Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stary Rynek z Lodami GOTTI |
Mam pytanko do wszystkich forumowiczów. Jeśli jesteście na mieście i macie ochotę na lody, to jakie wybieracie ? Ja osobiscie bardzo lubie Lody GOTTI. Są najlepsze bą są zmrożone i mają jak dla mnie najlepszy smak i na dodatek na starym rynku jest też karczma piwna, więc najpierw można iść ze znajomymi na lody, a puźniej wypic nasze najlepsze Łomżyńskie piwo. Teraz jeszcze dochodzą transmisje z mundialu. Więc piwko i wielkie emocje na starym rynku. Co myślicie na ten temat ? No i na koniec jestem tego zdania że gdyby nie Lody GOTTI to nie mielibysmy w Łomży palmy :D No i ten Stary rynek nie jest taki obskurny dzięki Karczmie piwnej :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stary Rynek z Lodami GOTTI |
Ja wole lody w galkowe w 'Malinie'
|
|
W Malinie są dobre lody, ale cholernie drogie, więc ja nadal pozostaje przy GOTTI, bo mają tam wiele smaków i rodzajów lodów, o jakich się filozofom nie śniło! :) ...
|
|
Najlepsze lody to są robione na ławce w parku.
|
|
kobiety lobio najlepsze lodziki tylko szkoad ze az takie drogie
|
|
Bez komentarza...DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
fanka bocianka: zapewne coś o tym wiesz ;-))) Nie smakują mi lody w "Melinie"... Wolę patyczkowego "Magnuma". Pozdrawiam wszystkich wielbicieli naszego łomżyńskiego piwka... Pozdrawiam
|
|
A MI SIĘ COS WYDAJE ŻE KLEPNĄ TEGO POSTA WŁAŚCIEL HIHIIHIH. BO I KARCZMA I LODY GO....... SĄ JEDNEGO WŁAŚCICIELA. WIĘC PO CHOLERE OWIJANIE W BAWEŁNE. PRZEDSTAW SIĘ I ZAPYTAJ??!!
|
|
|
taa, osoba, która wymyśliła ten temat, to napewno pracownik, albo właściciel tej żulowni, bo wg mnie to schodzi się tam często cała śmietanka łomżyńskiej żulowni, kryptoreklama itd, do bani i olać ich.
|
|
Nie jestem pracownikiem, a tymbardziej właścicielem. Poprostu chce napisac o tym co sie dzieje w Łomży
|
|
najlepsze to te lody GOTTI
|
|
kryptoreklama !!! MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
ha haa ha.... dziwne, że wesołek napisał akurat o biznesach jednego własciciela(bądź ich rodzinki) toć tu "Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane" no pewnie nie skasujom, bom do postu zostało dodane parę słów typu "Co myślicie na ten temat ?" i tak oto post nie jest jedynie reklamom haha tylko tyle, poza tym kto wie może P.-wie mają i w 4ląza jakieś udziały...
|
|
TE WESOŁEK A TO TEŻ PRZYPADEK NIE ZNASZ WŁAŚCICIELI ??: Re: Stolica nam w Łomży robia :) Wesołek 28-04-06 13:13 Nie ma co, ale Przemek z Radkiem sie postarali :D W końcu jest coś nowego w Łomży.Cały czas wszystko to samo, a teraz palma dla odmiany :D Forum: Forum ogólne 5. Re: jedzenie na wynos Wesołek 23-04-06 23:35 W Restouracji pod Łosiem dobre i tanie jedzenia, albo w barze Matysiaki na Długiej. Osobiście polecam. BUHEHEHEHE
|
|
Imiona własciceli znam z artykułu o palmie. A to że jestem ich klijentem nic nie zmienia. Poprostu smakuje mi ich jedzienie, lody i piwko. Nic poza tym
|
|
Proponuje aby kasowano takie posty...
|
|
Jestem za.
|
|
WINNI SIĘ TŁUMACZĄ POST DO KASACJI.
|
|
Nie zawsze musisz mieć rację że "winny zawsze sie tłumaczy". Akurat w tym przypadku nie masz racji. Poprostu chciałem sprostować tamta sprawę
|
|
TO PO CO SIĘ TŁUMACZYSZ.BUHEHEHEHHE. CHYBA PROSTE ŻE ROBISZ TU REKLAMĘ WIĘC NIE BĄDŹ ŚMIESZNY I ZAKOŃCZ TĘ SWOJE ŚMIESZNE WYPOWIEDZI. LODY I PIWO ŚWIETNE POWIĄZANIE. (GRATULUJE POMYSŁU )
|
|
Nie zawsze musisz mieć rację że "winny zawsze sie tłumaczy". Akurat w tym przypadku nie masz racji. Poprostu chciałem sprostować tamta sprawę CHŁOCZE TO CHYBA NIE MÓJ CYTAT BO NIE NAPISAŁEM TAM "ZAWSZE"?? POPROSTU WCIŚNIJ KOPIUJ TAK BĘDZIE CI PROŚCIEJ BUHEHEHEHEH
|
|
loko znajdz sobie inne zajecie niz pisanie taki bezsensownych komentarzy
|
|
POPROSTU ZAGUBIŁEŚ SIĘ TROSZKĘ. MYŚLĘ ŻE NASTĘPNYM RAZEM POMYŚLISZ CO PISZESZ. BUHEHEHHEHE. BARDZIEJ TY TUTAJ ROZPĘTAŁEŚ BEZSENSOWNY TEMAT. TZN. REKLAMĘ
|
|
Wiesz co loko. Zamias pisać bezsensowne komentarze sam bys sie postarał i napisał jakis ciekawy temat do rozmowy na forum. Łatwo jest krytykowac gorzej zrobic. To w Twoim przypadku doskonale daje przykład
|
|
loko napisz lepiej cos wnoszacego na forum a nie przy*** sie do kaZdego ja slyszaklem ze loko kreci najlepsze lody w lomzy ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
K 69 --> NO JA KRĘCE LODY I MAM Z TEGO KLOPS A TY CHYBA ROBISZ LODY I NIE MASZ Z TEGO KASY. JAK DOBRZE PAMIĘTAM OSTATNIO KOLEGA CI PODAWAŁ ZA FREE. NAUCZ SIĘ POPRAWNEJ POLSZCZYZNY. "slyszaklem"
|
|
loko wybacz "poprawny polaku" ale uwazam ze nikt nie jest idealny a w szczegolnosci taki cwel jak ty a z tym podawaniem to przytoczyles swoja historie szczerze to nikogo tu na forum to nie obchodzi twoja orientacja a klops to masz zamiast mózgu :):) ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
DZIECKO RADOSNE SAM ROZPĘTAŁEŚ TĄ WOJNĘ A WIĘC NIE EKSCYTUJ SIE LODZIARZU. ŻEBYŚ TY CHOCIAZ WIEDZIAŁ KIM JEST "CWEL" . TAK OGÓLNIE JAK CIĘ CZYTAM TO TYLKO TY SIE BULWERSUJESZ W TYM TEMACIE. MOŻE PRAWDA KOLI W OCZY . PRZYKRO MI ŻE ZARABIASZ TAK NA ŻYCIE. ALE JEST POCIESZENIE "ŻADNA PRACA NIE CHAŃBI" WIĘC DALEJ OBCIĄGAJ . TYLKO ŻE RÓB TO ZA KASE A NIE ZA FREE JAK OSTATNIO. BUHEHEHEHEH ŚMIAŁO PISZ TE SWOJE WULGARYZMY. Z MIŁĄ CHĘCIA POJADE CI JESZCZE PO GACIACH. BHEHEHEHEH
|
|
loko wiem kim jestes :):) a wojne to jak chcesz to ja moge rozpetac i wtedy to ty bedziesz jechal sam sobie po gaciach :) ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
STRASZYSZ?? BO NIE ROZUMIEM
|
|
Panowie dajcie spokoj!!!
|
|
K 69 A TY CO MYSLISZ KOLEGO ŻE TAKI ANONIMOWY JESTEŚ ?? NIE WYDAJE MI SIĘ . UWAŻAJ NA TO CO MÓWISZ I DO KOGO.
|
|
przeciez to ty zaczeles straszyc i mowic ze jestes niewiadomo kim i nie mow mi na kolego bo ja takowym dla ciebie nie jestem ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
JAK WYŻEJ. UWAŻAJ CO MÓWISZ I DO KOGO. PRZECZYTAJ SWOJEGO PIERWSZEGO POSTA SKIEROWANEGO DO MNIE. JAK MASZ COŚ DO POWIEDZENIA TO NAPISZ JEŻELI NIE TO ZAMILKNIJ. BO GENERALNIE PRZESTAŁEŚ MNIE BAWIĆ CHŁOPCZE. ZAMOTAŁEŚ SIĘ I NIE POTRAFISZ PRZYZNAĆ SIĘ DO BŁĘDU. OCZYWIŚCIE TY BARDZO DUŻO WNIOSŁEŚ TU DO TEMATU.
|
|
wnioslem tyle co i ty bronilem tylko czlowieka ktory probowal pokazac ze jest cos w lomzy fakt ze mogla byc to reklama lecz chyba nie ty jestes od tego zeby to oceniac ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
A NIBY PO CO JEST TE FORUM?? NIE SĄDZE ŻEBY DO REKLAMY ZWŁASZCZA ŻE WIEM ŻE TA OSOBA JEST ZWIĄZANA Z TYMI FIRMAMI. WIĘC NIE WIEM KOGO CHCESZ BRONIĆ? PODOBNIE JAK I TY NIE JESTEŚ OD TEGO ŻEBY WNIKAĆ W MOJE POSTY. ZERKNIJ ILE JEST KOMENTARZY DOTYCZĄCYCH TEGO POSTU , MÓWIĄCYCH ŻE TO JEST REKLAMA A ZROZUMIESZ DLACZEGPO KRYTYKUJE AUTORA. POCZYTAJ A ZROZUMIESZ.
|
|
wiec jest po to zeby wychwycac bledy?? czy wyrazac wl;asne zdanie opinie an temat wydarzenia a nie o autorze wydarzenia ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
WYCHWYTYWAĆ..... JAK MOŻNA WYRAŻAĆ OPINIĘ NA TEMAT REKLAMY KTÓRA JEST BESZCZELNIE ZFORMUŁOWANA. DOSADNIE MÓWI JAKIE AUTOR POSTU MA PRZESŁANIE. JEST TO REKLAMA I NIE MA WYTŁUMACZENIA ŻE JEST TO ZWYKŁY POST. BĘDĘ KRYTYKOWAŁ ( I NIE TYLKO JA JAK WIDAĆ ) BO UWAŻAM ŻE FORUM NIE JEST DO REKLAMY. PISZESZ ...nie o autorze wydarzenia..., A JAK TU NIE PISAĆ O AUTORZE SKORO SAM SOBIE "DOŁEK KOPIE " TAKIMI POSTAMI . NIE LEPIEJ BYŁO POPROSTU WEJŚĆ I NAPISAĆ OGŁOSZENIE NA 4LOMZA HEHEHEHE.
|
|
loko krytykuj najpierw siebie potem innych. Jak zauwazyłem to nie napisales zadnego tematu na forum. Więc bądź taki mądry i sam napisz temat na który ludzie będą rozmawiac. A tak pozatym to idź na h** i ręką wymachuj ;] Zamiast wyśmiewac sie z innych to napisz jakiś sensowny temat a zobaczysz że ciebie beda wysmiewac tak jak ty wysmiewasz innych.
|
|
NO WIDZISZ JAK CIĘ PRAWDA ZAKOLIŁA W OCZY BUHEHEHEHEHE. NIESTETY TY TYMBARDZIEJ NICZYM TU NIE ZABŁYSNEŁEŚ. NO CHYBA ŻE REKLAMĄ. BUHEHEHEHEH
|
|
O CZYM WY PISZECIE JAKI WESOŁEK JAKI LOLO ? JESTEM WŁASCICIELEM LODÓW I NIE CHCĘ REKLAMY NA JAKIMS ZASRANYM FORUM !!! WESCIE SIE DO NAUKI ALBO DO PRACY A NIE GLUPOTY PISZECIE !!!! CHLOPAKI KOZAKI !!!!!!!!!!!!! hahahaaaaaaaaaa!!! NARTA !!!
|
|
NO CHODŹ JEDEN MUNDRY . DZIĘKI BOGU.
|
|
czyli ty loko zaliczasz sie do tych glupich. masz racje. tak trzymaj i to jest koniec na ten temat
|
|
no to powiem wam tak: "Wesolek" to pracownik karczmy na starym rynku a takze osoba ktora dorabia lody w lodach GOTTI a takze dostarcza jedzienie z matysiakow i tele pizza wiec to tylko zwykla reklama. Takze loko masza absolutna racje;d "Żal za d** ściska bura suczko?";>
|
|
Jaka reklama. Autor móglby przynajmiej zmienic nick bo kazdy wie ze wesolek to ten debil, ktory tam pracuje albo codziennie przebywa(juz sama nie wiem). Ehh przykry jestes chlopaku.
|
|
Ojoj kobiety świetnie robią lody(a szczególnie laski :D) oj moja np. wie co lubie...heheee Lody lody to dopiero chwila swobody Pomysłowo.
|
|
Wspolczuje twojej dziewczynie. Ewidentny brak szacunku.
|
|
wow:O przeczytalam to cala wiadomosc o tych lodach to az mnie glowa rozbolala...a wszystko przez lody:) ludzieee czy wartoo tak bylo tak sprzeczac? chyba nie...przeczytajcie sobie wszystko za jednym razem i zobaczcie ze to nie mam sensuu:) ahh te lody heh:P cosmo
|
|
wow:O przeczytalam to cala wiadomosc o tych lodach to az mnie glowa rozbolala...a wszystko przez lody:) ludzieee czy wartoo tak bylo tak sprzeczac? chyba nie...przeczytajcie sobie wszystko za jednym razem i zobaczcie ze to nie mam sensuu:) ahh te lody heh:P cosmo
|
|
wesolek jezeli jestes jedynie ich klientem to co ty chlopie robisz caly czas w telepizza?? domu nie masz?? jezeli dalej twierdzisz ze nie jestes osoba rozwozaca telepizze to po prostu klamiesz jestes na tyle malo inteligentny ze zbyt duzo dowodow pozostawiles po sobie na necie wystarczy wejsc w twoj profil i mozemy poznac twoje imie wesolek jak sie mozemy domyslec pochodzi od nazwiska czyli wesolowski wchodzimy na nasza klase wpisujemy powyzsze dane i mamy twoj wizerunek i byloby to na tyle i zapamietaj klamstwo ma krotkie nogi
|
|
Agent brawo za sposrzegawczosc. To wlasnie on :-)
|
|
najlepszy jest duży clasik mieszany i tyle
|
|
LEEEEEEEEEEEEEEEJTA SIE ! :)
|
|
wiecie co... tak czytam i czytam... co wy sie czepiacie chłopaka który pracuje żeby sobie jakoś żyć. Czyżby zazdrość z bezradności ?? Jak rozkręcacie temat sprzed 2 lat to wy sami jesteście debile. I na tyle ode mnie....
|
|
a jak uwazacie że raklama. to niech admin usunie temat i bedzie spokój. DZIECIOM NEOSTRADY MÓWIE STANOWCZE NIE !!!
|
|
Ale kotlet odgrzany....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |