środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kurs architektury krajobrazu - szukam

Cześć,
szukam kursu architektury krajobrazu, może być Białystok, Warszawa... byle by był dobry. Czy ktoś mógłby mi jakąś szkołę polecić? Po wpisaniu w google tego tematu dostaje się tysiąc kursików, ale nie wiadomo co wybrać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kurs architektury krajobrazu - szukam

Mój dylemat w tym momencie ogranicza się do wyboru: studia dyplomowe czy kurs?
Z tego co rozumiem studia podyplomowe są tylko dla tych, którzy już uczyli się ogrodnictwa, czy dobrze myślę? Bo jeśli tak to niestety odpadają.
Z kursów znalazłam jeden 64 godzinny, ale to też wydaje mi się dość mało. Najdłuższy ma 300 godzin: http://www.artcube.edu.pl/architektura-krajobrazu/kurs-architektura-krajobrazu-2013-2014.html jak myślicie, czy warto? pod tym linkiem można zobaczyć program kursu.
Dajcie znać co myślicie, albo jeśli znacie jakieś jeszcze inne kursy.

Re: Kurs architektury krajobrazu - szukam

Chyba chodziło Ci o studia podyplomowe ;) ale to detal.

Ja bym Ci kurs polecała: mniej spraw organizacyjnych, dziekanatu nie będzie, a do tego jak płacisz prywatnej firmie to możesz wymagać (przemawia przeze mnie złość na moje własne studia i na sytuację na uczelni, ale to inna bajka)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org