Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
spinning Łomża |
niby mamy już wiosnę, więc pora wziąć za siebie :) podpowiedzcie mi proszę, czy w Łomży są zajęcia ze spinningu? To taki aerobik na rowerze :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: spinning Łomża |
nie ma, nie było i nie będzie dlaczego ? ludzie nie lubią się męczyć i prawdopodobnie miałbyś/miałabyś dość po 10minutach aha no i jeszcze aspekt finansowy zbyt duża bieda :)) bez obrazy
|
|
chodziłam na takie zajęcia, jak mieszkalam w innym mieście i nie miałam dość po 10 minutach, jak piszesz :) liczyłam, że może w Łomży jest zapotrzebowanie na taki rodzaj ruchu...
|
|
Za bardzo kocham swój wielki bęben żebym miał się go pozbyć :):):)
|
|
w Łomży poza kościołami nie ma żadnego zapotrzebowania a spinning jest ostatnią rzeczą jakiej potrzeba ćwokom z okolicznych wsi i blokowisk
|
|
smutna prawda... w Łomży nie ma nawet porządnej siłowni.
|
|
mrs solis a kto tu by chodził na siłownie za którą trzeba zapłacić min. 200zł/miesiąc ??? nie ma takowej bo jest to ekonomicznie nie wytłumaczalne i wszystko w temacie
|
|
to nie jest koszt 200 zł, a mniej: http://www.magic-gym.pl/cennik-silownia http://www.maniacgym.pl/
|
|
No i dlatego mam spinnera w domku :) Znakomite przetarcie przed sezonem i całą zimę jazdaaaa..... Pozdrawiam.
|
|
na spinning to ja szczupaki łowię. i okonie i rapy i wszystko.
|
|
Już jest speening w Centrum Katolickim prowadzi pani ADA - KOSZT OKOLO 100ZŁ, ZA MIESIĄC.
|
|
Zajęcia spinningu prowadzone są również w Akademii Sportu Medyk na ul.Kazańskiej 12A super atmosfera i profesjonalni prowadzący.Polecam jeżdżę już od października :)
|
|
ja mam dobry spinning jazda na maxa zapraszam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |