Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Whisky z lasu rodem. |
Nie ma nic lepszego niż 60-procentowa żytnióweczka pachnąca jeszcze świeżym kłosem. Jeszcze nie było człowieka, któremu by nasz regionalny bimberek nie smakował. Dlatego jak najszybciej powinni go zalegalizować – mówi pan Mikołaj, właściciel gospodarstwa agroturystycznego nad Siemianówką. Więcej wiadomości na temat legalizacji napoju ekologicznego link poniżej: http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060418/BIALYSTOK/60417011 Co Wy na to żeby tak u nas zalegalizować produkcję napóju ekologicznego o nazwie PKWN. Pozdrowienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Whisky z lasu rodem. |
czemu akurat pkwn ??
|
|
ja jestem za zalegalizowaniem bimbru :)
|
|
Polski Koniak Wygnany Nocą. Pozdrowienia.
|
|
hehe a po co czytać o czymś o czym wszyscy wiedzą:) hihih bimber rulez:D ja go piłem i będę pił nawet na nielegalu:P bigi2004
|
|
Własnoróba najlepsza ;-))
|
|
PAP 00:10 Proboszcz z Chełma z pod Bochnią, będąc przed laty proboszczem w Łącku poznał recepturę "Śliwowicy Łąckiej" i sam zaczął produkcję na plebanii, mało tego chce zalegalizować produkcję jako produkt regionalny o nazwie "Śliwowica wyborna - przedni destylat z Chełmskiej Góry nad Rabą". Do czego to doszło, żeby księża zajmowali się produkcją napojów wyskokowych. Dla kogo on to produkował i że to uchodziło uwadze kurii. Pewnie dla siebie. Współczesny Zagłoba. http://media.wp.pl/wiadomosc.html?kat=17511&wid=8274411 Pozdrowienia.
|
|
jezeli sie nie myle, to chyba mnisi "wymyslili" wodke.
|
|
Co raz bliżej do legalizacji szlachetnego trunku. Pozdrowienia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |