Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
orange problem |
od wczoraj probuje ustawic pakiet w orange i za kazdym razem dostaje odpowiedz ze w tym momencie nie moga obsluzyc mojego zgloszenia co nigdy wczesniej mi sie nie zdarzylo a za kazdy wyslany sms pobieraja pieniazki mozna to gdzies zglosic? badz dowiedziec sie kiedy beda mogli obsluzyc moje zgloszenie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: orange problem |
Ej no mam to samo :/ złodzieje! _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Wiem, że jestem jakaś dziwna, że na coś takiego wpadłam, ale ja bym to zgłosiła w salonie Orange lub w biurze obsługi ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Nie każdy ma czas latac do ich siedziby, robota czeka :P Mogę za to po drodze do pracy zajść do kiosku po starter innej sieci. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
|
drzewko_szczescia hehe a to dobre ale tak jak to bless napisal/a nie kazdy ma czas po siedzibach latac ;p
|
|
bless:):) Nie rób tego!!!!!!! ORANGE zbankrutuje bez twoich 5 zł :):):)
|
|
Do biura obsługi się dzwoni, nie chodzi :) Nr musisz mieć standardowo w telefonie ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
maruda, kazdy klient liczy sie na wage zlota
|
|
Ja jestem na ciebie obrazony i tyle!!!
|
|
w czym ci przeszkadzam?
|
|
obraziłem się i juz A co to nie mogę ?
|
|
obrazaj sie ile chcesz
|
|
chyba ja robota w polu ruszyla?
|
|
no i dobrze . Kilka dni mnie potrzyma a później przejdzie :)
|
|
czyli wszystko w porzadku
|
|
problemy zgłasza się na stronie www.orange.pl trzeba najpierw założyć konto i zgłosić reklamacje. jeżeli pobrali niesłusznie to bez problemu zwracają. Nie trzeba chodzic do biura..
|
|
Nie pobrali pieniążków, ale chodzi o to, że chciałam pakiet i już, bo dużo smsuję, i zdenerwowało mnie to, że drugi dzień z rzędu pakietu wykupić nie moglam. maruda, nie jest to znowu takie 5 zł, jestem w orange 10 lat, doładowuję regularnie, ale przeciez nie w tym rzecz :) Fakt faktem, że po takim długim czasie ciężko mi przejść do innej sieci, bo dużo promocji mam dzięki stażowi :P _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
u mnie przerywa juz od dwoch dni, chyba list polecony do nich wysle bo rozmowa przez telefon nie wystarcza
|
|
ludzie dlaczego juz dawno mowilem ze to najgorsza siec z najgorszych ale PO tez partia zlodzieji i kryminalistow i ma najwieksze poparcie ale nie o polityki chodzi trzeba zmienic na play czy plus i nie bedzie klopotow, brniecie w dno i zalicie sie
|
|
Dzwoniłem do nich i obiecali że za jakiś czas może się poprawi :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |