środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekcje tańca prywatnie - gdzie?

Hej. Szukam kogoś, kto mógłby pokazać mi parę fajnych kroków/trików/wskazówek w tańcu - mam na myśli taki zwykły dyskotekowy taniec, gdy tańczy się nie w parach, a w pojedynkę. Nie wiem dokładnie, jak jest z kursami, ale domyślam się, że raczej nie można przyjść ot tak na kilka lekcji w dowolnym terminie? Także to raczej odpada.

Znacie może taką osobę, która może udzielić mi korepetycji z tańca???Poprosiłbym o kontakt ;)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekcje tańca prywatnie - gdzie?

machasz rękami i nogami na zmianę w rytm muzy i jest taniec :)
Rozumiem w parze nie umieć ale solo? nic prostszego przecież...
no chyba że chcesz zrobić wrażenie jakimś saltem itp - to już bardzie zaawansowana technika i nie nauczysz sie tego w kilka dni :)

Hehehe dzięki za odpowiedź, green. Machać rękami i nogami umiem, zapewniam Cię:) Nie chcę, żeby ten temat był źle odebrany. Nie chcę czegoś niewiadomo jak wyszukanego. Chcę czegoś więcej niż tylko machać rękami i nogami na zmianę:)

Salet? Nie nie heh to nie dla mnie;)

A myślicie, że istnieje coś takiego jak podział na taniec kobiecy i męski w pojedynkę? To znaczy czy czegoś chłopakowi albo dziewczynie nie wypada robić, bo raczej zarezerwowane jest to tylko dla wybranej płci?

jak będziesz wyginać ciało za śmiało to uczestniczki tej babawy wezmą Cię na jęzory albo pomyślą że ładniej się wyginasz i chcesz jakiegoś faceta poderwać tym sposobem:))) Lepiej podpierać ścianę żeby się nie narazić:)))

S.w.a.g Czy to jest jakaś ironia? :))
A wiesz, ze jest coś w tym co mówisz?

Kiedy miesiąc temu tańczyłem trochę zbyt śmiało, Zauważyłem, że ludzie dziwnie się na mnie gapią - jakbym robił nie wiadomo co! A szczególnie płeć męska. Poczułem się jak dziwak wtedy.

Czekam na dalsze odpowiedzi;))

A swoją drogą - podoba mi się jak ta dziewczyna tańczy:)
Dzięki za grafikę

a może znajdź coś na youtube, taniej Cię wyniesie a napewno nauczysz się kilku fajnych ruchów ;) bo myślę że profesjonalista za indywidualną naukę sporo zaśpiewa a czy Ty to pojmiesz lub czy to bedzie akurat dla Ciebie i w Twoim stylu to trudno powiedzieć ... ;)

Moja koleżanka namawia mnie, żebym nauczył się tańczyć tak jak na tym filmiku. Ale zawsze jak to mówi, to tak dziwnie się uśmiecha, jakby chciała zrobić sobie ze mnie jaja:P
green i s.w.a.g może wkleję link i oceńcie, czy taki taniec jest ok czy raczej może być uznany za coś hmm hmm chujow*go?

http://www.youtube.com/watch?v=UTis-q81AgM

chodzi Ci o taniec Natalii Oreiro..? to dla dziewczyny jest a Ty chyba jestes chłopakiem...

Heh wiesz, chodzi mi tylko o niektóre urywki z jej tańca. Podaję sekundy. Bo wiem, że niektóre naprawdę nie pasują chłopakowi. Ale te urywki o których wspominam to ( sekundy na filmiku):

0:03
0:36
1:20 - ale tutaj mam na myśli taniec tego wysokiego
1:26-1:28 (nie wiem czemu, ale ten fragment podoba mi się najbardziej:)

No nie wiem:P Wydaje mi się, że niektóre mogą pasować i chłopakowi i dziewczynie. Co myślisz?Może zapodaj jakiś link z YT, co byś polecał:P

green, muszę już iść, jakby co odezwę się później, dzięki raz jeszcze za odpowiedzi!!:)

Cranium sorry te klimaty w których się poruszasz mnie nie czeszą:) na dyski nie chadzam a polo alkoholo odpada:)))

A szkoda że nie zachowałem linka wydeo do gifa bo dziewczyna lata 60 połączyła z muzyką teraźniejszą:))))

http://www.youtube.com/watch?v=2_0dLDsc-Vw

ten filmik nie wiadomo gdzie krecony

Swag, ja też na dyski raczej nie chadzam....:) Albo ten filmik jest kręcony w zwolnionym tempie, albo panowie pokazali klasę :p Ciężko mi uwierzyć, że można aż tak się wyginać...
Chyba do takiego rodzaju tańca potrzeba odpowiedniej muzki...heh

A co Ty myślisz o tych urywkach, które pozaznaczałem wcześniej w filmiku z Oreiro? Jakby Ci się chciało zerknąć, byłoby miło z Twojej strony:)

Cranium nie mam na celu urażenie Ciebie. Tylko mam małe pytanie.
Czy jesteś gejem? Jeśli nie to odpuść sobie naśladowanie dziewczyn w tańcu i patrz jak to robią faceci. Natomiast jeśli jesteś gejem no to ja już się nie znam co lubią inni geje.

wypowiem sie jeszcze raz, ten filmik i sposob w jaki te dziewczyny tancza jest ochydny, poruszaja sie one bezwstydnie,

heh Nie jestem gejem. Teraz już wiem, skąd ten głupi uśmieszek na twarzy mojej koleżanki, która zaproponowała mi, żebym spróbował ponaśladować te dziewczyny. Ona chciała mnie ośmieszyć:/ Już ja sobie z nią pogadam.:/
Naprowadziliście mnie na dobry tok myślenia.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Temat uważam za zamknięty.
Pozdrawiam

zapraszam do Studio Tańca B.K.STEP - www.bkstep.pl

Marek,a jak wygląda to cenowo?

W Studio Tańca B.K.STEP to już tak bardziej profesjonalnie :) Nie ma obijania :) Ale napewno warto.

Cranium albo poćwicz przed lustrem - mi to zawsze pomaga, tzn nabieram pewności jak mogę się ruszac a jak nie wypada po prostu ;)

takie tance sa za darmoche,

Cranium no zapewno sciema:)) tylko do takiej techniki trza lat ciężkiej pracy:)))

Badziewna ta orerio i ten karcący się obok facet:))) pani zachęca do czegoś swym tańcem a pan próbuje pokracznie się przyłączyć się do czegoś:)) taniec adorujących się słoni tak bym ten niby taniec nazwał:))))))

adele SET FIRE | DUBSTEP

http://www.youtube.com/watch?v=UZQ_RDb0lcE

filmik instruktażowy dubstep

http://www.youtube.com/watch?v=IsKS35ztV6A

biotka jak bym w ślimaki uderzył s francusko wiedząc że zerla przed chwilą żabę to bym zrobił beee:))))

interesujece

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org