Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Litwini |
To co oni wyprawiają na naszych drogach to już w pale się nie mieści a o TIR-ach nie wspomnę Dlaczego nie zamkną z Litwą granicy ? I jeszcze wizy powinni wprowadzić dla tego narodu ..... moja babcia po wojnie przyjechała z Wilna i ciągle mówi że Litwini to naród wredny mówiąc delikatnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Litwini |
Mhm, zamknąć granicę wewnątrz UE, "HELLOO"?!?!
|
|
nie
|
|
Na euro prawie pozamykali - jakaś ustawa w sejmie i dadzą radę :)
|
|
Właśnie, wiesz jaką różnicę robi "prawie" :) Ale masz rację co do tej jazdy, rzeczywiście szaleją, a u siebie jeżdżą bardzo przepisowo.
|
|
bo u nich mandat =3/4 ich wypłaty wrrrr
|
|
to i u nas powinni byc takie mandaty dla obcokrajowcow tymczasem kontrolowac kontrolowac apel do policji
|
|
No to Niemcy mogą mówić: jada do Wilna, moje auto już tam na mnie czeka
|
|
Najbardziej Ci Litwini z lawetami jak pojebani napierdalają a ci z osobówek to najczęstszy widok na ta czołówę zawsze z kims ale udaje im sie schować Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Ogólnie rzecz biorąc, policja w całej Polsce widząc Hondę CRV na niemieckich, holenderskich, belgijskich i litewskich numerach od razu powinna zatrzymywać do kontroli. Która to już z kolei kradziona CRV prowadzona przez litwina...
|
|
piredo lisz, ze sa wredni, jezdza bo musza
|
|
LITWINCE powinni jeździć przez nasz kraj koleją i wszyscy byli by zadowoleni :) Igusia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |