Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
muzyczna oprawa Mszy Sw. |
Poszukuje osoby grajacej na jakim instrumencie lub zespolu na moj slub 24.08.2013, oprawa Mszy Sw.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: muzyczna oprawa Mszy Sw. |
ja na skrzypcach umiem Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie
|
|
na bębnach moge ci odbębnić marsza:) aa
|
|
Umiesz na skrzypcach... jakie utwory?
|
|
Mi nie chodzi o tylko o marsz ale o cala Msze Sw. Prosze o profesjonalne podejscie do tematu ,)
|
|
TY na tej mszy chcesz wziąć slub ,czy koncert zorganizować??
|
|
Umiem grać : Cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz O północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz!!!! Z pandemonium który zagra na bębnach może fajnie wyjść :)))))) Tylko żeby goście nie uciekli jak hukniem!!! :)))) - A tak na poważnie - nie mam zamiaru brać udziału w tym cyrku za żadną kasę :))))) Najpierw hucznie, wystawnie się pobierają a potem tak samo hucznie rozwodzą... :)))))) Kpina poprostu :)))) Żenią się jakby gwiazdami jakimiś byli, wszystko na pokaz...a to zwykła sfołocz zakichana..:)))))) Zero taktu, obeznania i ogłady.. Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie
|
|
A w którym kościele ślub? Przeważnie kościoły mają swoją scholę gdzie są młodzi, zdolni ludzie.. U nas grał zespół Soli Deo i oprawa mszy była jak świetna. Z tego co się orientuję grali też chyba w krzyżu na jakimś ślubie, więc może jakoś uda się to załatwić. Dziecko jest największym cudem świata, a akt rodzenia największym biologicznym uniesieniem natury - S.Leszczyńska
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |