środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MAJÓWKA-pytanko

Czy słyszeliście coś o mojówce w Łomży???
Czu wogóle coś będzie???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MAJÓWKA-pytanko

Wątpie w to. Od czasu zmiany prezydenta nie ma zadnych imprez.
Wstyd!!!

no tylko WSTYD nic sie w Łomży dawno niedziało żadnych imprez masowych :( a przydało by sie takie cos

Ptysiu ten baner naprawdę Ci pasuje . . .

Ps. przeczytałeś kogo określa sie mianem "dziecka neostrady" czy tez "trollem" ? (mam wrażenie że nie ;] )

Majówka, masowe imprezy hehehe w tym mieście to czysta abstrakcja. No chyba, że Majka Jeżowska ma zamiar nas odwiedzić to będzie niezła biba :D

ToMek25: Hahah myślę, że przeczytał i mało tego: Ptysiu uważa się za ich przywódcę :D I ma rację, bo nikt nie pobije go w:

1) ilości napisanych postów
2) w ilości głupich postów (to prawie to samo, co w pkt nr 1)
3) w denerwowaniu innych
4) z resztą sami wiecie

Brakuje wam masowych imprez? Dobrze, że są jeszcze tacy ludzie, którym nie trzeba wiele..... Nie martwcie się. Prawdopodobnie będzie jakaś masówka, która nasyci wasze wysublimowane potrzeby kultury i sztuki.

Nie wiecie co robic w majowke?? 3 maja jest mecz ŁKS Łomża - Jeziorak Iława i macie problem z głowy :)

AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!

mecz meczem, ale jakaś impreza w tym cholernym mieście też bysię przydała

hehe... jak znam zycie to najwyzej przyjedzie jakies dusko polo i wladze łomży beda mysleli ze to super rozrywka i wszytsko ok!!

ToMek25 TO TY CZYTAJ UWAŻNIE BO JA NIE MAM NEOSTRADY A TAM PISZE JAK BYK DZIECI NEOSTRADY !!

ptysiu91 wez sie nie osmieszaj szkoda mi ciebie i tak juz chyba kazdy w lomzy wie jak wygladasz i ma cie za niespelna rozumu robisz z siebie pajaca jak ich malo zastanow sie lepiej jaka krzywde robisz swojej rodzinie swoim zachowaniem

Agent22 nie oto chodzi bo oni piszą ze wspieram sam akcje perzeciwko mnie a po drugie to jest akcja dziecom neostrady a ja nieuzywam neostrady !!

"Dziecko neostrady" to tylko nazwa. Chodzi o małe, nieporadne dzieci, którym rodzice założyli internecik, a teraz siedzą, i zaśmiecają fora swoimi głupimi wypowiedziami. Aby "zostać" takim dzieckiem, nie trzeba mieć koniecznie neostrady.

Pozdrawiam

MrS ale tam pisze dzieci które dostały neostrade w promocij lub nie
a po drugie nie jestem juz dzieckiem !

A dowód osobisty masz? Albo chociaż lat 16 (to od tego wieku ZTCP można ponosić część odpowiedzialności prawnej).

hehehe oj Ptysiu ja bym Ci lepiej radzi wywalić ten baner bo każdy kto wie co to znaczy to sie z Ciebie tylko dodatkowo śmieje . . .

PS. a ty jak nie rozumiesz co to znaczy to poproś tatę lub mamę to może spróbują Ci wytłumaczyć tekst pisany. Sam masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem ;) <sam to udowodniłeś :P >

Każdy patrząc na twój profil wie, że robisz ciote z siebie :P

Widicznie nie zrozumiałeś, że tu chodzi o dzieci ze wszystkich sieci, a nie z TP...

...

Ludziki łomża to zacofane miasto (nie chce tu nikogo obrazić) lepiej powiedzcie gdzie tam można indziej sie zabawić w te majówke mam na mysli Nowogród i okolice ?

Majówka będzie ;-)) ale jak każdy sobie ją zoorganizuje :-)

majówka w Zdzichu na starej łomży p/sz w poniedziałek ;)

3 maja w parku przy Stacha Konwy o godz 18 będzie grała podobno Orkiestra Kameralna...

G a z e l a

haha w parku bylem tam rok temu i powiem ze do bani bylo jedyna rozrywka to ławeczki na kturych mozna posuiedziec i nic wiecej jakies Paki z grajewa spiewajo nuty z lat 40

2 maja o 16:00 bedzie Tuning Show pod restauracją Vip

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org