niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
psycholog

Witam,
mam problemy wychowawcze z dzieckiem, czy może zna ktoś z Was dobrego psychologa w Łomży. Z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: psycholog

Zgłoś się do centrum medycznego "ACER" na ul. Kazańskiej... Tam prawdopodobnie przyjmuje jakaś dobra pani psycholog...

Pozdrawiam

Zarówno pani, jak i pan, również bardzo dobry. Zgadzam się.

Poradnia zdrowia psychicznego dla dzieci i dorosłych, Szpital Wojewódzki w korytarzu naprzeciwko wejścia głównego. Pierwsze gabinety po lewej stronie.

Pozdrowienia.

Poradnia Psychologiczno - Pedagogiczna nr 2 w Łomży ul. Kopernika 16 (bursa liceum ekonomicznego) tel. 215 03 18
placówka oświatowa a nie medyczna - bardziej w tym przypadku się przyda :)

Dokładnie,tak jak maciek mówi.A co więcej zapytaj o doktor Piwowarską.To psychiatra dziecięcy.Znam ją osobiście,toteż wiem ,że jest dobra i polecam.
Pozdawiam

Nie zgadzam się . Psychiatra to ostateczność. Po co dziecku dawac od razu prochy!!!!

Pierwszy krok to psycholog a nie psychiatra!!!

gato,nie wiem czemu od razu stawiasz pomiędzy psychiatrą,a "prochami" znak równości.Jedno z drugim wcale nie wiąże się bezwzględnie.Z resztą nie słyszałem jeszcze nigdy,żeby dzieci z problemami wychowawczymi były na dzień dobry bombardowane "pigułami".Takie rzeczy załatwia się stosowną rozmową,odpowiednim podejściem,czasem postawionymi warunkami,czy też obopólnym kompromisem...
Pozdrawiam

a ja niestety nie tylko slyszalam ale i wiem z doświadczenia ze tak jest (opinia na podstawie tylko łomżyńskiego doświadczenia - bo mam nadzieje ze nie jest tak w całej Polsce)

"Z resztą nie słyszałem jeszcze nigdy,żeby dzieci z problemami wychowawczymi były na dzień dobry bombardowane "pigułami".Takie rzeczy załatwia się stosowną rozmową,odpowiednim podejściem,czasem postawionymi warunkami,czy też obopólnym kompromisem..."

z tą wypowiedzią się zgodze - pod warunkiem że wlasnie diagnozuje psycholog. I naprawdę jeżeli w temacie głównym jest mowa o problemach wychowawczych, to proponuje placówkę oświatową - mają wyspecjalizowanych psychologów i pedagogów... a nie poradnie medyczne.

z poważaniem :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org