Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca sezonowa za granicą |
Witam :-) Tak jak w temacie , ktoś z was wybiera się w wakacje za granicę ? Albo macie jakieś doświadczenia związane z tym? Chętnie posłuchałbym rad gdyż mam zamiar w wakacje wybrać się gdzieś, trochę sobie dorobić. Jakieś agencje pracy może polecacie? z góry dziękuję za odpowiedzi na poziomie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca sezonowa za granicą |
modelek w Niemczech szukają..
|
|
tomek5340 jedz do norwegi tych starych cweluó jak maruda sam zakujesz śmiało kasa po roku czasu wykupisz chatę w Łomży no chyba że trafisz na pierd,,lca zezowatego co garaż będzie chciał sprzedać za 40 tyś:))))))))) Tylko angielski musisz znać w stopniu podstawowym chyba że masz prawko na tiry to będziesz chyba miał 30 grrrr od kilometra i będziesz nawalał Skandynawię:)))))))
|
|
Może jakieś poważne odpowiedzi? Ktoś orientuje się w temacie?
|
|
A co tu sie zastanawiać rączki ma to poszuka sobie w googlu stron z praca za granica np. http://praca.owi.pl czy wogóle poprzez wyszukiwarki pracy jak jobler.pl. Generalnie z praca za granica problem jest taki ze czai sia masa oszustow. Jak gdzies ktos sobie zyczy placenia za prace badz wysylania smsow to od razu daj sobie spokoj. Zależy jakiej sezonowej szukasz pracy bo prac sezonowych szuka sie odpowiednio wczesniej. Sezonowe to przewaznie zbiory są w niemczech czy w holandii i tak tez powinienes szukac. Wiadome jest tez to... ze sa lepsze miejsca i gorsze, te lepsze to raczej po znajomych sie szuka, bo to co wisi gdzies na stronach to przewaznie wyzysk:P
|
|
daj oloszenie na owi.,
|
|
marnujesz czas i tak ci nikt nie pomoże "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
musisz zgadać się z kimś kto wyjeżdża, ja mam komplet wiec ci nie pomogę "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |