Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BRWI |
Hej gdzie w Łomży robią przyzwoicie brwi tzn. henne i wosk i zeby cena tez była przyzwoita:)??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BRWI |
Polecam panią Bożenę z INTERCOSMETIC tel . 86 218 04 11. Byłam u tej pani dwa razy i nie mam zamiaru chodzić gdzie indziej. Jestem mile zaskoczona efektem . Wosk, henna, "skubanie" pęsetą + podcinanie nożyczkami z długości około 25zł. Proponuję tylko umówić się tel bo u innych pań nie wiem jak jest. Pozdrawiam.
|
|
Ja regularnie od ponad roku chodzę do Pani Asi - Gabinet Kosmetyczny "Joanna" na ul. Dmowskiego. Cena za ten zabieg to 20 zł. Naprawdę polecam :)
|
|
polecam p. Asię z Intercosmetic.
|
|
Zdecydowanie Cosmeo! Wykonuję tam brwi od lat, zawsze jestem zadowolona :) A gdyby tak od myśli przechodzić do czynu... Ile osób miałbyś na sumieniu?
|
|
Każdy poleca miejsce / osobę - kosmetyczkę, gdzie zazwyczaj przyzwyczajony jest chodzić. Ja byłam ostatnio pierwszy raz w Cosmeo na depilacji brwi ale mi osobiście się nie podobało, zestaw do depilacji woskiem nie był za czysty, poprosiłam więc o depilacje pęsetą, kształt brwi zrobiono mi bardzo ładny ale nie dokładnie wyrwano włoski, które widać było gołym okiem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |