Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuję adwokata |
Znajdę adwokata który zajmie się sprawą (100% do wygrania), a honorarium pobierze po wygraniu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuję adwokata |
tak znajdziesz Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
żaden prawnik nie uzależnia swojego honorarium od wygrania bądź przegrania sprawy/ reguła jest taka, że pobierana jest zaliczka a potem uiszcza pozostała kwota wysokość honorarium zależy od: -znaczenia sprawy dla klienta -wkładu pracy w jej rozwiązanie -stopnia zawiłości sprawy pzdr
|
|
Ale zapłata po sprawie obligowała by go do rzetelnej pracy, mimo iż sprawa myślę jest przesądzona.
|
|
w naszym kochanym kraju ....nie ma pewnosci czy sprawa jest do wygrania na 100 % :))))))))))))) twoje racje ...kogos racje....i odczucia sedziow to 3 inne rzeczy :))) zycze powodzenia w walce !!!!! M
|
|
Musisz osobiście pochodzić i się popytać - może któryś na to pójdzie, czemu nie
|
|
Witam, Zalezy jaka sprawa polecilbym Ci Kancelarie Pani Jolanty Budzowskiej http://bfp.biz/ Opisz mniej wiecej o co chodzi to moze wiecej bede mogl pomoc. Pozdrawiam
|
|
właśnie o to chodzi - oni nie chcą rzetelnie pracować i se w statucie wpisali, że nie wolno brać kasy po wyranej - dzięki temu podchodzą na luzie, boe tak czy siak i tak te 4000 zgarną a jak sprawa do wygrania to sam się broń - internet twoim pomocnikiem
|
|
Tak tylko nie mam doświadczenia-niestety, a może na szczęście. Niestety sprawy nie założe przez brak funduszy, do tero adwokat....
|
|
To adwokat też nie założy sprawy za swoje pieniądze... Chyba że są podstawy do złożenia wniosku o zwolnienie z kosztów sądowych... Znalezienie takiego, który zapłaci z własnej kieszeni za wpis sądowy, będzie pisał pozwy, pisma procesowe itp. i za kilka lat (bo tyle może nawet trwać proces) otrzyma swoje wynagrodzenie... Naprawdę w cuda wierzysz... Ja znam osobiście kilkunastu i żaden nie zgodzi się na takie coś... Niestety, nie ma nic za darmo. ;)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |