Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nutka |
czy może zna ktoś nutkę w której refren śpiewa babka i koleś: coś takiego:): oninaninani ne oninani na oninanina ooooaaaeeeeuuuuaaa.....To refren
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nutka |
tyku ja rozumiem żebyś był początkującym , to byś założył nowy temat , ale dobrze wiesz , że już niektórzy szukali "nutek" i też tam mógłbyś dodać swoje pytanie . Zresztą w innych tematach pisało poprostu wejśc na strone radia Eski czy coś tam i poszukać
|
|
Podejrzewam że szukasz tego: Andru Donalds & Eugenia Vlasova - Wind Of Hope ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Załóżcie wy wszyscy temat "Jaka to melodia?" i po sprawie :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Bardzo przepraszam że nie założyłem tematu w już istniejącym. wybaczcie. a co macmarca to właśnie o nią mi chodziło:P.....dzięki bardzo
|
|
Tak myślałem - domyśliłem się po słowach :D:D Z resztą, niedawno sam jej szukałem :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
:P Nutka jest spoko... a jak ktoś lubi takie to jesze właśnie polecam Andrea-time to pray:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |