Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do której otwarte CCC |
Może mi ktoś powiedzieć, do której jutro jest otwarte CCC w VENEDZIE? I czy są jeszcze promocje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do której otwarte CCC |
Jeszcze jednego chlewu po was nie posprzątali a juz drugi wam się marzy? NIE CZYNNE I PROMOCJI ŻADNYCH NIEMA I NIE BĘDZIE !!!!!!!!
|
|
maruda - to że zrobiłaś tam syf to już nie moja wina. Pytam normalnych ludzi, bo chciałabym normalnie kupić buty, znaleźć normalnie rozmiar a nie w tym syfie co był w 1 dniach otwarcia VENEDY, to niestety zakupów nie dało się zrobić.
|
|
Co ty chcesz tam kupować jak tam nic sesnego nie ma sam badziew. Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
A może coś sie znajdzie tylko pytanie do której jutro jest otwarte.
|
|
Pewnie do 21 Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
wybierasz się na zakupy do CCC ? proponuję wziąć ze sobą łopatę i grabie, bo bez tego tam się butów nie dokopiesz i nie dogrzebiesz :)
|
|
Myślałam, że już w miarę jest tam porządek, w końcu to zaraz miesiąc. Pytam się, bo mieszkam w Zambrowie i nie mam kiedy tam wpaść, a chciałabym coś przed świętami kupić sobie nowego na nogi :) i późno kończę pracę to uważacie, że jeszcze w Wielki Piątek może być otwarte normalnie.
|
|
Jak zamierzasz w badziewnych klapkach na lato w Swięta wystąpić to zapraszam do CCC
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |