroka na moim weselu wszedł ze mną do kościoła popatrzył co robię przeżegnał się tak jak ja ukląk i klęczał dopóki nie wstałem póżniej sam rozmawiał z księdzem po francusku normalny człowiek a jest ich koło 1 miliarda więc jak można mówić że cały islam to fundamentaliści są przypadki tak jak w Polsce. Baba koło Łomży zabiła 4 czy 5 dzieci informacja idzie w świat i co wszyscy na świecie mają mówić że polskie kobiety to dzieciobójczynie i wszyscy mają się ich obawiać to jakiś chory obłęd lub wasze lęki tylko przed czym chyba przed samym sobą.

wujku ty chyba se żartujesz. Równie dobrze mógłbym napisać: "Hitler to taki fajny gość. Był na pogrzebie Piłsudskiego w kościele, ukląkł i se klęczał"

No i o czym to świadczy? O tym że chciał zrobić dobre wrażenie. Zorientuj się jaka jest sytuacja Chrześcijan w państwach islamskich. O tym się nie mówi, ale np w Arabii Saudyjskiej (bardzo bogatym kraju) popularne są niewolnice chrześcijańskie, czy innych wyznań. Tam niemuzułmanie są traktowani jak zwierzęta i nie mają żadnych praw.

Co z tego, że znasz jednego porządnego muzułmanina? Lepiej zastanów się jak oni się zachowują w grupie. Co z tego, że będzie 100 fajnych Marokańczyków (szczególnie podstarzałe stare panny ich uwielbiają)? Będziesz miał se tego Ahmeda dla rozrywki a przyjdzie dwóch takich Tamerlanów i rozpierdoli pół ulicy. Popatrz lepiej na sondaże które wyraźnie mówią, że muzułmanie popierają zamachy terrorystyczne (nie fanatycy - zwykli prości ludzie to poierają).

Niedługo i europejczycy będą popierali zamachy terrorystyczne jak nie zmieni się polityka szczególnie usa i europy włącznie.

poza tym wyrywasz moje słowa z kontekstu jeżeli chcesz się odnieść odnieś się do wszystkiego jeżeli masz sąsiada barana to ma oznaczać że ty też nim jesteś tak pomyśleli by ludzie z twoim tokiem rozumowania. To tyle.

Sondaże chłopie o czym ty mówisz ? trzeba po świecie jeżdzić a nie sondażami się zajmować. według sonadaży to prezydentem w następnej kadencji ma zostać Lech Rywin. Człowieku opuść ty tą zakłamaną telewizję kup sobie bilet i jak nauczyłeś się paru języków a i to ci nie będzie potrzebne bo na migi idzie się dogadać i zobacz czy cię zatłuką czy dla nich jest jakaś różnica czy ty chrześcijan czy buddysta kogo to obchodzi jedz, pobyj gdzieś w afryce na bliskim wschodzie i dopiero wyraż swoją opinię a nie mi tu z jakimiś sondażami na zlecenie oczywiście za grube miliony jułesej wyskakujesz.

nic nowego na temat brudasów nie ma?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org