Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry warsztat blacharski |
Chciał bym się dowiedzieć gdzie w łomży robią dobrą blacharkę w samochodzie i w miare rozsądniej cenie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry warsztat blacharski |
Mogę Tobie polecić w Kia KOWALEWSKI
|
|
a jak ceny w miare mają
|
|
W kia ..... mi robili 2 lata temu tylny błotnik. szpachla odchodzi a o jej grubości nie wspomnę no chyba że samochód idzie na sprzedaż. Faktem jest że nie jest drogo powiedział bym żę sporo taniej niż u konkurencji i z Depczyńskim idzie się dogadać z resztą jak wszędzie . Żalu do nich nie mam bo nie zapłaciłem dużo no ale skutki są jakie są :) jeżeli autko jest "nie wielkiej" wartości to polecam.
|
|
ja chcę tylko nadkola porobić bo bierze trochę i nie dużo by było trzeba szpachli chyba. A więcej nie ma jakichś dobrych warsztatów
|
|
Ja znam jeden dobry ale nie chce wymieniać, żeby nie posądzone mnie o reklamę. Trzeba tylko dobrze poszukać. "Czasem wystarczy jeden człowiek,gran derbi albo jedna myśl, żeby zmienić swoje życie na zawsze"
|
|
Dobry młot i się samemu klepie
|
|
Polecam Pana Bączka W. z Kupisk Starych - Super robota i dobra cena. Pozdrawiam...
|
|
dzieminski rogienice
|
|
kolesia z Rogienic NIE polecam.
|
|
Ja polecam zakład Pana Cwaliny w Nowogrodzie. Taniej jak w Łomży, a praca wykonana bardzo dobrze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |