Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiosenny uśmiech :) |
Polska jest krajem, gdzie jak widzisz 2 kolesiów spacerujących z wózkiem dziecięcym... to na pewno są to złomiarze. ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiosenny uśmiech :) |
hehe
|
|
taka jest niestety prawda, kazdy jakos zarabiac musi........ niewiarygodne, ale prawdziwe...
|
|
a ja dzis Ptysia91 w calej okazalosci widzialem krzyczalem do niego ale kurde nie podszedl do mnie i nie pogadal a szkoda
|
|
sajan widziałem cie ale sorki naprawde nie miałem czasu moze innym razem :) a co do tematu to taka jest juz Polska rzeczywistośc :( taki los tych ludz
|
|
ptysiu91 to ja zapraszam jutro moze tez bede z kolegami w pilke gral jak chcesz to zapraszam hehe znam Ptysia91 juz nie ma kozaka na Mieczkowiaka:D
|
|
sajan hehe zobacze jeszcze :) a mniejwiecej o której bedziesz ?
|
|
najszerszy z mozliwych dostępnych na klawiaturze uśmiech wiosenny Wam przesyłam : :D pozdrawiam T i g e r
|
|
|
<whiteman> wole szampon nizoral <whiteman> wole szampon niz oral <whiteman> jedna spacja, wiele znaczen! a Wy co wolicie ? :) ________ Malachit
|
|
Jeżeli żona tupie nogami i nie chce was słuchać, nie przeszkadzajcie jej przez chwilę. Może tylko tańczy ?!. Tatry. Mgła jak mleko. Przy szlaku siedzą baca i turysta. Ćmią fajeczkę i papieroska. - Oj baco, baco... - Oj turysto, turysto... - Oj lubicie wy owieczki, panie baco, lubicie... - Oj odwalcie się! Nie trza było leźć w góry w kożuchu, panie turysto... ________ Malachit
|
|
hihihihihihii
|
|
:))) G a z e l a
|