Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
e-papieros łomża |
Hej, wiecie może czy gdzieś w łomży mozna kupić e-papierosa SENSATION? potrzebuję grzłkę a na legionów sprzedali mi niepasującą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: e-papieros łomża |
Sprzedają w Kauflandzie
|
|
na rynku po 50 zł
|
|
Zawsze na allegro możesz sobie zamówić . Zawsze coś taniej może też znajdziesz Polecam Wam uzdatnianie wody wrocław!
|
|
Bo akurat na Legionów sprzedają produkty Joyetecha, Visiona, Hangsena i Janty. Z tego co się orientuję to wynalazków typu Sensation nie prowadzą ale jak znam życie i ekipę ze sklepu bez problemu przyjmą ją z powrotem i oddadzą kasę (oczywiście jeśli grzałka jest nie używana). Poza tym doradzą na miejscu co i jak z wyborem sprzętu (znam chyba już wszystkie sklepy z e-fajkami w Łomży i tylko w tym można się spodziewać jakiejś fachowej porady lub pomocy). Sorry ale taka jest po prostu smutna szara rzeczywistość polskiego e-palacza. Po prostu nieświadomy istoty rzeczy na początku swojej przygody daje się nabić w butelkę mało uczciwym sprzedawcom a potem ponosi dodatkowe koszty bo okazuje się że kupił chłam, który tak na serio to delikatnie powiedziawszy "szału nie robi"...
|
|
Krótko pisząc : Moszny nie urywa ten twój zakup :):)
|
|
He, he, he... @maruda, trafiłeś w sedno sprawy. ;) :) :)
|
|
A tak poza konkursem to jest ktoś w Łomży kto bawi się w kręcenie grzałek na siatce mesh albo siedzi w modach? Z miłą chęcia nawiązałbym kontak. Zawsze można się wymienić doświadczeniami.
|
|
jak tacy fachowcy są w tym twoim ulubionym sklepie,to dlaczego sprzedali grzałkę niepasującą do parownika? :)
|
|
jak ceny w lomzynskich sklepach do tych na allegro? ile kosztuje zestaw ego?
|
|
uuu slaby marketing w tych sklepach... HALO?! jaka cena u was za ego zestaw
|
|
Pytanie gdzie na Legionów,bo są dwa.
|
|
"jak tacy fachowcy są w tym twoim ulubionym sklepie,to dlaczego sprzedali grzałkę niepasującą do parownika? :)" A to już pytanie do klienta lub sklepu. Ale sam już nie raz widziałem robiąc zakupy (nie tylko w tym sklepie) gościa kupującego grzałkę na zasadzie "...panie bo to CHYBA do takiego..." czyli sam klient nie bardzo wie co chce kupić, parownika przy sobie nie ma żeby chociaż pokazać pobsłudze sklepu a kupić chce wręcz na siłe... :D :D A potem są pretensje... tylko o co i do kogo? A czy mój ulubiony sklep? Jeśli chodzi o Łomżę to tak bo tak jak napisałem "...znam chyba już wszystkie sklepy z e-fajkami w Łomży i tylko w tym można się spodziewać jakiejś fachowej porady lub pomocy...". A jak się ktoś z tym nie zgadza to jego problem i tyle, osobiście zwisa mi to niskim kalafiorem. ;)
|
|
...jak ceny w lomzynskich sklepach do tych na allegro?... Wujek Google się kłania. ;) Trochę "chciejstwa" z własnej strony... Stony sklepowe i alledrogo do porównania i tyle.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |