Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stolica nam w Łomży robia :) |
Ida sobie dziesiej na dworzec a tu przed 4+zonk. ;) Patrza a tu palma z kokosami, prawie identyczno jak u krawaciorzy w stolicy. Szkoda, że nie mom aparatu to bym zdjecie wam zrobniol. Jo tylko nie widza w tym celowosci i jo tam nie chca aby gorolom dorównać w taki sposob. Kaj to jest pomysł, żeby palme kopiowac ? Poduk mnie to niech sobie warszawiouki ta swoja palma mają a my coś neu, coś innego. Mój opa się śmieja że niedługa to ichnyj Pałac im. Stalina tu przeniosom albo pomniejszą replike zbuduja :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stolica nam w Łomży robia :) |
To lepiej niz Branickich pałac (........)
|
|
No, tu akurat mosz recht !
|
|
Chcialbym to zobaczyc na wlasne oczy, ale jam Ci daleko jest, nich ktos zrobi fotke Mam na Was oko
|
|
ja zrobie tam foto haha
|
|
Jutro będę w Łomży to fotkę zrobię :-) Ale pewnie to jakaś marna podróba warszawskiej :P
|
|
Tylko uważaj bajtel, żeby ciech kokos na glowa nie spadł. ;)
|
|
widziałem widziałem fajne ;-))
|
|
troszkę mniejsza ta palma niż w stolicy ale lody z butki obok przyjemnie sie wcina pod palemka :P
|
|
... palemka nie od dzis jest obok 4 plus.Zdziwienie wywolala nie u jednej osoby:-)zdjecia??nie robcie!!!niech mieszkancy Lomzy i powiatu poczuja sie jak na ......Hawajach,Milego odpoczynku!!!!!:-)(smiech ogarnia prowizorke!!!),..Pozdrowienia serdeczne:-) ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
już są zdjęcia na stronie głównej ;-)) http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=17478
|
|
Nie ma co, ale Przemek z Radkiem sie postarali :D W końcu jest coś nowego w Łomży.Cały czas wszystko to samo, a teraz palma dla odmiany :D
|
|
|
|
Ptysiu nie spadł Ci kokos na głowe jak sie tam opalałeś? :D heheh pozdrowionka dla chłopaków za palme ;)
|
|
No fajnie :D Niedługo to na święta tam będą bombki wisiały =P ...
|
|
Chyba palma odbiła niektórym
|
|
Mam dość wiosny i z niecierpliwością wyczekuje lata, a tu nagle przy 4+ wyrasta palma - super!!! dzięki lodom GOTTI mogę już teraz zasmakować lata, a może dzięki lodowym przysmakom szybciej zawitają upalne dni?? BaRtUś
|
|
Bartuś ma rację. Tylko LODY GOTTI :D Najlepsze lody w Łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |