piątek, 01 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nadzór Budowlany

Witam.
Polecam kontrolę Stokrotki przy Zawadzkiej odnośnie dachów. Wczoraj w pośpiechu usuwano śnieg z tego obiektu. Pracowało tam chyba ze 20 pracowników. Podobnie było na wielu innych obiektach w Łomży. Jakież było moje zdziwienie, kiedy dziś idąc od strony Ks. Janusza zaobserwowałem, że nie usunięto w ogóle śniegu z części dotyczącej sklepu spożywczego. Panie administratorze ... czyżby na pokaz to były te działania ? Nikt nie uzasadni zaniechanych decyzji, gdyż nawet teraz, mimo słońca, to kilkadziesiąt centymetrów nie usuniętego śniegu. Dlaczego długo jeszcze będziemy świadkami takiej beztroski? To takie same płaskie dachy. Czyżby to różni administratorzy (dwie galerie odzieżówki odśnieżono a spożywczego nawet nie ruszono). Polecam wizytę Inspektorów, zanim powitamy "WIOSNĘ" !

ADALL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nadzór Budowlany

Po co , zrobią to po tragedii, póki co nic się złego nie wydarzyło, dlatego bagatelizują.

jeżeli ma się coś stać, to oby w nocy, jak nikogo nie będzie.

i przyjedzie spychacz i wszystko wyrówna!

a na Venedzie leży metr śniegu i nikogo to nie obchodzi...

Nie wiem, w jakim zakresie, ale jadąc w sobotę w południe widziałem brygadę pracowników odśnieżającą Venedę. Jeżeli Bóg da, to niedługo temperatura i słońce usunie problem.

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org