środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca Łomża

Czy w tej Łomży zaczną traktować człowieka jak należy? zero prespektyw ,każdy pcha swojego do Pracy.obiecują zamydlają oczy, roku na rok co raz gorzej ze znalezieniem Pracy.Tęż tak macie Ludzie?? Cwaniakom z forum podziękuje za komentarze. :)

??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca Łomża

Proponuję abyś uzewnętrznił więcej. Metody itp. (niekoniecznie nazwę firmy hehe).
Bo tak niestety ani nikogo nie ustrzeżesz przed zagrywkami potencjalnych pracodawców, a jedynie bnedziesz okrzyczany przez gimbusy.

Właśnie wróciłam z Cv w ręku ,gdzie po rozmowie telefonicznej byłam zaproszona na rozmowę w sprawie pracy rzekomo sklepie obuwniczym.Wydało mi się podejrzane ogłoszenie,bo pod wskazanym adresem zastałam prywatny dom.Mieszkająca tam kobieta poinformowała mnie,że ktoś zrobił sobie żart,bo nie jestem dziś pierwszą zainteresowaną.Ostrzegam innych potencjalnych szukających pracy-ogłoszenie o pracy w sklepie obuwniczym jest zwyczajną bujdą

Judyta99

Nie lepiej nie pracować ?

Lato idzie, plażą będzie czynna niebawem , nie lepiej spadzać czas na niej, niż w pracy?

Taaa maruda...,a kasa z nieba sama sypnie.

Czasem i się sypie ale na konto ;) trzeba pomyśleć i kilka groszy zainwestować .

A w co inwestujesz? Podziel się z nami.

Może w nowej galerii poszukaj pracy, tam podobno szukają nowych osób.

Niestety w naszym miasteczku ciężko o pracę ,ale nie poddaję się i szukam dalej...Widać ta praca ,która jest mi pisana,gdzieś na mnie czeka,aż trafię na odpowiednie drzwi,na odpowiedniego człowieka i słońce zaświeci i dla mnie.W nowej galerii również próbowałam,ale dziękuję za podpowiedź:]

Judyta99

Judytko a masz jakieś doświadczenie np. w branży odzieżowej ?

Oczywiście pracowałam w sklepie na ,,5''tkę oraz z odzieżą nową i używaną

Judyta99

trzeba zrobic strajk niech ludzie zobacza ilu jest bezrobotnych i moze zacznie sie cos w koncu dziac, wielu jest niekompetentnych ludzi na wysokich stanowiskach i dlatego tak sie dzieje- pociotaki i inne scierwo

CACPER___

Cóż mogę powiedzieć,nie zamierzam robić sobie reklamy,ale znam swoją wartość jako człowieka,nie oczekuję niczego za darmo,jestem uczciwa sobą i komunikatywną,a jednak chwilowo jestem bez pracy.Wiele osób trafia poprzez znajomości i nie lubiąc swojej pracy,idą bo muszą...Ja zazwyczaj trafiam na życzliwych i dobrych ludzi,więc wszystko jest przede mną.Wyzwań się nie boję,a,że jestem uparta muszę ją znaleźć i znajdę:]

Judyta99

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org