Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drewno opałowe |
Witam.Mam pytanie gdzie można kupić w Łomży (lub poza nią) drewno opałowe? Chodzi mi o ilość około 30 m2.Niestety nie posiadam środka transportowego ,więc wolałbym za dobrą cenę plus transport.Za wszelkie pomocne informacje z góry dziękuję bigi2004
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drewno opałowe |
Polecam skład i sprzdaż drewna na Strzelców Kurpiowskich. Wjeżdżając od Nowogrodzkiej bodajże jakieś 200-300m po prawej stronie. Z tego co się orientowałem wychodziło mi najtaniej w Łomży, z dowozem. Pozdrawiam. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
poczytaj czwartkową gazetę współczesną! ja zawsze zamawiam drewno z woj. marmińsko- mazurskiego też z ogłoszeń z kramiku, wychodzi najtaniej i drewno dobre gatunkowo zarówno do kominka jak i do zwykłego pieca, a o transport idzie się dogadać. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Hehe w Łomży NIE da się kupić taniego drewna opałowego. Ceny ze Strzelców też nie są najniższe (a wręcz wysokie). Ja swego czasu zamawiałem większe ilości (kilkadziesiąt m2) prawie spod Białegostoku i wraz z dowozem wyszło mi sporo taniej. Teraz będę na ten rok coś szukał, jak coś znajdę w dobrej cenie to dam znać. (tylko że mnie interesuję drewno w kawałkach 120cm nie pociętę).
|
|
ach chlopaki nie m2 tylko m3
|
|
Panowie, chyba mówicie nie o m2 (metrach kwadratowych) tylko o m3 (sześciennych), bo tak drewno m/in opałowe się liczy. ________ Malachit
|
|
Fakt :-) W każdym razie chodziło mi o m3.
|
|
Nemo mówi o metrach kwadratowych bo jak je przywiózł to rozłożył na polu żeby dobrze wyschło.
|
|
I w ogóle nawet jak by było ułożone na stercie to patrząc z boku to też widać tylko metry kwadratowe. Tak że dobrze chłopaki mówią.
|
|
nie wnikajcie:P grunt ,że każdy rozumie:D jeśli wam pasuje to zmieniam na kubik:P m3 bigi2004
|
|
Sprzedają koło PREFBETU na Legionów. Pojęcia nie mam jak z jakością i po ile. Należałoby sprawdzić.
|
|
Mogę dostarczyć panu 30 mp drewna w cenie: Brzoza -110 ZA MP ,Dąb -125 zł , olcha - 105 zł drewno jest dobrej jakości w długościach 1.25 cm lub 2.5 cm, tel. kontaktowy 0608206863
|
|
a gdzie dziś kupie ?najtaniej?
|
|
Dziś to już raczej za późno na kupienie. Ale możesz za darmo spróbować w którymś lesie.
|
|
Łomża jeśli chodzi o drewno jest droga nawet b.droga. Mój znajomy kupował drewno w okolicach Szczytna musiał zamówic cały zestaw około 50 m3 w stosunku do cen łomżyńskich zaoszczędził ponad 1000 zł Kupił z ogłoszenia znalezionego w jakiejś lokalnej prasie.
|
|
w lesie , zbieraj chrust za darmo
|
|
za darmo nie ma mowy leśniczy cię pogoni albo da ci mandat
|
|
Od jakiegos czasu zamawiam drewno w Drew Maxie . Przywoza do domu kazda ilosc , porabane ,wysuszone, w woreczki zapakowane .Co do ceny to zalezy ile i jakie .Za dab placilam po 180 za m 3 . tel 662 102 433, duzo i nie, zalezy kto ma jakie mozliwosci.Ja musialabym zaplacic za pociecie i porabanie , wiec wole gotowce i nie mam problemu.
|
|
jak drogo, to może taniej by było ciuchami ze szmateksu palić, Łomża ciuchlandami stoi a i rąbać nie trzeba
|
|
Są namiary na osoby sprzedające takie drewno w ostatniej "Bezcennej" i w ogłoszeniach na 4lomza. Kupisz bez problemu, transport dają. W ostateczności przy manhattanie- tam zawsze stoi star wyładowany porąbanymi drewami.
|
|
Witam Podbija temat. Gdzie w Łomży mogę kupić drewno na opał. Najlepiej by było z dostawą.
|
|
Szukam osoby która sprzedaje drzewo opałowe z dowozem. Może być długość 1,25 lub 2,5m. Chcę kupić minimum 5m3. Najlepiej brzoza.
|
|
Mam na sprzedanie sezonowane drewno opałowe dębowe. Duże ilości z dowozem.. tel. 534570415 .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |