Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drodzy właściciele swoich pupili.... |
Sprzątajcie po swoich psach!!Gdy już śnieg się topi i wiadać trawnik,to wyprowadzacie swoje pupile aby sie tam załatwiały!!!Jednym słowem BURACTWO!!!Jeśli karmisz swego psa,to sprzątaj po nim bo trawnik to nie psi wychodek!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drodzy właściciele swoich pupili.... |
Takich apeli było już kilka a właściciele tych obsrańców trawnikowych nie sprzątali, nie sprzątają i nigdy sprzątać nie będą ... ;-))
|
|
buractwo i nic więcej!!!!!!!
|
|
najfajniej jak dziecko w trakcie spaceru w takie coś wejdziesz,lub gdy wjedzie się wózkiem to potem koła takie fajne kolorowe,miałam tak wczoraj.KULTURA.pozdrawiam. kaja
|
|
jeszcze raz wam mowie psy nie brudza to bydlo na dwóch nogach brudzi omyłkowo nazywane ludzmi niektórzy gdy tylko otworzą ryja, inni wypuszczając scieki do rzek jeszcze inni wywozac smieci do lasu wiec czym jest psie gowno w porownaniu do bomby atomowej Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
Tak. A jak Twoje dziecko w piaskownicy bawić się będzie psią kupą to też tak powiesz? Ci co psy maja to wariują jak ich dzieci w depną czy w piaskownicy się bawią w której pieski narobiły. A sami też mają psy i też po nich nie sprzątają. Może to w podatek doliczyć to szybko miłość do czworonogów minie pozerom.
|
|
psia kupa w porównaniu do Twojej jest przetrawiona przez bardzo dobre soki zoladkowe psa czy widzialas kiedy żeby nad psia kupa latalo stado much bo ja nie a nad twoja i owszem psia kupa zasycha i bieleje po paru dniach mamy wapn który uzyznia glebe wy kochacie zwierzta ale je jesc Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
No niestety pragnę przyłączyć się do apelu. Wiem że psy to Wasze pupile, ale sprzątajcie po nich. Trawniki są ohydnie zwyczajnie zasrane . Często nawet chodniki trzeba uważać żeby w coś nie wdepnąć. Tu apel do naszych władz. Od czego jest straż miejska!!!!!!!!!!!!!!! kuła
|
|
Od kiedy psy robią kupę w piaskownicy? Bez przesady...
|
|
u nas przed blokiem zlikwidowano piaskownice, psy wygraly maja wiecej miejsca na bieganie
|
|
Zgadzam się z Fobosem. Ludzie widzą tylko psy załatwiające swoje potrzeby na trawnikach (działa jak natura chciała). To właśnie ludzie mają swoje widzimisie i przez to niszczą to co jest naturalne. Zniszczyć wszystko, bo liczą się ludzkie potrzeby.
|
|
Ok zacznijmy sprzatac, a gowna wezmy ze soba do domu no bo gdzie niby mam je wyrzucic? Skoro nawet nie ma miejsc do tego przeznaczonych
|
|
Psy nie załatwiają się w piaskownicach.Ale fakt sprzątnie po psie to nic wielkiego.Teraz jak śnieg się topi wygląda to strasznie.Ale i widać również mnóstwo innych śmieci. Świadczy to tylko o kulturze mieszkańców.
|
|
Powiedzcie mi, czy takie psie gówienko mogę wrzucić do zwyklego śmietnika ktory stoi pod blokiem? do tej pory tak robiłam, ale nie jestem pewna czy to dobrze. Do domu nosic nie będę! _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Toć nikt nie zagląda ci co wrzucasz do śmietnika, czy kosza. Nie przesadzajmy! Ja wrzucam w to, co mam najbliżej, ważne aby gówno zebrać.
|
|
debi40- i racja,byle zebrać z widocznego miejsca-;) Hmm...a może te gówna to nie taki zły pomysł jak je zostawiają.Ja po przejściu pod blokiem,wracając do domu mam z głowy jedzenie do następnego dnia--już nie chce mi się jeść,pić...wszystkiego mi się odechciewa;/ Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
oburzonamama, kochana jakaś Ty wrażliwa, od dziecięcej kupy też rzygasz ? boshhhhh dlaczego to na mnie tak nie działa, a przydałoby się bo du pa wciąż mi rośnie ... ehh
|
|
oburzonamama to człowiek z klasą:)
|
|
wez reka takie g..owno, nawet i przez cylafon, berk
|
|
więc jak mogę gówienko wrzucić do zwykłego śmietnika, to powiedzcie mi, jaki jest cel stawiania śmietników w kształcie pieska (na skateparku)? czy to kolejne wyrzucone w błoto pieniądze? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
bless. to jest jedyne miejsce gdzie zbieracze nie wkładają reki i tam nie grzebią:), jednym słowem pieniądze nie poszły w błoto!
|
|
Nadal nie rozumiem idei tych śmiesznych koszy, skoro mogę produkty pieska wrzucić do zwykłego kosza :P Zamiast tego, pieniądze mogłyby iść na zestawy do sprzątania dla właścicieli zarejestrowanych piesków. Taki zestaw każdy powinien dostawać pocztą co miesiąc. Chyba taki jest cel wprowadzenia podatku za posiadanie psa? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
zestawy za sprzatanie ze swoich pieniedzy, a nie z miasta ...
|
|
zbierajcie gowna po swoich psach ***** inteligencja pierdolona
|
|
dziadostwo wiejskie jebane pany ze sloma w butach i wisimi wasza reakcja kolo . . . .
|
|
Lomzyniak4ever a dlaczego? Mam placic podatek który wynosi mnie ok 90 zl rocznie (ok, nie jest to dużo w skali roku, ale, *****, dlaczego w ogóle mam placić?) zwłaszacza, że nie jest to podatek obowiązkowy, narzucony z góry, tylko każda gmina sama decyduje, czy wprowadza taki podatek.. pytam więc, czemu mam ponosić jeszcze dodatkowe koszta? na jakiej podstawie pobierany jest podatek za psa? nie dość, że zgarnę takiego siersciucha z ulicy, co jest korzystne dla mniasta, to jeszcze mam wydawac na to kase?? *****, sama utrzymyje, karmie, sprzatam, zapewniam opieke.. więc właściwie za co placę gminie? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Sam mam psa, ale chodzę z nim na pola żeby tam się załatwiał ,a nie tutaj gdzieś przy chodniku, bloku czy co najgorsze w piaskownicy.
|
|
sram na to bardziej niz moj pies na trawnik
|
|
ta, a później robi się z tego pole minowe. Ja od lat praktykuję sprzątanie po psie, i jeszzce niedawno ludzie patrzyli na mnie jak na debila, że to robię, a teraz każdy jest ***** proeko czy co tam, bo to modne. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Byłem dzisiaj na spacerze ,i tak się zastanowiłem ,czepiamy się psów ale spójrzmy na siebie pełno petów , papierów , puszek po piwie i zbitych butelek , wymieniać jeszcze ? przecież psy nie piją i nie palą i zamiast się czepiać wszystkich właścicieli psów popatrzmy na siebie , a po drugie trzeba pogonić gospodarzy terenów im podległych niech się wezmą za robotę i będzie ok.!Ludzie co się dzieje u mnie pod blokiem ? szok! i to nie są psie gówna.
|
|
fryko popieram! Odchody to kropla w morzu tych brudów leżących na trawnikach _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |