Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani Bibliotekarka |
Czy Pani Bibliotekarka nie chciałaby kandydować w najbliższych wyborach samorządowych na Wójta Gminy Łomża lub Prezydenta Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Bibliotekarka |
Może by i chciała tylko kto chciałby ją.
|
|
Witam Zastanawiam się, czy ludzie zazdroszczą tym, którzy odnoszą sukces - bo ten post najwyraźniej na to wskazuje. Zastanawiam się też - czy pisząc o "Bibliotekarce" znacie Ją osobiście - czy tylko może artykuł o uzyskanej dotacji do biblioteki stanowi całą Waszą wiedzę na temat tej kobiety, a może to żal Wam du...... ściska, że Jej się udało a Wam nie. Zamiast docenić to, że ktoś robi coś dla innych i to z pozytywnym skutkiem - zdolni jesteśmy tylko do krytyki, albo ... zazdrości - no bo przecież taka kasa, to się dopiero nachapie - OTÓŻ NIE - są to pieniądze unijne, podlegające szczegółowemu rozliczeniu wydatków , a wydatki mogą być ponoszone tylko i wyłącznie na to co zostało zawarte w planie zadania na które środki zostały pozyskane - piszę to jako księgowa po świeżym szkoleniu z dotacji. Jeszcze jedno - zdobycie tych pieniędzy przez Panią Wiesławę Kłosińską nie było takie miłe i proste jak się innym zdaje - droga jaką przeszła nie była usłana różami, i nie zawsze Ci którzy mogli pomóc - pomagali - przeciwnie. Jestem obcą osobą dla Pani Wiesi, znamy się na zasadzie koleżeńskiej od prawie roku - piszę to, żeby nie było głupich domysłów, moje imię i nazwisko jest w loginie - nie jestem osobą fikcyjną i mam odwagę podać swoje dane w przeciwieństwie do innych. Jeżeli ktoś chce sprawdzić - pesel - 69020707043 Pozdrawiam Dorota Michalska
|
|
spokojnie, po co podnosić w górę temat
|
|
Post był napisany w jak najbardziej pozytywnym kontekście. Takich właśnie ludzi nam trzeba na wysokich stanowiskach. Tylko pogratulować zaradności.
|
|
w przeciwieństwie do osób które już zajmują stanowiska w ratuszu. Dajmy na to opisanego ostatnio prezesa Kielczewskiego. Sprzedany browar, pieniądze wyjęte na cypr, teraz ten śmieszny park przemysłu w którym się nic nie dzieje a jeden 9 tys drugi zięć 5 tys na miesiąc i młoda stażystka do pomocy. Z ppsu wyciągnięte jakieś 5 mln złotych pensji i premii Tak się kręci lody My zaciskajmy pasa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |