środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wierność damska/męska

Jak to jest z męską wiernością..? Ja jako kobieta jestem wierna bo składałam przysięgę w kosciele, nie chcę zdradzać, nie potrafiłabym, nie ciągnie mnie do tego itp itd a facet....nie zdradza tylko dlatego że nie ma pewności czy ta niby przyszła kochanka ( jeśli miałaby nią zostać chociażby na chwilę ) go zechce...
To głupie....to tylko to jest ten powód? brak pewności? myślałam że powody są takie jak u mnie, chyba się myliłam....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wierność damska/męska

W odwrotną stronę też może być? Mam wrażenie, że to teraz częściej kobiety zdradzają, a nie mężczyźni.

W ogóle skąd Ty takie myślenie wzięłaś o braku pewności, że "niby przyszła kochanka" nie ze chce, a może odwrotnie, to do faceta się garną inne, a On przebiera?

Wg mnie powodów jest milion i co osoba to inny powód.

no bo spodobała mu się taka jedna i na pytanie czy mógłby mnie z nią zdradzić nie odpowiedział :" nie, no coś ty, nie mógłbym.... " , tylko : "ona mnie pewnie nie zechce bo wygląda jak modelka i jest sporo młodsza wiec się nie martw o zdradę..."
taki argument nie jest zbyt przekonujący...

Kiedyś z czasem człowiek przestaje być zazdrosny, a zazdrość przeradza się w afrodyzjak. Ja tam żonie nie szkoduje się dobrze bawić, Ona czuje się lepiej jak na nią lecą, a ja z tym, że mam atrakcyjną żonę.

wisienka zapamiętaj jedno : jak suka nie da, to pies nie weźmie !!!!!!

Masakra ...

zajęty "pies" nie powinien chcieć a nie tylko się ogląda czy "suka" da...

szok..

baby to h..je

jupilaaaaaaaaaaaaa

h...je bez wacków...

Tak to mniej więcej wygląda w tej i innych kwestiach :p

Brawo algeroth

Dodam, ze do tanga , trzeba dwojga
Zdradzają zarówno kobiety jak i mężczyźni

re wisienka
musisz żyć zgodnie ze swoim sumieniem, chcesz to zdradzaj, nie chcesz to nie.
Nigdy nie będziesz miała pewności co do drugiej osoby.
I nie oczekuj, ze będzie ona tak samo myślała w tym temacie jak i ty.
Takie życie.
Gdyby temat miłości, zdrady i wierności był taki prosty, to przecież nie trzeba by było przysięgać, wystarczyłoby proste stwierdzenie: jestem z Tobą

Z moich obserwacji wynika, ze w tym "rzemiośle" kobiet nikt nie prześcignie. Są inteligentniejsze.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

gówno prawda o

temat dobry ale niektóre odpowiedzi beznadziejne co wam da dymanie się z innymi jak jesteście w związku żeby bardziej go budować jak i w łóżku
lub dając posty typu jak myśli facet a jak kobieta
wisienka tak trzymaj choć jestem facetem
moja mama powiedziała jak obejżała wiadomości jak to pijana matka z dwu letnim dzieckiem nieubranym wyszła na mróz---że babom się teraz w dupach poprzewracało------dorośnijcie

sport to zdrowie

chyba ktoś tu za duzo programu ,,ZDRADY" ogląda................

A jest taki program w ogólne?
Różnie to bywa...

"Kłopoty są sitem, przez które przesiewamy naszych znajomych.odkurzacze Ci, którzy są za duzi, żeby przejść przez to sito, są naszymi przyjaciółmi."

d
ee
ww
ooo
tttttt
kkkkk
iiiiiiiiiiiii

ttttttttt
ooooooo

wwwwww
ssssssssss
zzzzzzzzzzz
yyyyyyyyyyyy
tttttttttttttttttt
kkkkkkkkkkkkkk
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eeeeeeeeeeeeee

kkkkkkkkkkkkkkkkk
oooooooooooooooo
bbbbbbbbbbbbbbbbb
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
eeeeeeeeeeeeeeeeee
tttttttttttttttttttttttttttttt
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

jupilaaaaaaaaaaaaa

lepiej zdradzic jednorazowo niż ciągle :)

Ze dwa odcinki może oglądałam, ale co to ma do rzeczy :(

To nie oglądaj :)))
Zły wpływ maja na ludzi.
Jak jesteś wierząca , to wierz.
Po co sobie takimi tematami głowę zawracać (takimi dla niektórych teoretycznymi)

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Wisienka123 jeśli zakładasz taki temat i pytasz się obcych o zdanie to znaczy że nie masz oparcia w wśród najbliższych. Jeśli masz szacunek do samej siebie to spławisz delikwenta . Żyj swoim życiem nie innych.

s.w.a.g doradca się znalazł:)

Tern który od 30 lat własną sórą się zabawia . Nie ma narzeczonej , żony ani kochanki, tylko koza w kącie stoi :)
A doradzał dziwczynie będzie :)

Wisienka, ty tego koniowała s.w.a.g-a nie słuchaj bo co on może wiedzieć o zdradzie ??
Chyba że jego własna koza w rogi go waliła z sąsiadem :)

maruda hahahahhahaha stary molestan za podgląda dziewczyny i swe doznania umieszcza w necie. FIUTA BYŚ NASTĘPNYM RAZEM SCHOWAŁ PRZED DZIEĆMI:)))))))

A ja tam uwarzam, że w małżeństwach powinien być luz pod tym względem. Chodzi mi o to, że dwie osoby powinny dać sobie więcej wolności pod względem intymnych stosunków z innymi.

All I need is love

http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/nastolatka-zobaczyla-rodzicow-w-klubie-dla-swingersow,36804.html

no i ?

ALL po kiego grzyba sobie przysięgać i potem dać se luz z innymi to skńczy się rozstaniem a o dzieciach pomyśleliście
***** co za ułomki tu czsami piszą

sport to zdrowie

All I need is love jeśli kobieta się puszcza to jest nazwana puszczalska a jeśli facet to jak go nazwać puszczalski :))) Sex z byle kim byle gdzie jest rajcujący może dla młodych podlotków :))))))

ps. jak by twe dzieci zapytały Dziś mama śpi z wujkiem Jurkiem a ja dziś z ciocią Marysią:))))

wieśniacy z was i tyle. 100 lat za czarnuchami.

ale jaja !!! to i koza walneła w rogi tego podkoleńskiego lawstoranta s.w.a.g vel CXRSa1 vel Andy C ?

co tu się dzieje.... :D wiecej wolności? to po co ślub jeśli chce sie wolności?

slub to legalizacja zwiasku, i prawdopodobnie jest bardzo wymagany przez homoseksualistow, czyli mozna powiedziec, ze to jest podstawa zwiazku

Mężczyzna jest wierny dopóki jesteś piękna i młoda z dużą dozą czasu dla niego. Kobieta po dzieciach traci na wyglądzie w oczach mężczyzny. A faceci myślą , że dla nich czas się zatrzymał, wyglądają wciąż młodo. Wtedy głupieją, włos siwieje d... szaleje. Wtedy jest najwięcej nie porozumień w związkach. Codzienne obowiązki , dzieci, brak czasu dla siebie i pojawia się znudzenie, - rutyna .I tu chyba wyznanie nie ma nic do rzeczy. Pragnienie uczucia jest zbyt silne bez względu na wiarę.

maruda dziadu cwelu walcz o cnotę i honor swych koleżanek mających mężów pederasto:))))))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org