niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
III lo

Siemano! Jestem tu nowy i mam pytanko: wie ktoś może ile trzeba pkt do III lo? Wartości nie musza być z tego roku... Jak ktos wie to prosze o posty. Z góry dzieki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: III lo

Rok temu było chyba 108 pkt.

No właśnie 108 pkt, więc jesli będziesz miał coś koło tego to się na pewno dostaniesz. Ale na pkt się nie kończy, jeśli nie prezentujesz dość wysokiego poziomu to nie licz na taryfę ulgową, bo naprawdę tam jest trudno...

...

no ja się przekonałem , do III łatwo jest sie dostać ,ale trudno utrzymać . Średnia z 4.7 spadła mi do 2.9 :p

Angel uczysz sie tam??

średnia przeważnie zawsze spada znacząco w porównaniu z 3 klasa gim Wombat.
Dlaczego. . .??

ponieważ większość nauczycieli mocno podciąga oceny w gimnazjum na koniec 3 klasy żeby tylko uczniowie dostali te dodatkowe 10 czy ileś tam punktów za pasek na świadectwie.
W liceum to wychodzi jak różnica średniej jest większa niż 1 to chyba cos nie tak było.
No i oczywiście liceum to juz nie taka sama zabawa jak w gim nauczyciel nie będę sie bawić z uczniami wymagają i tyle . . .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org