Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kupować obligacje miasta Łomży czy nie? |
może ktoś bardziej obeznany coś w tej sprawie powie. Bo w tej chwili mam mieszane uczucia i nie mam przekonania do nich. Żadna i rządzących ekip oraz rad miasta nie błysnęla nigdy intelektem ekonmicznym który gwarantowalby mnie zysk z tych obligacji. Rozdawanie kasy lekką ręką miejscowemu klerowi tez nie wrózy niczego dobrego a tylko dalsze kontynuowanie tego genetycznie zakorzenionego zwyczaju. Podejrzewam , że pieniądze przeznaczone na kupno obligacji to wielkie ryzyko w tej sytuacji . Może któs bardziej obeznany w realiach ekonmicznych miasta się w tej sprawie wypowie. Rimpik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kupować obligacje miasta Łomży czy nie? |
"Propozycje nabycia zostaną skierowane do indywidualnych adresatów. " Nie martw się, nie dostaniesz propozycji;) Tu już wszystko jest ustalone, co, kto,jak, kiedy i za ile... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Wydaje mi się, że powinniśmy zacisnąć pasa a nie pompować bańkę.
|
|
a to ciekawe - faktycznie sprzedaż w trybie niepublicznym - tzn skierowana tylko do wybranych osób - ciekawe według jakiego klucza i co sie za ty m kryje. Rimpik
|
|
|
Poroniony pomysł z tymi obligacjami. Czerniawski dług spłaci z naszych pieniędzy i skończy mu się kadencja, a mieszkańcy zostaną z papierkami bez pokrycia. Ja bym nie ryzykował.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |