Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żłobek |
Witam serdecznie, Poszukuję informacji nt. żłobka/grup żłobkowych w Łomży: - gdzie się znajdują? - od kiedy trwają zapisy? - w jakim wieku przyjmują dzieciaczki? - być może ktoś posiada własną opinię o danej placówce? Z góry dziękuję za wypowiedzi na temat ;).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żłobek |
|
Wiem. Widziałam.. i wypowiedzi z 2008 roku mnie nie interesują.
|
|
a wez pusta palko przewin troche w dol do wypowiedzi z roku 2012, od siebie moge ci zagwarantowac,ze w ostatnim roku nic nowego nie powstalo wiec wszystkiego sie dowiesz z tego tematu,a tak wogole to rekrutacja juz trwa
|
|
Równie pusta pałko przewinęłam już dawno i widocznie mam to gdzieś skoro założyłam nowy wątek. A Twoje gwarancje z uwagi na Twoją wypowiedź "na poziomie" są zupełnie nieistotne.
|
|
a o kebabach i pizzach możecie nawijać bez końca? puste ... Co do żłobka to w naszym przedszkolu nr1(ul. wyzwolenia) była kiedyś grupa żłobkowa (dziecko musiało chodzić) mój syn chodził do tej grupy i byłam bardzo zadowolona. Wiem, że jest też taka grupa w przedszkolu na bawełnie.
|
|
Grupy żłobkowe sa w 2 prywatnych przedszkolach Mały Artysta i Wesołe Słoneczko. Moje dziecko chodzi do Wesołego Słoneczka. Jestem zadowolona. Opieka jest dobra, dziecko chętnie chodzi do przedszkola, co prawda jest dzieckiem starszym i od początku uczęszczania do przedszkola dość samodzielna ( jak na swój wiek). Nauczyła się wiele piosenek, wierszyków , zabaw.
|
|
Czy w którejś z tych placówek próg wiekowy nie jest ściśle określony? Ani nie ma wymogu, aby dziecko już chodziło? Poszukuję żłobka dla półrocznego dziecka.
|
|
O ile mi wiadomo do Artysty przyjmuja od 6 miesiecy, jest jeszce grupa zlobkowa w przedszkolu integracyjnym na Spoldzielczej. A tak z ciekawosci, co sklonilo Cie zeby oddac takiego malucha do zlobka? Nie lepiej zostawic go pod opieka niani? h0jowe forum
|
|
Na razie tylko rozważam taką opcję.. Obcej niani nie zaufam - prędzej właśnie żłobkom, o które dobrze wypytam jak już znajdę odpowiednie ;). Poza tym opieki będę potrzebować na dość krótki okres w ciągu dnia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |