Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
urząd pracy |
orientujecie się może, czy dalej przy rejestracji bezrobotnego są te "poranne" kolejki ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: urząd pracy |
wstań o 6 rano,będziesz jedną z pierwszych w kolejce i niebędziesz musiała czekać,pójdziesz pózniej to zapomnij o dostaniu się aa
|
|
o godzinie 2 w nocy jak wystartujesz to się załapiesz na numerek;p
|
|
Rejestrowałam się w styczniu, pod urzędem byłam o 6 rano i miałam 28 numerek na 37 dostępnych
|
|
to idę spać :P
|
|
Bujda doby miesiąc temu rejestrowałem się byłem kilka min przed 8 i miałem 22 nr czas oczekiwania był do 11 przyjechałem o 10 i nie czekałem od razu mnie przyjeli więc ponad 20nr załatwili w 2 godz
|
|
Ja rejestrowałem się miesiąc temu i przezornie stawiłem się pod urzędem o 5:40. Byłem drugi w kolejce, do momentu otwarcia urzędu doszło jeszcze 4 osoby, więc nie jest tak źle no ale miesiąc temu były mrozy i ludziom pewnie się nie chciało stać. Teraz jak robi się coraz cieplej to i "klientów" więcej pewnie będzie.
|
|
przyjdz po 12 ;] Dlaczego mieli by ciebie nie przyjac? skoro jeszcze wtedy pracują?;] Ogarniecie tej kolejki z rana(20 czy 30) osob zajmuje im ze 3 godzinki, a potem maja sobie wolne....
|
|
W godzinach pracy Urzędu powinni przyjąć Cię nawet bez numerka.
|
|
zlikwidować ten je...ny UP!!!
|
|
kawa na ławe - dokładnie TAK!
|