Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik |
Poszukuję mechanika do quada. Mam do naprawy sprzęgło. Znacie dobrych mechaników od atv w okolicy Łomży lub samej Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik |
GAZ-CAR na przeciw media expertu al legionów,naprawiają tam Qady i skutery,polecam bo pracowałem tam.
|
|
wez wez nawet tam nie prowadz przyprowadz do Gardenów na Wzgs ale nie tam
|
|
wlasnie nie prowadz tam bo zepsuja Ci cos innego i za jakis czas pojedziesz znow narawiac sa to zdziercy i klamczuchy nigdy tam
|
|
nie prowadz tam ja zaprowadziłem skuter to miałem potem więcej do naprawy niż wcześniej partactwo
|
|
no to pięknie... widocznie będę musiał się przekonać o jednych i o drugich... odnośnie tych na przeciw media expertu to byłem latem odnośnie tego quada... okazało się że przyjmują tylko te modele do których mają części a innych nie naprawiają. Kazał mi przyjechać zimą, bo wtedy ma najmiejszy ruch i może się w inne bawić. I mam pytanie arus77... Jak wygląda ta naprawa od wewnątrz... czy rzeczywiście naprawiają jak trzeba czy kombinują jak popadnie... bo mam do zrobienia sprzęgło oraz sprawdzenie elektryki, bo sprzęt nieco już postał. Akumulator na pewno do wymiany.
|
|
Zależy który z pracowników naprawia. jest tam jeden kompetentny który na tym się zna.Bo są tacy co tylko umieją Wymieniać części.Zaryzykuj u nich jak będą mieli części.
|
|
co wy piszecie to porządny warsztat ten gascar he 001
|
|
No oki, dzięki za info.
|