Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pamiątka Chrztu Świętego |
Gdzie w Łomży kupie ładną Pamiątkę Chrztu Świętego w przystępnej cenie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pamiątka Chrztu Świętego |
W sklepie z pamiątkami??
|
|
W Veritasie, ale iw innych sklepach również są.
|
|
Nie chrzcijcie dzieci, skąd wiecie że one chcą wierzyć w to co Wy?
|
|
Jak już zakupisz to nie zapomnij wyhaftować imię dziecka i datę chrztu . Pytaj w karitasie . Bez tego, będziesz nie na czasie.
|
|
W www.jubilerpieciak.pl dostaniesz fajne drobiazgi na których grawerkę wykonają w cenie . pozdrawjam
|
|
www.GRAFSIDE.com.pl ładne Pamiątki Chrztu, Komunii, Podziękowania dla Rodziców
|
|
w Łomży koło Katedry jest sklep z takimi rzeczami Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Pamiątką na lata jest łańcuszek z wisiorkiem personalizowanym. Zawsze to odpowiedni prezent. Dodatkowo coś innego nowego. Możesz do odbicia np dloni chrzesniaka dodac date chrztu i imie. Mojej corce z mezem kupilismy wlasnie taki wisiorek. Piekna pamiatka. Polecam Ci artess ja u nich to kupilam, bardzo sprawnie i milo sie to odbylo.
|
|
Witam, zapraszamy do sklepu przy ulicy Długiej 21 a. www.jubilerpieciak.pl Posiadamy w ofercie srebrne obrazki z aniołkami lub Matkę Boską z Jezusem które jak najbardziej pasują na okazję jaką są chrzciny. Dodatkowo możemy wykonać grawerkę na blaszce, jest to usługa bezpłatna. Dobrym prezentem jest również medalik złoty z łańcuszkiem, na medaliku też możemy wygrawerować imię i datę. Mamy w ofercie srebrne łyżeczki, smoczki, grzechotki. Zapraszam do naszego sklepu na allegro: http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=15052431
|
|
Ja pamiątki na chrzest kupuję w sklepie Srebropol ponieważ mają duży wybór i świetne ceny! :) https://srebropol.pl/upominki-na-chrzest-slub-i-komunie/
|
|
Super, dzięki wielkie za wszelkie porady. Jestem pewien, że przydadzą się one nie jednej osobie :) Ten jeden raz się z panem zgodzę -
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |