Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
felietony m.r. |
takie pierdołki mogę trzepać jak z rękawa :) Mariusz wytęż umysł :) T i g e r
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: felietony m.r. |
o co Ci chodzi ?
|
|
Wiosna się zaczęła =P ...
|
|
ptysiu chodzi mi o to, żeby chodziło o to, żebyś nie wiedział o co chodzi ;) Pozdrowienia dla sąsiadów T i g e r
|
|
Popieram kolegę Tigera. Co to za pierdoły ten Rytel wypisuje??? No tak się biedny trudzi żeby o takich głupotach pisać. No ja rozumiem gdyby to mialo trafić do odbiorców ale to wogóle nawet jest ciężko przeczytać. Panie MAriuszu zrób pan coś z tym bo jak narazie to nic ciekawego pan nie napisałeś.
|
|
A mnie się podoba! Jak nie rozumiecie to czytajcie Fakt, tam dużo zdjęć i mało nieskomplikowanego tekstu. Do feliteonów m r trzeba trochę wytęrzyć umysł - chłopaki ............
|
|
ata ze zrozumieniem tekstu jakoś nie mam większych problemów :) topic nacechowałem uśmiechem bo również lubię czytać teksty Mariusza z tym , że ten ostatni nic innego jak właśnie uśmiech na twarzy mej wywołał Tobie ata miast Faktu polecam równie nieskomplikowaną książeczkę "Słownik Ortograficzny" - zacznij od literki "w" z naciskiem na słowo "wytężać" :P T i g e r
|
|
No nie, panowie!!! Człowiek się namęczył, napocił,żeby wymyślić coś z "jajem",a Wy go tak od razu dołujecie. Podobno "takie pierdołki to jak z rękawa"! Prosimy więc!:))) Ata -a Ty się nie przejmuj-popełniać błędy to ludzka rzecz. Pozdrawiam:))) G a z e l a
|
|
Podejrzewam, iż rzeczone felietony mają na celu wywołanie uśmiechu właśnie..;), choć czasem ironia jest tak pełna goryczy, zwłaszcza jeśli dotyczy takich kwestii jak polski par-LAMENT, czy pijani drogowcy, że jest to jeno pusty śmiech przez łzy...:(
|
|
Tiger: faktycznie coś mi nie pasowało w tym wyrazie. Bardzo ci dziękuję i pozdrawiam.
|
|
"Narzekają felietoniści, a na niektórych z nich informatycy spółdzielni mieszkaniowej, łomżyńskiej. Na bliźniego swego, ale nigdy na siebie samego." Mariusz 1. nie jestem informatykiem :) 2. nawet nie wiesz ile razy sam na siebie narzekam :) Pozdrawiam serdecznie Ps Pisz dalej :)) T i g e r
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |