Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZEŚĆ DZIEWCZYNY |
Pozdrawiamy laski na parkingu przy windzie (veneda) byliśmy w super beemwicy za 2,5 tysiąca.Mielismy oczywiscie nakladki na progi bo troche nas wżera rdza.Mamy na was chętke . Ps. Chcieliśmy ruszyć z piskiem ale koledze omkneła się noga i nie wyszło. Buziaczki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZEŚĆ DZIEWCZYNY |
aaaaaa to twoja pryszczata i bezzebna morda szczezyła sie do mnie ... juz prawie bym ci była skłonna dac za friko ale własnie ta nakladka mnie zniecheciła..... acha moja rada na przyszłośc nie smiej sie tak bo ci strasznie w mordy wali.....
|
|
a to wy postawiliście beemwicę na miejscu dla inwalidów i to was sholowano..? :)) a koledze faktycznie się noga omsknęła bo mu beemwica zgasła wcale...:) ale wrażenie i tak zrobiliscie, spoko ;)
|
|
marcin321 mam nadzieje ze jesteś dziewczyną. Nasza 2litrowa jednostka napędzana gazem sprawi że zrobimy sobie długą rundke po miescie za małe pieniądze.Gdybys się namyśliła.
|
|
pewnie te bmw było na BKL com?
|
|
Sturmgewehr weź ślimcu Boski zamknij ryj jeżeli fajansiarzy od maudy i małego szuksją facetów na tym kórwim dołku Łomżyńskim to coś nie jest niet ak Łomżyński cwelu:))))
|
|
:) |
Przystojniaki z was :) xD <3 :P Ślicznotka97
|
|
z was też niezłe szprychy ( xD xD xD xD xD ) <3 <3 <3 <3 <3
|
|
No hehe, moze bys podał swoj numer :P com? :P
|
|
Umówcie się na kupno dżinsów
|
|
;) |
Po co? :D Tobie hehe ?? :P Ślicznotka97
|
|
Ślicznotka97 nie zawsze inteligencja idzie w parze z urodą itp.No ja nie będę używał tadentych chwytów jak ułomki Łomżyńskie nic nie alę robi mój urok osobisty oczaruje Cię od razu;000000
|
|
Ja preferuję dresy, poza tym moje tico bez problemu wyprzedzi te bmw bo kosztowało prawie 3 tys. a nie 2,5 :P
|
|
;) |
haha spoko :) s.w.a.g no wiesz ale czasami idzie w parze... Taa ten twój urok haha :D :P Ślicznotka97
|
|
Masz nr.do nich 566108100.. :-)
|
|
Rondo NIE STANOWISZ DLA MNIE ŻADNEJ KONKRECJI:)))) mądralo
|
|
A w jakiej masz wersji owo TICO? Moje jest 4x4 i silnik 3V na wytrysku. KiziakoF mam pod maska 51.
|
|
ślicznotka97 skarbuszku moze się umowimy w KFC
|
|
s.w.a.g - a znasz to?? ---> www.youtube.com/watch?v=wZ_GOwLJH1Y hahaha
|
|
Tico za 3 tysiące, to chyba ono ze złota musi być
|
|
tsaa... ale macie tematy... :P Claro Ej no wiesz może jakiś kontakt :D ? Ślicznotka97
|
|
slicznonotka dam kontakt, tylko najpierw powiedz jakie majtki masz teraz na sobie hehehe
|
|
Bo niski przebieg i serwisowane w ASO w Korei. Dlatego kupiłem :P
|
|
: ) |
Ha no ba jeszcze mnie nie pogieło : D Nie to niee :P
|
|
slicznotka97 liczylem raczej na odpowiedz typu , Nie mam na sobie majtek. :)
|
|
Jest taka chętna że majtki pewnie już mokre.
|
|
Tsa ... by się chciało ... nie dasz kontaktu to neee ... spadam :P xD :) Ślicznotka97
|
|
Rondo, podrzuć mi te tico to ci zrobie jeszcze mniejszy, wartość wskoczy , a progi zaszpacHlUJEM
|
|
slicznotka97 jak trzeba najpierw z tobą chodzić żeby coś dostać to z kontaktu nici :)
|
|
Ślicznotka97 Ja PRZEBIJE INTELEKCJĄ DŻENTELMEŃSTWEM wszystkich facetów których znasz...... Skromnie nie chwaląc się żaden nie da rady przy mnie musi wymięknąć przy mnie zdobywając Twe serducho///
|
|
O czym Ty piszesz człowieku?O inteligencji,dzentelmeńswie?Poczytaj swoje posty.Więcej wypowiadać się nie trzeba.Dno i wodorosty.
|
|
Ok Claro, ale to za parę miesięcy, jak moi synowie wrócą z turnusu z Bułgarii, bo to dla nich trzymam, żeby sobie na studia jeździli i panienki wyrywali :P
|
|
mokre majtki to mało powiedziane, moje niebezpieczne już na drogi publiczne auto, nadal potrafi wyrywać 15stki po 25iu latach cięzkiego żywotu :)
|
|
haha TAA .... żeby to była prawda hihi :) xD
|
|
Diablicaaaa hahahahha..... To jest Twoje zdanie :)))) odwal się jak nie możesz poderwać faceta to tym bardziej się Tobie zawinąć kogoś przez neta:)))))))) Ps Diablicaa nie wpieprzaj się swoimi brudnymi butami w cudze życie obłudna...
|
|
Ślicznotka97 jeśli to co piszę nie jest prawdo to byś dawno o tym dowiedziała:))))))Ślicznotka97z 4 Łomża .PL:))))))
|
|
Ja nikogo nie podrywam,nie wiem gdzie to wyczytałeś.Jestem szczęśliwą mężatką.A buty mam czyste,a że twe życie obłudne to popracuj nad nim.
|
|
NO NO, robi się tu gorąco, czy moderator może włączyc klimatyzacje ? to jest ten czerwony przycisk 'Usun wątek' :)
|
|
s.w.a.g a może mi podasz swój e-mail :P ?? xD
|
|
Diablicaaaa to pilnuj męża a w cudze życie delikatnie mówiąc się nie wcinaj . OK buhaaaaa za mała jesteś za młoda to ja Ciebie ostrzegam bezdzietny-zapatrzony-w-siebie-hedonista-:)))))))
|
|
czasemjestemtrzezwy@2kc.pl
|
|
Ślicznotka97 no podam subhuman5@wp.pl może miedzy nami nic nie wyjść ale chyba pozwolisz się zakochać chociaż platonicznie?:))))
|
|
slicznotka97 daj zdjęcie, powieszę nad łozkiem
|
|
s.w.a.g Taaa ... no jasne ... hehe szukaj innej naiwnej :P xD :) Claro sobie zrób to bedziesz miał i sobie powieś nad łożkiem :D hihi
|
|
Rondo rycerzyku masz za mało żeby ze mną walczyć w szranki i konkury o serce Ślicznotka97 :))))) ps. Podaj się chłopcze bez walki:)))))))
|
|
slicznotka , chciałem byc miły
|
|
arabski_1992@o2.pl
|
|
Dobra nic tu po mnie :D Nikt mojego serca nie dostanie :D i tyle :P Ślicznotka97
|
|
następny dzentelmen szuka naiwinej niewiasty na zimne wieczory :)
|
|
Ślicznotka97 tia ja nie szukam nikogo tylko Kobiety która by mnie postawiła do pionu wreszcie Mami by powiedziała że do domku przyprowadziłem Ślicznotka97 a nie jakiś wynalazek:)))) Proszę na kolanach skuś się na moją skromną osóbke........
|
|
s.w.a.g a czym Ty jeździsz na BKL że uważasz, że jestem za słaby ze swoim tico na BL-kach?
|
|
panowie nie kłocic się, i tak ja mam pierwszenstwo do tej panny, bo mam bmw, w tym przypadku tablice są bez znaczenia :)
|
|
Rondo tumana z siebie robisz nie dowartościowany typie myślisz że prawdziwna Kobieta patrzy czym jeżdziszisz:))) idiot man:)))))
|
|
Musisz uważać, bo jak będę któregoś pięknego dnia pędził przez Kolno to się nie zatrzymam jak Ciebie zobaczę. A synowie mi maskę wyklepią... :)
|
|
Szukam prawdziwego mężczyzny a nie jakiś idiotów :P Noi Ważny jest charakter :P a nie kto co ma :D xD :P :)
|
|
Claro zimny okeć B jak bierny M jak mierny W jak mierny ale wierny:)))))
|
|
s.w.a.g to Jubilatem po kolnie pogina ,ciągnąć za sobą wózek z makulaturą :):) Pi.erd.olnięty 40 letni casanowa z Kolna :):):)
|
|
no ja prawdziwy jestem
|
|
nie jestem lesba
|
|
nawet maruda widze się udzielił , mama internet podłączyła spowrotem :) slicznotka , prawdziwego faceta? masz dopeiro 15 latek :)
|
|
a w szkole nie ma odpowiednich chłopaków tylko musisz być venedianką?
|
|
Rondo tumanku jak bym szedł z Kobietą i tekstami byś chamie się odezwał to byś swoją facjete nie tylko szpachlował ale byś bruk łomżyński szlifował :))))))) BLOKERSIE:))))))
|
|
nie mam tyle :D hehe :P Ale fajne macie tematy nie ma co :) xD
|
|
Czar tego tematu powoli znika, ale kac s.w.a.gowi pozostanie ;)
|
|
maruda twe koleżanki jak wychodzą z dziećmi z domu to patrzą czy zwyrodnialec 60 letni nie wychodzi z domu :))))
|
|
:D ;)
|
|
maruda ja nie chodzę za kimś zboku i nie szpieguje i swych perwersji nie umieszczam na necie:)))))) TŁuku maruda szedłem do baru pod.. na placu czerwonym i obserwowałem dwie blondynki wchodzące do baru pod... ... hahahhah ale ciele wtedy zje..... bały stary ćwoku po tej akci:)))))))))))))))
|
|
Nazwała się ślicznotka i już wszyscy w gacie srają :D taka z niej może ślicznotka jak ze mnie ksiądz - ale ubaw niezły :)
|
|
Posejdoon mama cie nie nauczyła że kupę się robi w kibelek a nie w bidet najwidoczniej jest mało inteligenta i nie obyta w wielkim świecie:)))))
|
|
ja ją widziałem przecież to wiem , że nie klamie. Od pasa w dół niezła z niej slicznotka.
|
|
; ) |
Claro Oj no nie przesadzaj :D
|
|
o, jeszcze nie spisz, ciągle o tobie myśle wiesz
|
|
No nie śpie... oj naprawde :D hihi ja o tobie też :) xD <3 :P Ślicznotka97
|
|
powinnismy teraz leżeć i ogladać romantyczny film
|
|
hehe num :D podaj swoj email :)
|
|
Claro męskim szowinisto jesteś i do tego głupim no chyba że Ci mama sponsoruje życie bo ja muszę sam na siebie zapieprzać żeby być nie zależnym od kieszonkowego taty czy mamy:))))))))))))))
|
|
Oj Edytka Edytka... ;)
|
|
Ślicznotka97 wybierz mnie w ja jestem bez konkurencyjny a wbrew obiegowym opiniom jestem O K każdego faceta mogę sprowadzić do poziomu:)))) jak bym napisał ze nie intrygujesz to by zabrzmiało zbyt banalnie ale jak byś powiedziała .. pozwolę żebyś we mnie się zakochał to bym bez stanowienia to zrobił,))
|
|
Ślicznotka97 nie wierz typom Claro rondo ich brudne łapska chciały by krąży wokół Ciebie a ja Mógłby za Twoim przyzwoleniem zakochać eis w Tobię platonicznie...
|
|
dajcie spokój dziewczynie za młoda dla was,poszukajcie sobie kogoś w waszym wieku zamiast wyrywać nastki
|
|
cóż... żony się już starzeją :P
|
|
Ślicznotka97 wybierz mnie oddam ci swego Harleya V-Roda :) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Claro Ejjj chłopaczkii ;) Hiihii :D To ja wam pokazałam Grrr;D Odezwijcie się tuuu :D I powiedzcie Jak macie na imię :)
|
|
hehe Nigdy się nie poddawaj! Choćby brakowało ci już sił. Nigdy! Bo pamiętaj.. Gdzieś tam daleko, Czeka na ciebie szczęście... O które warto było powalczyć♥
|
|
za mało pokazałaś, pokarzesz więcej ? :)
|
|
Haha xd bez przesady Claro :)
|
|
Aj no nie przesadzajcie :) xD A jak tam z tym spotkaniem będzie ? :P
|
|
Ślicznotka s.w.a.g. czyli nasz Radosław ręcznie jeżdżący wczoraj sie wpraszał :) Nie odrzucaj go bidulki, bo nawet jego koza ostatnio powiedziała do niego, że z koniowałem nie będzie się zadawała:) Daj kolneńskiemu tłukowi sie platonicznie zakochać , nie żałuj mu :):)
|
|
To niech się kocha, ale nie we mnie :D
|
|
Autor: s.w.a.g (---.iq.pl) Data: 27-03-13 21:03 Ślicznotka97 Ja PRZEBIJE INTELEKCJĄ DŻENTELMEŃSTWEM wszystkich facetów których znasz...... Skromnie nie chwaląc się żaden nie da rady przy mnie musi wymięknąć przy mnie zdobywając Twe serducho/// ////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: s.w.a.g (---.iq.pl) Data: 27-03-13 21:36 Rondo rycerzyku masz za mało żeby ze mną walczyć w szranki i konkury o serce Ślicznotka97 :))))) ps. Podaj się chłopcze bez walki:))))))) ///////////////////////////////////////////////////////////// Ale on tak się starał wczoraj :):) I nawet majla podał subhuman5@wp.pl napisz niech pajac nie robi sobie odcisków na dłoniach :):)
|
|
Niech nie robi sobie nadzieji :P oj nie ja sie na to nie zgadzam :D :D :D
|
|
ehhh biedny gruchotrzep s.w.a.g :):):) Znowu w zyciu mu nie wyszło:):)
|
|
No nie wyszło :P hihi :) trudno sie mówi :D xD <3 :P
|
|
maruda ja to ja stary tłoku 50 latku Twoje czyny podpadają pod pedofilie tumanie:)))
|
|
s.w.a.g koniobijco :):) A twoje pod zoofilie :):):) Najpier koza a teraz czochranie bobra:):) Zobaczysz że ktoś kiedyś oskarży cię o znęcanie się nad zwierzętami i ze 3 latka na bank popierdzisz w pasiaki :):)
|
|
maruda hahahhahaha ...... stary molestant z ciebie szedłem za dwiema blondynkami tylko nie miałem odwagi do nich podejść:)))))) hahha kabaret starszych panów:)))))))
|
|
Coś ci się popieprzyło w tym przepitym denaturatem deklu :):) Ale i nie dziwota bo rum na kościach ma takie skutki uboczne :) A na piętach chodzisz juz pacanie czy narazie nogi sztywno stawiasz?
|
|
maruda stary dziadku z czym ty do ludzi ty się martw o swą przyszła emeryturę deklu :)))))))))))))))
|
|
spokoj dzieci, a swagowi podziękujemy za wyzywanie ludzi którzy nie wchodzili z nim nawet w dyskusje. Nie spodziewałem sie nawet 10ciu odpowiedzi na ten temat a już bije rekordy i przekracza setke.Uczcijmy to chwilą ciszy, jestem wykończony obcowaniem ze slicznotką.Było tak szalenie, że aż podarła mi skóre na moich grzanych fotelach w moim bmw :)
|
|
Hhaha :D Clarooo to coo aż tak ostroo byłoo ? :D
|
|
Claro wczoraj wulkanizacji był pewien typ pewnie typ to ty łatałeś gumowaną lalę tłumaczył się że za bardzo wczuł się rolę i odgryzł sutka i powietrze uszło:)))) ty sieroto wstaw ponownie kratkę bo jak policja cie deklu złapie to ojcowi nakażą zwracać vat:)))) A cielaki chyba w ten sposób się nie przewozi:)))))
|
|
hahaha :D
|
|
swag to dzieciaaak nie będe rozmawiał na tym poziomie
|
|
Sami jesteście Dziećmi:D :D Tacyy dorosli sie odezwali :D :D
|
|
a MaŁaA ma 14 lat a dziewictwo straciła w wieku 9ciu :) jest więc dorosła :)
|
|
|
Ale się uśmiałem czytając ten temat gdzie gminny lawstorant / lowelas s.w.a.g vel andzia C - koniobijca z podkolneńskiej wsi zachwala swoje " atuty" intelektu i urody . hahahahaha... Autor: s.w.a.g wcześniej pisał tu na forum pod nickiem : CXRSa1 vel Andy C vel 7angelfree To stary 43 letni prawiczek-kawaler , RADEK S. gminny lowelas-lawstorant, znak zodiaku : PANNA , urodziny 15 wrzesień ! bezrobotny kmiot , menda z podkolneńskiej wsi , biedny DUPEK , który sobie nigdy w życiu nie p....ł , a gdyby tam u niego na rodzinnej wsi , krowy w majtkach chodziły , to by i nigdy p...y na oczy nie widział . BARANI ŁEB skończył tylko z trudem siedmioklasową szkołę powszechną i nie może nigdzie znależć pracy , a i do tego dokładają się problemy sfery seksualnej ( jakiej on jest orientacji , to pies go wie ) . Wszystko to powoduje u niego zaburzenia emocjonalne , a niemożność realizacji celu wywołuje przykre emocje frustracji . Stres spowodowany starokawalerstwem i beznadziejnością sytuacji w jaką się sam wpędził , zainicjował wystąpienie psychozy . Frustracja natomiast podsycana przez ból , gniew i złość , wywołuje irytację i agresję , przejawiającą się tu na forum 4lomza , gdzie uważa , że właśnie tu może się odegrać za swoje przesrane życie . Według niego , tu się właśnie samorealizuje i tu tylko może błysnąć " inteligencją ", bo w realu jest NIKIM , totalne ZERO . Anonimowość zapewnia mu pozorne bezpieczeństwo , więc śmiało puszcza wodze fantazji i struga " bohatera " . Stres spowodowany brakiem perspektyw i ograniczonymi możliwościami rozwoju , potęguje poczucie krzywdy i zainicjował wystąpienie psychozy . Syndrom osoby pokrzywdzonej spowodował trudności w komunikacji interpersonalnej. Wyimaginowane poczucie krzywdy, pretensje do losu, który to sobie sam zgotował, zazdrość i obłuda powoduje , że wszędzie wokoło widzi tylko winnych swojego parszywego i jałowego żywota. W rezultacie wszechobecne pragnienie pogrążenia i zniszczenia innych osób , które to bezpodstawnie pomawia i podświadomie oskarża o wszelakie bezeceństwa , przeszkadza temu półgłupkowi pragmatycznie myśleć . Mamy tu przykład klasycznej SCHIZOFRENI , rozszczepienia umysłu . Na to wskazują upośledzenie myślenia i problemy z zachowaniem emocji , niespójność wypowiedzi i procesów myślowych , oraz objawy mutyzmu.
|
|
:D ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |