Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Restauracja RYŚ ktoś może powiedzieć jakie są tam wesela i czy warto tam robić?? |
Proszę napisać czy ktos miał swój własny ślub w Rysiu jakie jest jedzenie??czy drogo??i okiem klienta ocenić ten lokal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Restauracja RYŚ ktoś może powiedzieć jakie są tam wesela i czy warto tam robić?? |
Tak miałam swój slub tam rok temu!Powiem tak wolała bym inny lokal,byłam nie zadowolona,jedzenia jak kot napłakał po kawałeczku wszystkiego,dużo ryb, ale żadnych specjałów!!Menu sama sobie ustalasz, ale zachwalano mi strasznie co do czego goście strasznie marudzili na obsługe i jedzenie!! Prawdemówiąc nie byłam usatysfakcjonowan! pozdrawiam udanego wyboru
|
|
Re: Restauracja RYŚ ktoś może powiedzieć jakie są tam wesela i czy warto tam robić?? |
Byłem gościem weselnym w rysiu. Moje wrażenie to: dużo szkła na stołach(kieliszki,szklanki,szklaneczki i inne pierdoły),pólmisek od półmiska metr i koniec. jedzenie bez rewelacji,.Obsługa do kitu. Na pierwsze gorące danie jako ostatni obsłużeni goście czekają godzinę.
|
|
ja mam zupełnie inne odczucia. byłam kilka razy tam jako gość na dwóch salach. polecam tą od strony konarzyc, jedzenie jak wszędzie nigdzie nie nadają niewiadomo czego i ile.wszędzie ryby w galarecie,schab w galarecie. trochę chyba cena jest wysoka ale co dziś taniego. ja osobiście polecam. do obsługi również nic nie mam, uprzejmii, kulturalni-takpowinno być, języka mi nie pokazali.
|
|
Pierdolicie głupoty. Sokoro tak jest źle to co robiło około 300 osób na balu walentynkowym,karnawałowym,sylwestrowym ponad 300 ?? Już zaczynają się znowu rezerwację sal na wesela. Gadacie głupoty by zjebać renomę bo albo macie swoje lokale albo źle jesteście nastawieni na właścicieli. Dwie lub trzy wypowiedzi to nie ocena.
|
|
Ja miałam wesele w Rysiu i jestem bardzo zadowolona, w tym roku robiliśmy tam chrzciny i też pozytywnie :-)
|
|
Kiedyś może było różnie - Teraz jest super. Tylko te światła mogły by miej migać.Polecam...!
|
|
nie przesadzaj nikt tu nie chce im opini zjebać ha ha. Jak widzisz opinie sa rózne wniosek prosty lokal na przeciętnym standartowym poziomie. Santreo
|
|
O każdym jednym lokalu jedne powie pozytywnie inni negatywnie.
|
|
Moim zdaniem warto.Wiadomo jesli bedziesz oszczedzac na cenie to i oni beda oszczedzac na jedzeniu.Jesli zaplacisz troche lepiej to bedzie super! Naprawde polecam bo jedzenie maja super.To nie ten sam rys co 5-7lat temu...
|
|
mam na VHS wesele z rysia z 1998 r Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Robiłem tam wesele w 2010. Podpisywałem umowę bez większego zapału i przekonania. Po imprezie wszyscy goście zgodnie twierdzili, że jedzenie było przepyszne, a ilość nie do przejedzenia. Menu z żoną wybraliśmy standardowe, mięsne + wiejski stół. Uprzedzając wszelkie wątpliwości: nie ani tam nie pracuję, ani nie piszę w imieniu właścicieli. ---------------------------------------------------------------------------- Many people are alive only because it's illegal to shoot them.
|
|
Gocha...Lila piep.szysz glupoty jakie sobie wybralas jedzenie takie mialas...
|
|
Wesela 5 minut a smutku do skutku.
|
|
Jest mi niezmiernie miło polecić zajazd Ryś w Łomży. Sposób i jakość serwowanych potraw jest na najwyższym poziomie, o czym mogłem się przekonać podczas obecności na weselu. Myślę, że nawet Magda znana restauratorka-celebrytka byłaby zauroczona smakiem kuchni tego miejsca. Życzyłbym sobie, aby w każdym miejscu w Polsce można było tak smacznie zjeść. Jakość obslugi Gości jest na bardzo wysokim poziomie. Tylko zostaje pogratulować gospodarzowi restauracji, zespołowi pracowników. Zdecydowanie widać po nich, że to miejsce i to co robią to ich pasja. Niektóre restauracje mogłyby się wiele nauczyć od zajazdu Ryś. Na pewno nie raz jeszcze odwiedzę to miejsce i skorzystam z inspiracji smaków. Polecam!
|
|
|
Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: gość pozytywnie zaskoczony Posty: 1 Czyżby ktoś tu sobie reklamę próbował robić??:) Ja nie polecam tego miejsca. Miałem tam wesele, obiecano mi nowy wyremontowany pokój na nocleg dla nowożeńców, a później okazało się że zaszła jakaś "pomyłka". W rezultacie przyszło nam spać w zaniedbanym pokoiku bezpośrednio nad stacją paliw. Fakt pomyłki nie wpłynął na cenę i nikt nas nawet nie przeprosił. Wędliny na półmiskach stare, suche, chyba z poprzedniego wesela, reszta wypadła średnio - były złe i dobre dania. Ogólnie nie polecam. Ryś nie dba przesadnie ani o jakość, ani o ilość.
|
|
Pare lat temu bylem tam na weselu.Wspomnienia jakie zostaly to duza awantura z demolka przez osoby z zewnatrz.CZY KTOS WIE,czy w tej sprawie cos sie zmienilo?Wkrotce tam sie wybieram....
|
|
pyszneeeeeeeee jedzonko!
|
|
uuu poszła reklama dopowiem od siebie coś , byłem w Rysiu na różnych imprezach i bywało lepiej bywało gorzej ale nie aż tak żeby to opisać jak powyżej jeden to zrobił ogólnie kiedyś było dużo lepiej może komuś bardziej zależało ,było przede wszystkim dużo smaczniej Andrzej W.
|
|
Nic się nie zmieniło - bliskość stacji paliw stwarza okazje do sytuacji wspomnianych przez Sonia 12. Co prawda w moim przypadku nic takiego nie miało miejsca, ale mogło mieć. Tu wesele, drzwi pootwierane, żadnej ochrony nie widać (a nim by przyjechała to już by było po wszystkim), dzieci i pijani na stacje wychodzą. Niebezpieczne miejsce. Sala weselna nie powinna znajdować się tak blisko stacji paliw. Żałuję, że ustąpiłem żonie i wesele było w tym miejscu. Zmienił się tylko ogród, teraz jest ładny - to jedyny plus.
|
|
RobsonS Wiec nadal nie ma tam zadnej ochrony?Na takim koncu swiata,to super gratka dla potencjalnych łobuzow.....
|
|
Słusznie Sonia12. gość pozytywnie zaskoczony - to zapewne wirtualna prezentacja opinii Iwony znanej "rysioratorki-celebrytki" ;)
|
|
A ja bylam w Rysiu rok temu jako gosc jedzenie zajebiste obsługa mila mi się podobalo!!!!
|
|
Rys jest ok |
A ja bylam w Rysiu rok temu jako gosc jedzenie zajebiste obsługa mila mi się podobalo!!!!
|
|
Re: Rys jest ok |
RobsonS Nie znam tej Pani osobiscie,wiec jej nie bede okreslac.
|
|
Ja nikogo nie określam, tylko żartuję z zaskakująco dobrej (tak dobrej, że aż podejrzanej i śmiesznej jak dla mnie) opinii - gość pozytywnie zaskoczony ;) To tyle z mojej strony. Pozdrawiam.
|
|
widze ze informacje macie z przed kilku lat bo ochrony faktycznie nie bylo kiedys ale od tamtego lata juz jest wczesniej bylo tylko Purzeczko ale jeden z renta to nie ochrona teraz na wszystkich imprezach jest tylko nawet nikt sie nie spodziewa skad wyjda
|
|
Ciekawe jakie są ceny?
|
|
Moje wesele było w tamte wakacje, więc nie jest to informacja sprzed kilku lat. Wnioskuje więc, że ta ochrona pewnie była nie wiadomo gdzie i nie wyszła;) Taki Secret Service niby, co go nie widać, nie słychać i nie czuć;)
|
|
niemozliwe
|
|
pieski Secret Service
|
|
To już bardzo możliwe ;)
|
|
byłem raz na weselu w rysiu i odradzam, wszystko lipne :) :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |