Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs architektury krajobrazu - szukam |
Cześć, szukam kursu architektury krajobrazu, może być Białystok, Warszawa... byle by był dobry. Czy ktoś mógłby mi jakąś szkołę polecić? Po wpisaniu w google tego tematu dostaje się tysiąc kursików, ale nie wiadomo co wybrać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs architektury krajobrazu - szukam |
Mój dylemat w tym momencie ogranicza się do wyboru: studia dyplomowe czy kurs? Z tego co rozumiem studia podyplomowe są tylko dla tych, którzy już uczyli się ogrodnictwa, czy dobrze myślę? Bo jeśli tak to niestety odpadają. Z kursów znalazłam jeden 64 godzinny, ale to też wydaje mi się dość mało. Najdłuższy ma 300 godzin: http://www.artcube.edu.pl/architektura-krajobrazu/kurs-architektura-krajobrazu-2013-2014.html jak myślicie, czy warto? pod tym linkiem można zobaczyć program kursu. Dajcie znać co myślicie, albo jeśli znacie jakieś jeszcze inne kursy.
|
|
Re: Kurs architektury krajobrazu - szukam |
Chyba chodziło Ci o studia podyplomowe ;) ale to detal. Ja bym Ci kurs polecała: mniej spraw organizacyjnych, dziekanatu nie będzie, a do tego jak płacisz prywatnej firmie to możesz wymagać (przemawia przeze mnie złość na moje własne studia i na sytuację na uczelni, ale to inna bajka)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |